Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
153
Favori
371.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba elimde mi router 4a gigabit edition var dün çince versiyonuna güncelledim modem arayüzünden fakat hoşuma gitmedi globale döneyim dedim ve modem hep turuncu ışıkta kaldı burda bir kaç mesaj gördüm tiny pxe ile geri döndürmeye çalıştığımda "no other DHCPd" hatası alıyorum 5 dk bekledim birşey olur diye aynı. ne yapmam lazım modemi geri döndürmem için openwrt de yüklemek isterim okuduğuma göre baya iyi ama önemli olan benim için modem arayüzüne dönmem yardımcı olan varsa sevinirim

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 11 Nisan 2022; 3:2:40 >

• YKaan53 kullanıcısına yanıt

arka daki güç kabloyu takmadan önce reset tuşa bas 10 saniye kadar

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

tamamdır sağolasın hocam yazılımı yeniden kurdum sonrasında openwrt kurdum fakat openwrt arayüzünü tam anlayamadım bende kablonet modem var mi4a yı kablolu genişletici olarak kulanıyordum openwrtye geçmeden önce şimdi routera direk wandan kablo ile bağladığımda internet olmuyor köprülemeyi mi ayarlamam lazım kablonet modeminde bide wifi ile dağıtayım diyorum fakat wifi ayarlarınıda anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 13 Nisan 2022; 0:34:25 >

wifi scan yaptığımda ayarları kaydetiğimde şöyle hata alıyorum

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 13 Nisan 2022; 3:54:44 >

wan dan ayarlıcan

accesspoint

poe

statip ip

dhcp

gibi ayar var orayı karıştırın

openwrt sinyal çekimi sevmedim çin yazılıma döndüm yinde openwrt globalden iyi çekiyor sinyal

sinyal çekim sıralamam şöyle

1-çince yazlıımı

2-openwrt

3-global

bence bozuk openwrt bin dosyası indirmiş olabilirsin eksik yüklenmiş olabilir has değeri karşılaştırdın mı yüklemeden önce

• olmuyor yüklenmiyor bir türlü uart ttl yükleme yöntemi nasıl yapılıyor o yöntem bana göre daha kolay. ubuntu kurdum günlerdir uğraşıyorum yüklenmiyor 4c router kullanıyorum.

• Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı!

router xiaomi 4c router bu şekil olduktan sonra router turuncu ışık yanıp sönüyor sürekli

• Merhaba,

Xiaomi 4A Giga üzerinde OpenWrt 21.02.1 sürümünü kullanıyorum. Routerı VPN ile kullanmak için bütün ayarları resetledim. Ana modemdem WAN portuna bağlantı yaptım. Xiaomi Routera LAN üzerinden kablolu bağlandım.

Gerekli paketleri indirmek için ilk önce access point olarak ayarlamak için Interfaces > LAN > Protocol static adress ve bridge lan olarak ayarladım. 192.1681.1.2 adresini verip DHCP iptal ettim. 

Bu ayarları kaydettiğimde sürekli olarak aşağıdaki hatayı alıyorum ve ayarlar uygulanmıyor. Nerde hata yapıyorum? 

Failed to confirm apply within 90s, waiting for rollback…

• IP değiştirme sonrası kayıt ettikten sonra cihazı kapatıp açmayı deneyin.

• agritux kullanıcısına yanıt

192.168.1.2 yapacan adaptör fişi çıkart reset düğme basılı tut fişe tak

www1.miwifi.com
    MiWiFi – 下载
    http://www1.miwifi.com/miwifi_download.html

MIR4A 100m ise sanırım TFTP ile yükleniyormuş iyi araştırın youtubede

openwrt wiki
    Techdata: Xiaomi Mi Router 4A (MIR4A) 100M
    https://openwrt.org/toh/hwdata/xiaomi/xiaomi_mi_router_4a_100m
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.