Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2769. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83.241
Cevap
833
Favori
4.222.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27672768276927702771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,yayın yapacağımda 350tllik aksiyon kamera iş görür mü?

Suya dayanıklı vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar xbox series x cihazimi satacam , cihazi hesapla birlikte satmak guvenli mi icinde 2 oyun ve 34 aylik gamepass var bosuna gitmesin diyorum , ama bir yandan da guvenlik problemi olur mu diye korkuyorum

• Lordnaki L kullanıcısına yanıt

Eğer kayıtlı ise banka/kredi kartınızı kaldırın. Alacak kişi de mail değişikligi yapar hiçbir şey olmaz

• Tamam o zaman hocam israf olmasin onlardan para kazanacagimdan degil yanina hediye olarak verecegim . 34 aylik gamepassi yok yere cope atmak israf olur , cari acik olur direk

Düzenli ve devamlı kullandığınız microsoft hesabı ise sorun olabilir, onun dışında sanmıyorum ama daha önce hesap satanlar daha iyi bilir.

• FH4'ü ben gerçekten çok beğendim. Vir yarış oyunundan bu kadar zevk alabileceğimi hiç düşünmezdim. Ama toplam oynama sürem içerisinde 4. kez oyundan attı. Bir konsola yakışmıyor.

Ayrıca festivsl ödülleri iyi hoş ama görevler çok absürt ve uğraştırıcı. 2019 Ford Ranger Raptor'la araca havada takla attırmamı istiyor ki bu daha oyunun başı. Neyin ne oldupunu da açıklamıyor. tam dönüş yeteneği kazan yazmış olmalarından ibaret. Ne olduğunu internetten bakarak öğrendim. Kendi başıma keşfetmeme imkan olmayan bir şey. Mantıksız biraz. Bi info sekmesi falan lazım festival görevlerine.

Edit. Etti beeşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 11 Eylül 2022; 19:19:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 18 eylulde kpss var ondan sonra burdaki ikinci el kismina ilani koyacam tekrar istisare ederiz , banka karti kismini kaldirdim simdi. Bu arada merak eden olursa urunu 2 ay once aldim urun canavar hicbir sikinti yok . Satma sebebim tamamiyla psikoljik arkadaslar 30 yasindan sonra konsol pc oyunlarindan zevk alma eskisi gibi olmuyormus onu anladim. Genc arkadaslar varsa 30 yasina kadar oyunlardan zevkinizi iyice alin. Sinav stresi ,evlilik stresi, kaygi,ekonomi derken eskisi gibi zevk alamiyorsunuz. Nerde o 360p age of 2, pes 13, far cry 1, delta force, counter strikedaki aldigim zevk nerde simdiki 4k oyunlarda alamadigim zevk .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordnaki -- 11 Eylül 2022; 19:22:44 >
    Kayıtlı adres,ödeme bilgileri vs. kaldırdığınız sürece sorun olmaz zaten mail değişikliği de yapılabiliyor rahatça.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdir hocam o zaman hic sikinti yok kart odemerini kaldirdim adresi degistiririm mail isini de saracagim zaman ilgili kisiyle hallederim ,sevindim israf olmayacagina

• Ben yanlış hatırlamıyorsam hiç crash yemedim FH4 de. Festival görevleri biraz zor olabilir ama yaptıkça aynı tip görevler geliyor bir süre sonra alışıyorsunuz. Speed trap lerin bazıları ciddi tekrar tekrar yaptırıyordu kendini acayip uçuk rakamlar istiyordu.

Forza Horizon a yabancı olanlar uzaktan baktığında boş bir araba yarışı olarak görüyor. Bir şans verilip oynamaya başladığınızda da oyunun saf eğlence için yapıldığını anlıyorsunuz. Ben her şeyi bitirdiğimde bile akşamları arkada spotify eşliğinde araçlarla turlar atardım yada arkadaşlarımla görevleri kovalardık.

PG den sırada ki Fable için deli merak içerisindeyim. Normalde bu konuda tecrübeleri yokken 2018 de 250 kişi olan stüdyo şuan 500 çalışanı geçti. Çok farklı mekanikler söyleniyor Fable da buna izin veren fantastik bir yapıda. Artık şu 2023 de düzgün bir sunum ile gösterin bir şeyler.

Valla 30’u ben de devirdim ama hala taş gibiyim, çoğu oyundan da zevk alıyorum. Mayıs’da istatistiğime bakmıştık 14 ayda 102 oyun oynamıştım. Yıl sonunda tekrar bi istatistik çıkarırım. Bu arada boş gezen bir insan da değilim, Aselsan’da mühendisim ve işime ek olarak da oyun geliştiriyorum.

Oyun değil ama diziler filmler açmıyor artık. Zenci ve eşcinsellik vurgusu yapacağız diye dizilerin filmlerin içine etmeye başladılar. Zevk almıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Hocam ne guzel valla inanin o commandosdaki mitdown madneessdaki max paynadeki age ofdaki aligim zevk simdikilerden kat kat fazla okuldan geldigimde kendimi oyunun karsisina atardim hemen . Benim pilim bitmis demek ki sizin adiniza sevindim. Dizi olayininiza katiliyorum sjw ayagina hepsi birbirine benzeyen yapmacik diziler cikarmaya basladilar. Oturup da aile evinde rahatca izlenemiyor diziler. Ben filmciyim imdb top 250 den 200 unu izlemisimdir minumum. Diziden ziyade film izliyorum.en son tamamini bitirdigim dizi gibi oldu bir tek

Piliniz bitmemiştir, şarjınız tükenmiştir. 2 sene önce bende de tükenmişlik sendromu vardı. Spor ve oyuna başlamak beni kendime getirdi.

Çocukluğumuzdaki o oyunların zevki bir başkaydı tabi ama o zamanlar imkansızlık da vardı. Az içerik olunca zevk almasını biliyorduk. Şimdi içerik çok olunca her birinin tadına bakalım diye karman çorman ediyoruz. 4gb kotalı internetle 1 bölüm diziyi 2 part rar halde 2 ayda indirip birleştirdiğimiz günleri unutmuyorum:)

Satmadan önce RDR 2 gibi oyunları oynamayı deneyin zevk alırsınız muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Evet hocam tukenmislik sendromu galiba kucukken dert yok tasa yoktu , ekonomik sikinti kendi elinde degildi filan ama cok sey degisti kucuklikten itibaren dediginiz gibi simdi daha kolay tuketebiliyoruz film icin gider cd alirdik cok tatli gelirdi gladyator matrix truva cesur yurek yuzuklerin efensisi cizilince kolonyayla silerdik simdi daha kolay ulsabiiyoruz herseye , tabi en onemlisi de yakinlarin vefati o da beni cok etkiledi hic vefat etmeyecekmis gibi gelen insanlarin tek tek vefat etmesi en onemli sebep galiba benim acimdam.kendimi spora yuruyuse ve doga fotografciligina yonlendirecegim hocam

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Sormayın ya arada sırada pes 06-08-10 gameplay bakıyorum bir oyun bu kadar mı batırır gerçekten.

• Bende 40 yaşındayım. Oyunun yaş haddi olmaz😁

ihtiyacın yoksa satma bence hocam, sonradan alması zor olur. seneye büyük yapımlar gelecek onlar sarabilir. hazır üyelik fln da varken

• Hocam telefon alma ihtimalim de var , yapimdan ziyade durum benle alakali hocam . Yoksa makina canavar oyunlar sagla 4k . 2 ayda makinayi 15 kere ya calistirdim ya calistirmadim verdikleri pil daha bitmedi icindeki .

• 
Sayfa: önceki 27672768276927702771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.