Şimdi Ara

Xiaomi Router Modelleri ve OpenWrt Firmware [ANA KONU] - OpenWrt 24.10.1 Yayınlandı! (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
153
Favori
371.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4a gigabit i satışa çıkardım AX1800 alacağım

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Güzel baktım fena router değil fakat OpenWRT table da geçmiyor.

• Are_You_Okey A kullanıcısına yanıt

openwrt sinyal iletimi sevmedim sinyali global den iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 28 Nisan 2022; 13:43:0 >

Hocam cihaz elime geldi OpenWRT kurdum SQM falan ayarladım fakat tatmin etmedi. İade etmeyi düşünüyorum stock yazılımı döndermem lazım sen geri nasıl stock'a çevirdin OpenWRT sonrasında?

çoğu mağza kullanılmış elektronik ürün kabul etmiyor artık,kusurlu ürün olması lazım hb gene hiç almıyor gibi birşey kutudaki bandrolünü yırtınca artık senin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2022; 13:6:53 >

TinyPXE ile yaplıyor xiaomi firmware döndürme

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

openwrt boşver güzel cihaz çin firmware 25-27 db sinyal iletim gücü veriyor telefon uygulama türkçe çalıştırdım

tarayıcıya linki yapıştır uygulama da çin seçerek çalıştırdım türkçe http://192.168.31.1/cgi-bin/luci/;stok=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/api/xqsystem/set_country_code?country=CN

ax1800 alcam muhtemelende çin yazılından app çalışmama ve dns şifrelememe olmaması biraz kafamı kuracalıyor acelem yok yazın lazım olucak zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Nisan 2022; 15:18:31 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

app çalıştırmayı çözdüm ben ax1800 gelsin denicem :) kanal 165 e çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 29 Nisan 2022; 15:21:22 >

ok senden öğrenirim yazarsın.

• vdsl altyapılı evde max 1 duvar atlayacak, modemden kablo çekip wifi dağıtıcam. hızda eksilme vs olur mu 4a gigada. ax1800 le bunun arasında kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdRenaLime kullanıcısına yanıt

ax1800 model donanım oldukça iyi beamforming var fiyat farkı yok global firmware çok kötü sinyal kısıtlı çin firmware de duvar delme var

• hocam duvar delme falan pek önemli değil duvarlar ince zaten. ax1800 daha ileriye dönük cihaz fakat benim çekincem xiaomi yazılımı. huawei, xiaomi gibi çin yazılımlarını evime sokmak istemiyorum. openwrt benim için bu yüzden öne çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ax1800 şuanlık destek yok ileride gelecek mi bilmiyoruz 4a gibabit teknostore den alın almadan önce 2020 üretimli olsun üstü yüklenmiyormuş openwrt

ax1800 telefon uygulamasın da türkçe oluyor veya tarayıcıdan google translate çeviri yapabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 29 Nisan 2022; 23:8:56 >
  • duvar ince olsa işe yaramıcak yazılım kısıtlamadan dolayı sinyal az iletiyor

çin firmware 25 db

openwrt 23 db

global firmware 20 db

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 29 Nisan 2022; 23:10:33 >

yalnız ax 1800 için sadece çin firmware yuklemek kurtarmıyor herhalde bir kaç sayfa once bayağa sinyal db si yükselsin ek yapılan işlem vardı.

• Openwrtdeden çine rahat dönüş olurmu openwrtye geçiş çok uğraştirmisti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

konu dil değil hocam :) çinlilerin benim verilerimi çekmeleri hoşuma gitmiyor. bazıları şimdi amerikalılar almıyor sanki diyecek :)

her neyse benim için en iyi çözüm bu fiyat aralığında openwrt destekleyen mi 4a giga olacak gibi duruyor.

trendyolda torima satıcısının mallarına openwrt kuruluyor mu bilen var mı, 2020 olması elzem midir?

teknostore den aldım tavsiye ederim en uygun fiyat orası çok alışverişim oldu memnunum işini düzgün yapan firma

istersen mi4a giga openwrt yüklü sana vereyim 1 aylık 2020 üretimli kusursuz geldi şansıma ax1800 aldım elime ulaşmadı

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.