Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4774. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü,
1 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Yunus Emreci misin değil misin bi karar ver.quote:
Orijinalden alıntı: Tatar 55
HAKAN BAŞKAN IN UNFOLLOW U SANA BIR ODULDUR. SENI MUHATTAP ALDIGINI GOSTERIR. AH BE BASKAN ERKEN GITTIN ERKEN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarışma cidden boka sarmiş kim dokunulmaz kim gitcek kim aday hicbirsey belli değil. Adam çıkıp her gün bi kural oluşturuyor kendi kafasına göre. 2 hafta sonra sampiyob belli olacak kimsenin umrunda değil hâlâ canım cicim falan. Umarım ünlüler takımından kalan Sercan veya Elif şampiyon olur diğer ergen kitleciler olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu da çok iyiydi ama en iyisi Aycan’ın elendiği gece konseyden yarım saat önce evrim’in falan elenene şaşırdığı küçük tanıtım girmişlerdi. Herkes aha elendik derken o tanıtımla bir anda umutlanmıştık. Çok iyiydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizim başkanımızı diğer yalakalarla karıştırmasınquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
HADİ LAN PATATES
BAŞKAN HAŞLAMIŞ PATATESİ
-
Yunus Emre başkan çok güzel dans ediyor
www.instagram.com
Login • Instagramhttps://www.instagram.com/accounts/login/?next=/p/CBq6MV_n7N8/%3Figshid%3Dnn59fbtae2bm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 21 Haziran 2020; 3:25:15 >
-
-
Bugün hakan sordu :
- ayağını , dünyada en çok dondurebilen kişi kaç derece dondurmustur dedi
Yarışmacılara yaklaşık 30-40 saniye süre verdi , kendi ayağımı denedim maximum 90 derece dondurebildim , zaten dünyada en çok döndüren de 157 derece imiş ,
Barış embesili ne dedi biliyor musunuz ?
550 derece dedi ,
Hakan bi şaşırdı ,
-nasil yani barış dedi, o zaman bir tam türü geçiyor dedi
Barış ta cevap olarak
-asil tendonu kopmuş olabilir dedi.
Ben 32 yaşımdayım bu kadar aptal bir adam görmedim
120 bölüm mert ve yunus emreyi izlesek daha çok sarardı
Hocam sevgim nefrete donusmustu ama gidince degerini anladim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sevgili dh ahalisi,bu Sercan nasıl bir senaryo olur da son 4'e kalır.
Şu sistemde her halükarda elenir gibi duruyor.
Sürekli oyunları alamaz ki, alamadığı anda onu söyleyecekler.
Yazık olcak gibi.
-
-
Bu hareketi bilirim, Nisa, Barışa abayı yakmış gözüküyor
https://mobile.twitter.com/NyKs_Z/status/1274448898996744192
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Haziran 2020; 13:25:12 >
Barışın verdiği cevap evet 550 fakat mantıklı bir cevap sandığın gibi aptallık değil 550 derece'nin karşılığı 550-360=190 derecedir. en yakın tahmin onundu. Yani 550 dereceyle 190 derece aynıdır.
Eşit ağırlıkçılar 550 dereceden ayağın ikinci tura döndüğünü anlarken sayısalcılar 👆quote:
Orijinalden alıntı: DeepImpact.
Barışın verdiği cevap evet 550 fakat mantıklı bir cevap sandığın gibi aptallık değil 550 derece'nin karşılığı 550-360=190 derecedir. en yakın tahmin onundu. Yani 550 dereceyle 190 derece aynıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 21 Haziran 2020; 13:41:55 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Benim için 3 eşik var 2020 de birinci esik yunus emrenin elenmesiydi ikinci evrimin elenmesi (saliyi dört gözle bekliyorum) üçüncü eşik barış başkanın kupayi kaldırdığı an (15-20 gün kaldı )
Survivor 2020 deyince aklıma gelecek tek an
Karakter kazanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X