Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
443.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozn96

Evet ben şu linki kullandım .Zaten orijinal konu bu;
    https://androidfilehost.com/?w=files&flid=303169&sort_by=date&sort_dir=DESC
    burdaki versiyonlar ne acaba
  • Eylül güncellemesini almış olan kimse var mı?
  • assessor kullanıcısına yanıt
    Cihaz duruyor mu? Fiyat nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Cihaz duruyor mu? Fiyat nedir
    Pm ile cevapladım.
  • Spigen Liquid Crystal Serisi Kılıf Xiaomi Mi A3 ile Uyumlu / 4 Tarafı Tam Koruma - Crystal Clear
    30₺

amazon tr üzerinden aratın.

(Link verirsem bu site otomatik tag ekliyor, benimle bir alakası yok, çerezleri silmedikten sonra alacağınız her alışveriş bu siteye para kazandırır, sadece bir kere bu site üzerinden amazon linkine tıklamanız yeterli sonra en az 24 saat aktif kalıyor o tarayıcıda.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Eylül 2020; 16:36:31 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kaptım birtane
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt
    2019 Nisanda, Samsung S4 için aliexpressten amoled ekran almıştım. TR'de aynı ekran 350/400 seviyesindeyken, aliexpressten yaklaşık 180TL'ye almıştım. Tabi daha uygunlari da vardı LCD ekran olarak 100/110TL'ye ama lcd ekran kalitesizliği vs vs nedenlerle tercih etmedim.
    Diyeceğim o ki, aliexpressten satıcı puanları, ürüne verilen değerlendirmeler gibi bazı noktaları iyi inceleyip, AAA+ kalitesinde Amoled ekran alabilirsiniz, belki de orijinal bulabilirsiniz. Montajini da yapabilir ya da en azindan bir ücret karşılığında yaptırırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hb da 29 tl ben tam şeffaf folyo kaplama bakıyorum en 99 tl var ama çok fazla ucuzlarıda pek tavsiye edilmiyor.

birde ilk defa şarj cihazmı kaybettim orj nerden alim güvenilir orj satan satıcı varmı
    Kutusundan çıkan kılıfı kullanıyorum ve aslında bir şikayetim yok. Yine de mutlaka kaçırmayın çok farkı var gibi bir durum var mı?
  • Arkadaşlar merhaba;2.el yurt dışı kayıtlı temiz kullanılmış bitane buldum 1600tlye. Bu zamanda hala bu telefon alınırmı.Ekran çözünürlüğü için çok şey söyleyen var o kadar düşükmü çözünürlük. Oyun hiç oynamıyorum ara sıra sosyal medyaya giriyorum. bi kaçta fotoğraf çekiyorum. Şimdiden sağolun
  • herhangibirii kullanıcısına yanıt
    Ekranda hiçbir sorun yok telefon güvenilirse alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tatataftaf

Ekranda hiçbir sorun yok telefon güvenilirse alabilirsiniz
    yurtdışı kayıtlı olması güncellemeye konusunda bi sorun yaratırmı
  • herhangibirii kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama şahsen yurtdışı kayıtlı cihazlara güvenmiyorum letgo bir anda onlarla doldu çünkü bi kıllık var gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tatataftaf

Sanmıyorum ama şahsen yurtdışı kayıtlı cihazlara güvenmiyorum letgo bir anda onlarla doldu çünkü bi kıllık var gibi geliyor
    Çok sagol kardeşim
  • Eyvallah hocam arastirmaya çok vaktim olmadı şu an telefon kullanılabilir haldeymis(baldızı telefonu) parça olarak satabilirim demişti yardımlarınız için teşekkür ederim
  • stock rom BL kilidi açıkken önce twrp yükledim sonra magisk ile rootladım greenify adaway kullanmak için, ancak restart yaptığımda fastboot ekranına düştü. greenify kurmadan önce normal bir şekilde açılmıştı. a slotu aktifti. problemin kaynağı ne olabilir?

not: magisk son sürümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicentre* -- 20 Eylül 2020; 18:40:2 >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Ben de az önce bu roma geçtim hocam. Bakalım nasıl olacak.

• Esimde bu telefondan var.
    Ben işteyken bizim ufaklık hanım'ın telefonunu klozetin deliğine atmis.
    Telefonu alır almaz kapatmış( telefon acıkmış) saç kurutma makinasıyla kurutmus ama işten gelince baktim ki arka kamera camlarında bile buhar var. Sim kartı çıkarttim üzerinde bayağı nem var
    Bu telefon tamirle adam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaguar19 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Saç kurutma makinesi yanlış bir müdahale olmuş. Nemin gitmesi için bir-iki gün pirince yatırın . Buhar durumu bu şekilde kaybolur. Daha önce başka bir telefonu bu şekilde kurtardım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • global aylık güncelleme yayınlandı. yavaş yavaş gelir herkese
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.