Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tarz fotolar benim galeride de mevcut. Gerçekten rezalet. Tamam ois yok ama insanın ağzını yüzünü böyle değişik hale sokan başka da bi telefon olacağını sanmıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM9 Pro almayı düşünüyordum ancak yorumlarda şirketin sorumsuzluklarını okudukça soğumaya başladım. Telefondan beklentim ilk önce telefon olabilmesi ancak birçok kişi mikrofon sorunu yazmış. Son güncellemelerle düzeldi mi acaba bu sorun?

Kamera sorunu için Gcam önerilmiş acaba son güncellemelerle yerleşik kamera düzeldi mi? Bir de Gcam romsuz rootsuz vs kurulabiliyor mu? Garanti dışına çıkmak istemiyorum telefon güven vermiyor

Son olarak teknosada elime alıp deniyim dediydim şarj almıyordu telefon şarj girişi bozulmuş. Oradaki yetkili şarj girişlerinin çok çabuk bozulduğunu iddia edip başka telefonlara yönlendirmeye çalıştı. Şarj girişi hakkında sorun yaşayan var mı acaba yoksa pazarlama hilesi mi yapıyordu orada ki adam?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami92

GM9 Pro almayı düşünüyordum ancak yorumlarda şirketin sorumsuzluklarını okudukça soğumaya başladım. Telefondan beklentim ilk önce telefon olabilmesi ancak birçok kişi mikrofon sorunu yazmış. Son güncellemelerle düzeldi mi acaba bu sorun?

Kamera sorunu için Gcam önerilmiş acaba son güncellemelerle yerleşik kamera düzeldi mi? Bir de Gcam romsuz rootsuz vs kurulabiliyor mu? Garanti dışına çıkmak istemiyorum telefon güven vermiyor

Son olarak teknosada elime alıp deniyim dediydim şarj almıyordu telefon şarj girişi bozulmuş. Oradaki yetkili şarj girişlerinin çok çabuk bozulduğunu iddia edip başka telefonlara yönlendirmeye çalıştı. Şarj girişi hakkında sorun yaşayan var mı acaba yoksa pazarlama hilesi mi yapıyordu orada ki adam?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
    Ilk paragraftaki mikrofon konusuna aciklik getireyim.

10 gun oldu alali, konusmalarda problem yasamadik fazla ancak videolarda berbatti. Android 9 a guncelledi, yine duzelmeyince musteri hizmetleri, fabrika ayarlarina donmemi soyledi. Suan sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shinigami92 S kullanıcısına yanıt
    -Şirket ciddi anlamda sorumsuz, mikrofon sorunu cihazı nasıl tuttuğunla alakalı artık nasıl yerleştirilmişse mikrofon açıyı bulmak lazım.
    -Kamera yazılımı sizi tatmin etmeye bilir, GCam rootsuz kurulamıyor veya beta sürümünü yükleyip kuracaksınız
    -o elamanın aynı versiyonunu Adana teknosada da gördüm adamların ağzında sürekli "şarj soketi sorunu var" deyip az satan cihazlara yönlendiriyor satış stratejisi, şarj girişi ile ilgili sıkıntı yaşamadım yaklaşık 9 aydır elimde cihaz, sıkıntı yaşayanı da burada okumadım gözümden kaçmadıysa eğer.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim. şarj sorunu hakkında yalan söylediğini tahmin etmiştim ancak mikrofon olayı hala kafamı çok kurcalıyor. sorumsuz şirketle uğraşmaktansa samsung A7 2018 mi alsam diyorum şuanda 200 lira daha pahalı sadece. ancak A7 hem donanım olarak bi tık daha geride hemde bildiğim kadarıyla android 10 Q güncellemesini almayacak. ne yapsam bilemedim
  • Mobil şebeke (Türkiye'nin en güçlü operatörünü kullanıyorum) ve Wi-Fi zayıf kalıyor bu telefonda.
  • Bugün sipariş vererek aranıza katılmış durumdayım. Telefonu alınca ne yapmamı önerirsiniz? güncelleyeyim mi, şarja takmak gerekir mi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

arkadaşlar bu video yu teknik servise gönderdim ve yetkili kişi bir soun farketmediğini söyledi? Hakikaten video yu izleyip sesli açıklama yapmama rağmen, sorunu anlamayan var mı?

bi daha general mobile alanı

ekranı değiştirmişler ayrıca göre ses açma kapama bordunu değiştirmişler orada bi sıkıntı olmamasına rağmen.

ekranı gerçi değiştirdilermi o da mağlum. şöyle yazıyor açıklamada.

Yan Tuşlar Çalışmıyor Mekaniksel parça değişimi -A02 GM9PRO Ses Tuş Bordu Garanti Dahili
    Ekran Lekeli Mekaniksel parça değişimi -A02 G007-On Montajli 3in1 S.Gray Garanti Dahili

• mj_pelit kullanıcısına yanıt
    Tuş bordunu kendileri bozmuştur hocam.
    Sıkıntısız gelir umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittigidiyordan space gray rengini siparis geçtim 100 tl chip para veriyor. 1665 TL normal fiyatı.

• Arkadaşlar benim gm9 pro kamerası ciddi tozlandı ve eskisi gibi değil kontrastı bi garip tozdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum aynı sıkıntıyı yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim servise vericem vermeden bir fikrim olsa iyi olur

videodaki durum ekran değişimi ile düzelmez bence telefonun değişmesi gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

videodaki durum ekran değişimi ile düzelmez bence telefonun değişmesi gerek...
    ürünü teslim aldım. ekran sorunu gitmiş.
    geçmiş olsun...
  • Shinigami92 S kullanıcısına yanıt
    Son guncelleme olan pie Oreo surumune göre daha berbat hem kamera hem parmak izi hemde pil acisindan.
    Ayrıca mikrofon sorunu devam ediyor. Özellikle rüzgarlı havalarda yada vantilatör calisiyorken karşı taraf sesi alamıyor kesinlikle.

• Mikrofon sorunu yaşayan arkadaslar ben arkadaki mikrofon deliğine küçük bir bant yapıştırdım sorun yok

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Çözümün güzelliğine bakar mısınız yaa :)) Diyecek laf bulamıyorum artık bu gm denen illete... Telefon asli görevini yerine getirmekten aciz. Nerden bulaştık bunlara arkadaş...

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Valla çözümü böyle buldum telefondan ses gitme sorunu ve kamera tozlanmasi dışında memnunum her istegime her yapmak istedigime uygun fakat şu sorunlar olmasaydı tadından yenmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Çözümün güzelliğine bakar mısınız yaa :)) Diyecek laf bulamıyorum artık bu gm denen illete... Telefon asli görevini yerine getirmekten aciz. Nerden bulaştık bunlara arkadaş...
    bu cihazı satın alırken bu gibi şeyleri göze alman gerekiyor. sonuçta kaliteli bir marka ve ürünü değil.

gm9 pro, serviste iken eski telefonum olan iphone 6 plus ı kullandım ve şimdi gm9 elime geçmesine rağmen ip6 olus ı kullanmaya devam edicem. iphone un gözünü seveyim ben ne generali ne mareşali nerden girdik bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

geçmiş olsun...
    sağol hocam.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.