Şimdi Ara

Europa Universalis 4 (tüm dlc ler le birlikte)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar
    Ben bi arkadaşımın isteği üzerine bu oyunu baştan bütün dlc leriyle birlikte(68 dlc) çevirmek istiyorum.Yama ücretsiz olacak.Ama bağışla destek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.Dediğim gibi yamayı tek başıma ve ücretsiz yayınlayacağım forumda.

    Forumda konusu olduğunu biliyorum.O arkadaşında onayını aldım konuyu açarken.Şimdi ben dil dosyalarının yerini biliyorum.Ama bakma fırsatım olmadığı için dosyaların nasıl açıldığını ,açmak için bir program gerekip gerekmediğini bilmiyorum.Oyundaki tüm çevirilecek kısımları (toplam yüzde çevirilen kalan gibi bilgilerin olduğu)bir excel tablosu şeklinde hazırlayabilen biri olursa hemen başlarım .Ve arkadaşa söz verdiğim için ve de tek başıma çevirdiğim göz önüne alınarak en kısa zamanda tamamlayacağım.
    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 28 Mart 2019; 13:23:30 >







  • oyunun dosyaları yml uzantılı
    nasıl açabilirim ve geri kapayabilirim..
  • Bu ve benzeri oyunlara kolay kolay kimse başlamaz. Ben yaptım bir hata devam ediyorum. :P

    Sana tavsiyem, oyuna hakim olmadan, çeviri işini benimsemeden, ne yapacağını tam olarak bilmeden bu işe girme. Yoksa yaptığın çeviri ile kimse oynayamaz. Hem bakalım bitirebilecek misin ve nasıl bir çeviri olacak gerçekten merak ediyorum EU4 çevirmeni olarak :)
  • İlk önce oyunu oyna yaklaşık 300 saatin falan olsun oyunda. Oyundaki terimlerin birden fazla anlamı olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EUROPA UNİVERSALİS 4 (ANA KONU)
    12 yıl önce açıldı
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.