Şimdi Ara

(Ss’li) Dökülen Saçlarım yeniden Çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
14
Favori
23.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanımhaber hariç herkesle diyorsun yani.. .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: selowan

Donanımhaber hariç herkesle diyorsun yani.. .d
    Ailem dahil...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanlara bir seyler kanitlamak icin surekli ozel hayatindan bir seyler paylasman seni kucuk duruma dusurur. Yok whatsapp konusmalari, yok tinder'da su kadar kisiyle konustum. Salla geç bunları. Ayrica saçlarin eskiden de seyrek degilmis, simdi de ayni. Ben fark goremedim.

Orijinalden alıntı: mind of a madman

İnsanlara bir seyler kanitlamak icin surekli ozel hayatindan bir seyler paylasman seni kucuk duruma dusurur. Yok whatsapp konusmalari, yok tinder'da su kadar kisiyle konustum. Salla geç bunları. Ayrica saçlarin eskiden de seyrek degilmis, simdi de ayni. Ben fark goremedim.
    Konuyu bloke etmelerini engellemek, farklı yönlere çekmelerinin önüne geçmek için bundan başka çözüm bulamadım. Gayet de etkili bence çünkü artık konu ve tartışma uzamıyor.

İstatistik konularında da öyle, fikir söyleyince sonu gelmiyor tartışmanın ama kanıt sununca uzatılmıyor artık konular.

Seyrekti çok fazla dökülüyordu üstelik Minoxili doktor da önerdi, şimdi kel olmamayı Minoxile borçluyum kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 21 Nisan 2019; 13:25:46 >
  • bu ilacı 2015 te duymuştum benim saçlarımda seyrek o zaman kullanacaktım fakat bu ilaç için uyuşturucu gibi düşünün demişti doktor. Ömür boyu kullanman gerekli yoksa olan saçlarınıda döker demişti bırakmaya ara vermeye pek gelmeyen bi ilaç ektirmek en mantıklısı. Uygun, acısız, etkili, görünüşüde artık çim adamlar gibi değil

Orijinalden alıntı: yasin_92

bu ilacı 2015 te duymuştum benim saçlarımda seyrek o zaman kullanacaktım fakat bu ilaç için uyuşturucu gibi düşünün demişti doktor. Ömür boyu kullanman gerekli yoksa olan saçlarınıda döker demişti bırakmaya ara vermeye pek gelmeyen bi ilaç ektirmek en mantıklısı. Uygun, acısız, etkili, görünüşüde artık çim adamlar gibi değil
    Ektirmek en son çaredir. Sürekli kullanmak gerekir evet yalnız dozu düşürüyorsun. Haftada 2-3 kez sürmenin ne kadar zararı olabilir. 1ml sıkıyorsun ve içerisinde %5 minoxidil var, yani 0.05ml.
    Ayrıca ektirdikten sonra ektirdiğin bölgenin kenarlarında da dökülme devam edebilir veya dht ektiğin saçları da bozabilir ilerleyen yıllarda. Bunu saç ekimi yapan bir doktora sordum instagram üzerinden. Ekilen saçlara dht zarar vermeyecek mi uzun süreçte diye, cevap bile vermedi.

• Bana hiçbir şey fayda etmiyor üstadım. Öyle bir önlerden gitti ki anlatamam
    saç ekiminde sonra 1-2 sene içinde ekilen saçlar tutmazsa zaten dökülür. ama uyum sağlarsa dökülmez. dökülecek saçlar olan saçlarındır. onun içinde 2.saç ekimi yaptırmak gerekli. peki ilacı kullandınız mı? aslında bende düşünüyorum yaşım 26 saçlarım seyreliyor gittikçe ve çok cansızlaştı ön tarafım 1.5 cm çekildi nerdeyse. acaba kullansam mı diyorum. 2015 te saçlarım iyiydi o zaman tırstığım için kullanmak istemedim

Orijinalden alıntı: mortalmahluk

hocam iki fotoda da saçın var bence tipik bir satış pazarlama elemanı topiği olmuş ve saçım çıktı iddiası da doğru değil. saçı çıkaran ürün olsa buralarda sattırmaya çalışmazlar benim kanaatim bu yönde
    Yok hocam konu sahibi haklı. Dünyada saç çıkardığı kanıtlanmış 2 ürün var. Birisi bu işte.
    İnceleyin göreceksiniz. Bu ürün İnstagram da Facebook ta sponsorlu ilan şeklinde paylaşılınıp insanları kandırıp parasını alan ürünlerden değil.
    Ama ömür boyu kullanılması gerekilen, yan etkileri olan bir sprey.

saç ekiminde sonra 1-2 sene içinde ekilen saçlar tutmazsa zaten dökülür. ama uyum sağlarsa dökülmez. dökülecek saçlar olan saçlarındır. onun içinde 2.saç ekimi yaptırmak gerekli. peki ilacı kullandınız mı? aslında bende düşünüyorum yaşım 26 saçlarım seyreliyor gittikçe ve çok cansızlaştı ön tarafım 1.5 cm çekildi nerdeyse. acaba kullansam mı diyorum. 2015 te saçlarım iyiydi o zaman tırstığım için kullanmak istemedim
    Kullanıyorum. Şakaklar seyrelmeye başlamıştı tamamen ölmeden başladım 3. ayımın ortasındayım. Geri çıktı kapanmaya başladı belirgin şekilde.

Ama bana faydası varsa buna katlanabilirim, en fazla iki dakikamı alıyor, dişini fırçalamak yüzünü yıkamak gibi rutin haline geliyor bir süre sonra. Olanı da kaybetmeden kullanmaya başla derim. Bende senin gibi ilk zamanlar kullanmadım, kullanmaya başlayınca keşke ilk aklıma geldiğinde başlasaydım dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bende düşünüyorum almayi nerden alabiliriz bu ürünü internette mi uyguna bulabiliriz yoksa eczane veya kozmetik marketler demi oneriniz var mi
    Çoğu eczanede var bioxinin minoksidil. 65 liraya alıyorum ben tanıdık eczaneden. Yoksa 80 civarına satıyorlar. Ek destek olarak da hairpharma xpecia kullanıyorum.

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sürekli uygulamak bazen sıkıcı olabiliyor evet.

Ama bana faydası varsa buna katlanabilirim, en fazla iki dakikamı alıyor, dişini fırçalamak yüzünü yıkamak gibi rutin haline geliyor bir süre sonra. Olanı da kaybetmeden kullanmaya başla derim. Bende senin gibi ilk zamanlar kullanmadım, kullanmaya başlayınca keşke ilk aklıma geldiğinde başlasaydım dedim.
    Hocam insanlar zaten olanı kaybettiği için kullanmıyor mu bu ilacı orasını anlayamadım? Yeni dökülenleri mi çıkarıyor sadece?

• quote:

ek destek gerekli mi peki hocam olmazsa olmaz mi ne gibi faydaları var
    ilk 2-3 ay gerekli. Saç için gereken tüm vitamin ve minarelleri içeriyor çünkü. Toparlanma sürecini hızlandırıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-neresidir--34243025-2041#137989730

Duruma göre bende tepe bölgesi için bu sprey ve burda tavsiye edilen tablet ilaçı kullanmay düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asigenc19 -- 21 Nisan 2019; 16:53:28 >
    Saç kaybının birden fazla evresi var, önce saç teli incelir, uzama süresi diger bölgelere göre yavaşlar, sonra incelen saç teli zaman içinde tüy haline dönüşür, zaman geçmeye devam ettikçe saç kökü tamamen ölür ve o saç artık çıkmamaya başlar, bu aşamada o ölen saç kökünü kurtarmanın pek yolu yoktur. Ama ilk etaplarda henüz saç teli incelmiş, uzaması yavaşlamış haldeyken kullanmaya başlanırsa bu etkiyi geri çevirebilir, önce uzaması normale döner sonra eski kalın saç teli haline gelir. Bu evreler ortalama 2-3 ay sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.