Benim telefonum da Android 11'e güncellendikten sonra özellikle kablosuz bağlantıda iyileşme fark ettim. Şimdilik stabilite sorunlarıyla karşılaşmadım, pil de fena değil. |
Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (340. sayfa)

-
-
Android 10 ve 11 arasındaki farkı gözlem gücü yüksek arkadaşlardan yorum yapmalarını bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımınız için teşekkürler. Fakat Turkcell faturalı hat kullanıyorum. Eşim de aynı telefon ve aynı operatörü kullanıyor ama onda sorun yok. Belki 11 güncellemesi ile çözülür.
merhaba teleon düştü ve ekran gitti.
teknik servis ekran değişimini ne kadara yapıyor bilen var mı ?
ya da avrupa yakasında tasiye edebileceğiniz tamirci var mı ?
acil cevap lazım arkadaşlar.
-
Benim uygulamalar güncellemeden sonra kafayı yedi, müzik galeri vs, aldım alalı telefon herhalde ilk kez kendine reset attığını gördüm, inşallah güncelleme çabuk gelir.
Geçmiş olsun hocam. Teknik servise göndermeden bilmek zor ama sanki bir arkadaş 1000₺ civari demişti ekran ücreti. Piyasa da LCD ekran bulursunuz ama parmak izi olmaz onlarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam. ekran çalışmıyorken verileri aktarmanın yolu var mı acaba ?
-
Bilgisayara bağladığınız da cihazı görürse bilgisayarım da sağ tık yapıp resimleri videoları al diyebilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim hocam görmüyor maalesef
-
Abi bunda ss nasıl alınıyor ya
Az önce otodan Android 11 yazılımı geldi yükledim.
Cihaz ilk başta Sim kartı görmedi. cihazı tekrar kapat aç yaptım gördü.
Bir an yıkılıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 29 Ocak 2021; 8:51:32 > -
Android 11 ile ekran video kayıt özelliği gelicek diyorlardı, Yükledim artık ekran görüntüsü bile alamıyorum.
nasıl alacağız android 11 de ekran görüntüsünü. eskiden on-off tuşuna basılı tutup alıyorduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 29 Ocak 2021; 9:3:32 > -
And 11 ocak güncellemesi ile bende yükledim şu ayarlardaki sinir menüler gitmiş ancak uygulamalar beyaz yuvarlak içinde simgeleri görünüyor onu nasıl düzeltiyorduk tamamen uygulama simgesi olsun bilen varmıdır ?
geçelim mi android 11 e arkadaşlar geçenler burdan yorumlarsanız iyi olur -
ben hiç bir artısını görmedim. olumlu bir fark göremiyorum.
-
-
Hangi menüler o ayarlardaki sinir olduğunuz -
Ayarlar da tepede çıkan yok telefonu özelleştirin duvar kağıdı ayarlayın vs o menüden bahsettim
Yeni bildirim paneli öyle. Gelen bildirimler kategorilere ayrılıyor daha anlaşılır. -
Arkadaşlar 11i yüklemek denemek istiyorum ama ileride de miu arayüzünü denemek istiyorum. 11i yüklersem miu yükleyebilir miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X