Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.799
Cevap
18
Favori
265.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence bu oyunun en sağlam oldugu konu gece yarışları ve polis kovalamacasıydı gündüz yaptığımız yarışlarda sıkıntıdan oyunu sildim yanlışlıkla kaç defa en son para hilesi attım da sadece gece yarışlarını yapıp rep kazanıyordum 400 saatim vardır her arabayi modifiye etmiştim ama öyle gt ile forza ile yarışabilicek bi mekanik yok nfs de bence tamamen modifiye ve gece yarışlarına yönelmeliler gelmiş geçmiş en iyi nfs oyunudur benim için (soundtrack fukcing horible shit garbage painfull)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 20 Mart 2024; 2:26:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |


    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |


    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grafikleri şahane oyun ama bir süre sonra sıkıyor yarışa git para kazan yarışa git para kazan vs.

    Payback'e göre çok daha iyi noktada ama bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunlar PS için community paylaşımında var mı hocam ?

  • Bunu da platinledik. Payback’e göre iyi sayılabilecek oyun.

    Day/Night olayı iyi olmuş. Gündüz yarışlarında para, gece yarışlarında hem para hem rep kasılıyor. Gece rep kasarken sana polis amcalar eşlik ediyor. Heat 5 seviyesine kadar polis kovalamacaları var. Ve yakalanmadan garaja girersen aldığın rep puanını heat seviyesiyle çarpıyor. Levelın artıyor. Artınca ne oluyor tabi; yeni arabalar, yeni parçalar ediniyorsun. Öyle öyle geçinip gidiyorsun.

    Payback’deki gibi yine drift, offroad, race, drag tarzı yarışlar mevcut. Ancak her biri için ayrı araba aldırtmıyor bu sefer. Performans ayarlarından ayar çekip yarışlara dalabilirsiniz. Çok zorlamıyor yarışlar. Hatta drag ile race farkını hiç hissetmedim. Payback’teki gibi vitesi manuel attığın, yeşil ışıkta gaza bastığın bi sekans yok.

    Mini haritası kötü. Çözemediğim bi hatası var. Haritaya bakarken çoğu kere yanlış dönmüşümdür. Payback’te bu yoktu. Harita sanki görüntü ileriden gidiyormuş gibi gösteriyor. Döneceğin yere gelmişsin gibi görüyorsun, dönüyorsun ama sonraki yerden dönmen gerekiyormuş. İlk defa bu oyunda yaşadım.

    Gece yarışları en zevkli olanı. Platin’de en çok Crew lev50 yapmak (All For One) zorladı. Canlı oyuncu kalmayınca party kurup rep kasamıyorsun tabi. Ama 2’şer Discovery A, B, C atıp iki üç tane de 30-40bin replik yarış yapınca 1.7 m rep oluyor zaten. Öyle öyle bitirdik. Platin kupayı alır almaz da sildim.

    Bundan sonra Crew 2 ve hot pursuit var. Hangisini oynasam diyorum. Youtube’dan hp’nin videolarına baktım, grafikler çok kötü. Oynayacağımı sanmıyorum.

    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 7 Temmuz 2025; 12:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    keşke 60 fps patchi atsalardı

  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

    Dayanamadım yükledim. Ama gerçekten çok kötü. Sesler bile kötü. Yani bu oyunu o dönem satışa çıkarmaya, hele ki Heat’ten sonra çıkarmaya utanmamışlar mı? Buna para verenin aklına şaşayım. Yazık günah.


    Crew da multiplayer istiyor anladığım kadarıyla. Plus gerekli diyor. Neyse şöyle ucuza, indirime girmiş kaliteli yarış oyunu varsa bilgi verin bi zahmet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Hangi oyundan bahsediyorsun ? Hot Pursit Remastered mükemmel bir oyun platini de bi o kadar keyifli.

  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

    HP Remastered’dan bahsediyorum. Nasıl mükemmel abi. Yakın zamanda NFS 2015, Payback, Heat bitirdim. Yani grafik kalitesi kötü. Oynanış 270 çıkıyorum, hız hissi yok. Şimdlik chase, sport ve performans attım beni yakalayamadı. Nesi mükemmel. Belki oynadıkça hoşuma gider ama bilemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    Adı üstünde remastered, 2010daki oyunun remasteredı ama bence araçlar olsun keyif olsun o saydıklarının hepsinden iyidir ve metası da yüksektir kesin.


    Teknolojik olarak geri kalıyor maalesef ama payback ve heat özellikle payback bana göre çöp.

  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    NFS Hot Pursuit (2010) gelmiş geçmiş en iyi NFS oyunlarında ilk üçtedir. Çıktığı zaman oynamadıysanız yazık olmuş. Remastered versiyonu modern NFS oyunlarından görsellik olarak zayıf kaldığı için beğenmemiş olabilirsiniz. Oynamak için geç kalmışsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım tek açıklaması geç kalmış olmak. Doğru diyorsun @Philipp_Plein

    @KAKÁ Payback’e çöp diyemem. Modern ve keyifliydi ama gece gündüz döngüsü, istediği parçayı alamama falan gereksiz yapmışlar.

    Valla HP Remastered’ı deneyeceğim. NFS’nin efsane ilk üçüne giriyorsa oynamadım demem en azından. Sağolun değerli yorumlarınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Platinlerken en keyif aldigim nfsydi full aksiyon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

    Çoğu kariyer oynarken kendi kendine açılacak gibi duruyor. En azından payback ve heat gibi incik cıncık toplamak yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Hem polis hem kacani oynuyorsun baya keyifliydi 4-5 sene olmus ben oynayali.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Temmuz 2025; 16:39:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    HP efsane oyun ama PS3 döneminden kaldığı için artık yaşlandı. Underground seriside efsane ama artık eskide kaldı. Eskiyi yâd etme güzel oluyor ama 1 saat sonra sıkıyor.

  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt

    paybackte gündüz kishar binasının olduğu yer çok güzeldi birde kahverengi dağların arasındaki yollar grafik olarak en sevdiğim yerlerdi. o incik cıncık toplamakta zevkliydi paybackte ama topladıktan sonra ne olacak diye bekledim coin gibi birşeylerdi tüm haritayı topladım sonunda hiçbirşey olmadı hiç toplamamışım gibi dalga geçer gibi oyun normal halinde devam etmişti. insan bi hediye verirdi sürpriz bir araç yada kupa tarzı. hepsini toplayana kadar canım çıkmıştı.

    şimdi aynısını forza horizon 5 te yaşıyorum. xp tabelalarını kırıp hepsini toplamadan rahat ettirmiyor ama en azından level atlatıyor.

    Forza yükleyeyim bari aklıma geldi şimdi :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 7 Temmuz 2025; 23:5:31 >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    HP remastered araçları grafik olarak çok orijinal duruyor. haritalar efsane güzel ama sürüş mekaniği basit kalıyor. 2010 da ps3 te çok oynamıştım ama şimdi bitirmek istedim sarmıyor beni. Sürüş mekaniği hep aynı elin alışıyor ve robot gibi aynı şeyleri yaparak yarış bitirmeye çalışmaktan yoruldum bıraktım. az kaldı ama bitircem onuda.


    Beni hala sıkmayan Most wanted 2005 i her platformda oynadım şimdi xbox360ta bitirmeye başladım hiç sıkmıyor. polis kovalamacısın en zevkli olduğu oyun o dur. birde hızlanmanın hissiyatını çok iyi veriyor.


    Hala sıkmayacak olanlar underground2 ve Hot pursuit 2(2002) Halen oynuyorum.

    Underground 2 de çin lambalı turuncu ışıklı caddenin olduğu yer hala hoşuma gidiyor.

    Hot Pursuit 2 ise ilk bilgisayar aldığımda ilk yüklediğim oyundu. Deli gibi oynamıştım. şimdi ps2 de bitirmeye çalışıyorum. grafikleri kötü ama bir süre sonra o tırtıklı çapaklı görüntü daha çok hoşuma gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 7 Temmuz 2025; 23:2:35 >




  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.