Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2041. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali osman aktaş

Merhabalar dr Kuddusi bey ben Almanya’ya da yaşıyorum burada saç Ekim’i Türkiye göre baya pahalı fakat Türkiye’de güvenebileceğim bir yer bilmiyorum siz saç Ekim’inde garanti veriyor musunuz?
    Merhabalar,
    Saç ekiminde garanti öncelikle sizin genetiğinizdir. Başınızın arka bölgesindeki donör alandan DHT hormonu reseptörü olmayan doğru kökler toplanıp uygun bir şekilde nakledilirse ömür boyu saçlarınız dökülmez. Biz de tüm merkezlerimizde garanti veriyoruz. Bunun için mutlaka Doktor kontrolünde bir merkezde operasyon olmanızı tavsiye ederim.
    Almanya'da ki merkezimizde fiyatlarımız ülke şartları nedeniyle biraz daha yüksek bizim de. Ama Türkiye'de daha uygun. Ayrıntılı bilgi için ayrıca DM den ulaşabilirsiniz.

Dr.Kuddusi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dronay

Merhabalar,
    Yıllardır çamaşır makinası almaktan 2.El ses bombası almaya kadar bu siteyi kullanmaktaydım.:) Forumda yine başka bir vesile ile araştırma yaparken bu başlık gözüme çarptı. Tabi istesenizde istemeseniz de bir yerde reklam olacak bu mesaj da. Ama benim amacım bana gelen çok kötü hastalardan dolayı isteyenleri aydınlatmak ve kirli bilgiden arındırmak istiyorum. 1 kişiye bile yardımcı olabilirsem yeterli. Özellikle NEKROZ vakalarının arttığı şu günlerde tüm sorularınızı cevaplamayı kendime bir borç bilirim.

Kısaca kendimden bahsedeyim sizlere. Ben Dr.Kuddusi ONAY. Türkiye'deki Saç Ekim merkezlerinin fazlalığı nedeniyle özellikle yurt dışında şube açmak üzere bir çalışma politikası olan bir doktorum. İspanya, Almanya, Libya, Kuveyt de kliniklerimiz Rusya ve Eritre de ofislerimiz mevcut.

Saç ekimi kabaca 3 aşamadan oluşur.
    1) Köklerin TOPLANMASI
    2) KANAL Aşaması
    3) Köklerin YERLEŞTİRİLMESİ

Bir çok saç ekimi yaptıran kişilerinde onaylayacağı üzere doktorların %70 i sadece Kanal aşamasını yapar. Hatta bazen de sadece ön çizgi için çizim yapar. Operasyonun kalanında yoktur. Kalan kısmı da Kanal aşamasını dahi bilmeyen sadece ismini kullanan doktorlardır. Sadece %2-3 ü tüm aşamalara hakimdir. Buradan yola çıkarak elbette bende tüm aşamaları tek başıma yapmıyorum. Hasta sayım oldukça fazla olduğu için çok sayıda doktoru meslektaşım ve tecrübeli ekiplerimle yapıyorum. Benim farkım ormda sık sık bahsedilen örneğin 2500 kök ekip 4500 kök ektik denmesini gibi aldatmacaların önüne geçebilmem. Tam bir operasyonu tek başıma gerçekleştirebildiğim için Tüm operasyonları rahatlıkla denetleyebiliyorum. Meslek hayatımın başında ''hocam bu saçtan 2500 kök çıkar diyen bir alımcıyı kaldırıp 4500 kök almam'' gibi bir sürü örnekten yola çıkarak insanların sizi manipüle etme ihtimaline karşı kendimi çok iyi yetiştirdim. Böylece tek bir graftin bile ziyan olmasına izin vermedim.

Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemem. Tüm sorularınıza vaktim olduğunca cevap vermek isterim.
    Selam hocam ,

Saç ekiminde 40 yaş ve sonrası diye 2 evreden bahsediliyor 40 yaşından önce ekim yapılan bir hasta 4 - 5 yıl içerisinde

ekim yapılan bölge dışındaki saç kayıpları devam ettiği için epey rahatsız edici bir görüntü ortaya çıktığı söyleniyor ve

bu yüzden mutlaka 2. bir ekime gerek duyulduğu belirtiliyor.

Benim görüştüğüm bir meslektaşınız bana 40 yaşından sonra saç ekim işleminin çok daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu anlattı

bu konu hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim teşekkürler.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

2012 yılında Ankara'da Serdar Gökrem'e muayene olduğumda sen var olan saçlarını korumaya devam et, o bölgeye saç ekmeye kalkarsam sağlam köklere de zarar verebilirim demişti. 2012'den bu yana saç ekim teknolojisinde gelişmeler elbet olmuştur. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 29 Temmuz 2019; 9:26:21 >
    Merhabalar,
    Bilimsel olarak DHT'un en aktif olduğu evre için yaş sınırı 35 olarak bir çok kaynakta belirtiliyor ve benim klinik tecrübem de bu yönde. 20 li yaşlardaki hastalarıma ben de ayrıntılı açıklıyorum. Çok ciddi bir açıklık yok ise tedaviler ile devam edip 30-35 yaş arasını beklemekte fayda olduğunu söylüyorum. Benim 35 yaşından genç hastalarda saç ekimini bir tek ''ÖN SAÇ ÇİZGİNİZ KAYBOLMUŞ VE BU SİZİ RAHATSIZ EDİYOR MU AYNAYA BAKTIĞINIZDA'' şeklinde soruma samimiyetle EVET yanıtını veriyorsa kişi saç ekimi yapıyoruz. Bir farkla 10 yıl 20 yıl sonra mevcut saçlar dökülür ve 2. bir saç ekimine ihtiyacınız olursa diye donör alanı titizlikle koruyarak 2.bir saç ekimi ihtimaline karşı o şekilde alım yapıyoruz.
    Bunun dışında 20 yaşında yapılan ile 40 yaşında yapılan saç ekiminin tutma ve kalıcı olma noktasında hiç bir farkı yok. Mevcut saçlarınızda dökülme ihtimali dışında tabiki. Onun da kesin olarak döküleceğini kimse söyleyemez.

Dr.Kuddusi
    Mevcut saçların olduğu bölgelerin sıklığına göre saç nakli yapılabilir. Siz net bir seyreklik görüyorsanız o bölge %90 ekim ihtiyacı vardır. Sadece tavsiyem tıraşlı ekim yapmanızda fayda var. Bazı reklamlarda saçlarınızı kesmeden tıraşsız ekim yapıyoruz denebilir. Bu da size çok cazip gelebilir ama sizin çekindiğiniz durum işte bu yüzden ortaya çıkabilir. Saçlar uzun olduğu için kanallara yerleştirilmek üzere ekimci tarafından penset yardımı ile kanallara doğru götürülürken graftler mevcut saçlarınıza temas edip kesilebilir, bozulabilir. Ayrıca kanallar açılırken de yine alan dar olacağı için mevcut kökler zarar görebilir. Benim bu durumlarda klinik uygulamam saçın tamamını tıraş edip normalden daha yavaş ve özenle kanalları açmak. Operasyon süresi bir yarım saat uzuyor ama sonuçlar güzel olduğu için deyiyor.
    Ayrıca araştırırken DHI ile de karşılaşabilirsiniz. Biz kliniğimizde sadece kadın hastalara uyguladığımız bir teknik. Hala geliştirilmesi gereken yolun çok başında DHI. Şu an itibari ile tıraş imkanı olduğu sürece DHI tavsiye etmiyorum.

Dr.Kuddusi

Merhabalar,
    Mevcut saçların olduğu bölgelerin sıklığına göre saç nakli yapılabilir. Siz net bir seyreklik görüyorsanız o bölge %90 ekim ihtiyacı vardır. Sadece tavsiyem tıraşlı ekim yapmanızda fayda var. Bazı reklamlarda saçlarınızı kesmeden tıraşsız ekim yapıyoruz denebilir. Bu da size çok cazip gelebilir ama sizin çekindiğiniz durum işte bu yüzden ortaya çıkabilir. Saçlar uzun olduğu için kanallara yerleştirilmek üzere ekimci tarafından penset yardımı ile kanallara doğru götürülürken graftler mevcut saçlarınıza temas edip kesilebilir, bozulabilir. Ayrıca kanallar açılırken de yine alan dar olacağı için mevcut kökler zarar görebilir. Benim bu durumlarda klinik uygulamam saçın tamamını tıraş edip normalden daha yavaş ve özenle kanalları açmak. Operasyon süresi bir yarım saat uzuyor ama sonuçlar güzel olduğu için deyiyor.
    Ayrıca araştırırken DHI ile de karşılaşabilirsiniz. Biz kliniğimizde sadece kadın hastalara uyguladığımız bir teknik. Hala geliştirilmesi gereken yolun çok başında DHI. Şu an itibari ile tıraş imkanı olduğu sürece DHI tavsiye etmiyorum.

Dr.Kuddusi
    Hocam bilgi için tşk'ler. Serdar Hoca o sıklaştırma için bile 2000-3000 bin greftten bahsetmişti. Bana çok fazla gelmişti. Sonuçta 300-400 saç teli ile kapatılacak bölgeye bin rakamının telaffuz edilmesi bana saçma gelmişti.

Merhabalar,
    Bilimsel olarak DHT'un en aktif olduğu evre için yaş sınırı 35 olarak bir çok kaynakta belirtiliyor ve benim klinik tecrübem de bu yönde. 20 li yaşlardaki hastalarıma ben de ayrıntılı açıklıyorum. Çok ciddi bir açıklık yok ise tedaviler ile devam edip 30-35 yaş arasını beklemekte fayda olduğunu söylüyorum. Benim 35 yaşından genç hastalarda saç ekimini bir tek ''ÖN SAÇ ÇİZGİNİZ KAYBOLMUŞ VE BU SİZİ RAHATSIZ EDİYOR MU AYNAYA BAKTIĞINIZDA'' şeklinde soruma samimiyetle EVET yanıtını veriyorsa kişi saç ekimi yapıyoruz. Bir farkla 10 yıl 20 yıl sonra mevcut saçlar dökülür ve 2. bir saç ekimine ihtiyacınız olursa diye donör alanı titizlikle koruyarak 2.bir saç ekimi ihtimaline karşı o şekilde alım yapıyoruz.
    Bunun dışında 20 yaşında yapılan ile 40 yaşında yapılan saç ekiminin tutma ve kalıcı olma noktasında hiç bir farkı yok. Mevcut saçlarınızda dökülme ihtimali dışında tabiki. Onun da kesin olarak döküleceğini kimse söyleyemez.

Dr.Kuddusi
    Hocam ispanyadaki çok güzel ekimler yapan meşhur dr juan couto hastalarına önce ve sonra Finasteride kullanımını tavsiye ederken, bizim dr'lar bu ilacı tavsiye etmekte biraz çekingen davraıyorlar. Saç ektiren arkadaşlarda da yanlış bir düşünce var; sanıyorlar ki saç ektirince saç dökülmesi duracak. Bu yanlış bilinenler hakkında da biraz yorum yapabilir misiniz?

Orijinalden alıntı: iquique

Hocam bilgi için tşk'ler. Serdar Hoca o sıklaştırma için bile 2000-3000 bin greftten bahsetmişti. Bana çok fazla gelmişti. Sonuçta 300-400 saç teli ile kapatılacak bölgeye bin rakamının telaffuz edilmesi bana saçma gelmişti.

Alıntıları Göster
    Ne demek. Temiz bilgi bu devirde zor ulaştığımız bir nimet. Elimden geleni yapıyorum.
    Rakamla ilgli kısmı net öğrenmek isterseniz fotoğraf yükleyebilirsiniz. Tahmini ortalama bilginiz olması için kaç kök ile kapatılabileceğiniz size söyleyebilirim.

Dr.Kuddusi

Hocam ispanyadaki çok güzel ekimler yapan meşhur dr juan couto hastalarına önce ve sonra Finasteride kullanımını tavsiye ederken, bizim dr'lar bu ilacı tavsiye etmekte biraz çekingen davraıyorlar. Saç ektiren arkadaşlarda da yanlış bir düşünce var; sanıyorlar ki saç ektirince saç dökülmesi duracak. Bu yanlış bilinenler hakkında da biraz yorum yapabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Özetle finasterid hakkında şu bilgiyi verebilirim.

Aslında prostat kanseri gibi durumlarda kullanılmak üzere bulunan bir ilaç saç dökülmesine iyi geldiği anlaşılınca kullanımı sektörel anlamda genişletildi. Çok kafa karıştırmadan ilaçları şöyle özetlemek istiyorum.

Bugün saç dökülmesini büyük oranda yavaşlatan yada durduran ilaç FİNASTERİD'dir. Bunun orjinal 2 formu vardır.
    Propecia - Hap formu
    Rogain - Köpük Formu

Finasterid'in etkisi erkeklik hormonu olarak bilinen testosteronu dihidrotestosterona çeviren 5-alfa Redüktaz enziminin çalışmasını engelleme şeklindedir. Bunu en iyi kan yolu ile sağlayabiliriz. O yüzden Hap formu en etkili yöntem. Handikapı köpük formundan daha fazla yan etkiye sebep olması. Erkeklerde cinsel yan etkilere sebep olabilir. (%10 oranında) Köpük formu Hap formuna oranla %70 etkili bir yöntemdir.

Gelelim keyifsiz olan kısmına. Bu 2 ilaç da Türkiye'ye bazı parasal nedenler yüzünden girişi yasak. (İlaç piyasası çetindir.) Yurtdışından gelen hastalarıma operayondan önce 1 ay ve operasyondan sonra en az 6 ay hem ekim bölgesine hemde alım bölgesine kullanmalarını tavsiye ediyorum.

Benim riskli olarak adlandırdığım 35 yaşından genç kişilere bunu 35 yaşına kadar yılda 6 ay kullanıp 6 ay bırakma şeklinde hersene tavsiye ediyorum.

Türkiyede Propecia nın ona yakın etkili muadili Proscar dır. Bu ilacın günde çeyrek tablet kullanılmasını tavsiye ediyorum yerli hastalara. Yan etki çok daha az gözleniyor.

Dr.Kuddusi
  • Kuddusi Hocam saç ektiren arkadaşlar zannediyor ki ben saç ektirdim artık saç dökülmem duracak. Sen ektirdin ama sadece ekilen saçların dökülmeyecek. Ama geriye kalan saçlarının dökülme riski hala devam ediyor. Bu riski azaltmak için finasteride ve minoxidil tedavisini uygulamak lazım. Ben 10 yıldır proscar kullanıyorum. Şükür ne jinekomasti ne de libido azalması olmadı. Son iki yıldır gün aşırı, son bir yıldır da haftada 3 kez kullanıyorum.

Kuddusi Hocam saç ektiren arkadaşlar zannediyor ki ben saç ektirdim artık saç dökülmem duracak. Sen ektirdin ama sadece ekilen saçların dökülmeyecek. Ama geriye kalan saçlarının dökülme riski hala devam ediyor. Bu riski azaltmak için finasteride ve minoxidil tedavisini uygulamak lazım. Ben 10 yıldır proscar kullanıyorum. Şükür ne jinekomasti ne de libido azalması olmadı. Son iki yıldır gün aşırı, son bir yıldır da haftada 3 kez kullanıyorum.
    Toplumda ilaç kullanan hastaların yarıdan fazlasında yan etki psikolojik oluyor zaten. Google dan yada çevreden yan etkisi olduğunu duyduktan sonra kişi paniğe kapılıyor.

Saç dökülmesi ile saç yenilenmesi arasında da çok fark var. Yastıkta görülen her saç teli döküldü saçım olarak adlandırmak doğru değildir. Anagen-Telogen - Katagen dediğimiz doğal dökülme ve yeniden kök hücresinden çıkma şeklinde bir döngü sonucu dökülen saç telleri de olabilir. Bunu muayene ile ayırt edebiliriz.

Dr.Kuddusi
    ''Hayatı Şişede Görenler''
  • Hocam yaş 35 saçlarım neredeyse kendimi bildim bileli seyrek, böyle değildi tabi ama liseden başlayarak çok uzun zaman yayılarak döküldü ve son durum. Saç çizgim çok geriye çekildi onu öne almak ve yanlarda ve üst bölgede de aynı şekilde doldurma /ekim istiyorum.Başarı memnuniyet durumu, greft sayısı ve diğer konularda bir yorumunuzu alırsam memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymen84 -- 2 Temmuz 2021; 10:52:15 >
    Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili.
  • quote:

Merhabalar,
    Yıllardır çamaşır makinası almaktan 2.El ses bombası almaya kadar bu siteyi kullanmaktaydım.:) Forumda yine başka bir vesile ile araştırma yaparken bu başlık gözüme çarptı. Tabi istesenizde istemeseniz de bir yerde reklam olacak bu mesaj da. Ama benim amacım bana gelen çok kötü hastalardan dolayı isteyenleri aydınlatmak ve kirli bilgiden arındırmak istiyorum. 1 kişiye bile yardımcı olabilirsem yeterli. Özellikle NEKROZ vakalarının arttığı şu günlerde tüm sorularınızı cevaplamayı kendime bir borç bilirim.

Kısaca kendimden bahsedeyim sizlere. Ben Dr.Kuddusi ONAY. Türkiye'deki Saç Ekim merkezlerinin fazlalığı nedeniyle özellikle yurt dışında şube açmak üzere bir çalışma politikası olan bir doktorum. İspanya, Almanya, Libya, Kuveyt de kliniklerimiz Rusya ve Eritre de ofislerimiz mevcut.

Saç ekimi kabaca 3 aşamadan oluşur.
    1) Köklerin TOPLANMASI
    2) KANAL Aşaması
    3) Köklerin YERLEŞTİRİLMESİ

Bir çok saç ekimi yaptıran kişilerinde onaylayacağı üzere doktorların %70 i sadece Kanal aşamasını yapar. Hatta bazen de sadece ön çizgi için çizim yapar. Operasyonun kalanında yoktur. Kalan kısmı da Kanal aşamasını dahi bilmeyen sadece ismini kullanan doktorlardır. Sadece %2-3 ü tüm aşamalara hakimdir. Buradan yola çıkarak elbette bende tüm aşamaları tek başıma yapmıyorum. Hasta sayım oldukça fazla olduğu için çok sayıda doktoru meslektaşım ve tecrübeli ekiplerimle yapıyorum. Benim farkım ormda sık sık bahsedilen örneğin 2500 kök ekip 4500 kök ektik denmesini gibi aldatmacaların önüne geçebilmem. Tam bir operasyonu tek başıma gerçekleştirebildiğim için Tüm operasyonları rahatlıkla denetleyebiliyorum. Meslek hayatımın başında ''hocam bu saçtan 2500 kök çıkar diyen bir alımcıyı kaldırıp 4500 kök almam'' gibi bir sürü örnekten yola çıkarak insanların sizi manipüle etme ihtimaline karşı kendimi çok iyi yetiştirdim. Böylece tek bir graftin bile ziyan olmasına izin vermedim.

Çok uzun yazıp kimseyi sıkmak istemem. Tüm sorularınıza vaktim olduğunca cevap vermek isterim.
    Dr. Kuddusi ONAY hoş gelmişsin fakat internette biraz incelediğimde henüz 2-3 yıl önce transmed'de sadece saç ekimine başladığınızın bilgisine ulaştım. Evet bilgi değerlidir de daha bir kaç ay önce açmış olduğunuz magic hair turkey için çok iddialı sözler sarf etmisşiniz. Genç olmanızdan hırslı yaklaşımınızı anlıyorum ama buradan hasta kapabilmek için YALAN sözler sarf etmeniz güven kırıcı

Websitenize de bakınca maşallah bir kaç ayda bayağı ödül toplamışsınız başarılarınız göz dolduruyor (!)
    www.transmed.com.tr
    | Transmed Klinik
    https://www.transmed.com.tr/Doktorlarimiz/Kuddusi-Onay/12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juninhotr -- 30 Temmuz 2019; 2:34:18 >
    Yaşınız Saç Ekim’i için uygun. Fakat donör alanınız zayıf ne yazıkki. Saç ekimi konusunda ayrıntılı kök analizi ile ve sizin saç ekiminden beklentiniz göz önüne alınarak ancak operasyona karar verilebilir. Donör alanınızdan maximum 3500 kök alınmalı benim görüşüm. Daha üstüne çıkılırsa bozuk para büyüklüğünde boşluklar oluşma ihtimali var. Bunun ile de ancak ön çizgi ve başınızın ön 2/3 lük bölümü çalışılabilir. Tepe bölgesine ne yazıkki girilemez. Ayrıca müsait olduğunuzda Tiroit testleri ve vitamin seviyelerinizi kontrol ettirin. Saç inceliğiniz buna bağlı olabilir.

Dr. Kuddusi

Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.