Şimdi Ara

IBB nin para verdiği vakfılar ne iş yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ibb nin faliyet raporu en sonda...

örneğin ILIM YAYMA VAKFINA 9.365.326 lira (eski parayla 9 trilyon)

para verilmiş..

Toplam 847.592.858 lira (847 trilyon lira) vakfılara gitmiş (IBB raporundan alıntı en sonda..)

IBB yönetimi bu paraları vakıflara dağıtırken halkın durumu da aşağıdaki gibi...
    Onedio
    İlave Tv Mikrofonuna Konuşan Vatandaş: 'Soğanı Çöpten Aldım, Yıkayıp Yiyeceğim'
    https://onedio.com/haber/ilave-tv-mikrofonuna-konusan-vatandas-sogani-copten-aldim-yikayip-yiyecegim-872075

Belediye kendisi aracısız bu paralar ile yardım yapamaz mı?

Bu kadar büyük bütçenin vakıflara verilmesi uygun mudur?

Aha rapordan alıntı sayfası da aşağıda:

• Evde zor tutuyorum dedikleri %50 nin maliyetini İbb ye yüklemişler işte .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Savunma sanayii yaninda Elf ordusu gibi ordu kuruyorlar. Albert einstein in "Ucuncu dunya savasinda hangi silahlar kullanilacak bilmiyorum, ama dorduncusu tas ve sopa ile yapilacak" sozunden yola cikilarak Reis milletimizi ve ummetimizi 4. dunya savasina hazirliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 11 Mayıs 2019; 9:35:39 >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

• Mesela şimdi imralıyla görüşmeler başladı ya, hani bu imralıdakinin dağdaki köpekleri varya, onlara kemik almak lazım. Şimdi kemikleri direk verseler olmaz, vakıf üzerinden onlara kemik gönderirler mesela. Birşey olursada vakıf yaptı kandırıldık diyip olayı kapatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 11 Mayıs 2019; 9:49:52 >

Ama milletin pek itibar ettiği söylenemez böyle yerlere,yine en fazla kendi kitlesi oralara gidiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.