Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.819
Cevap
88
Favori
328.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ty.gl
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://ty.gl/3e94b3410
    1515₺ trendyol da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefon güzel bi telefon.
    General Mobile Android One projesine katılmakla çok mantıklı bir hareket yaptı.
    ilk GM4 vs acemilik zamanlarıydı. Her markada sorunlar var mutlaka.
    Alternatif markalarda çok var.

Benmce GM 9 Pro güzel bir telefon.

Redmi Note 4 kullanıcısı olarak birkaç modeli takibe aldım.
    Bunlar sırası ile

Xiaomi Redmi Note 7 Pro
    Samsung Galaxy M20
    General Mobile GM9 Pro.
  • Dün satın aldığım Gm9 Pro telefonumda karşı tarafa ses çok az gidiyor, bu kronik bir sorunmuş, sonradan farkettim, satın alacaklaf aman dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android Q çıktı çıkacak ;
    Webtekno
    "Android Q Geliştirici Ön İzleme Sürümü Bugün Yayınlanacak"
    https://www.webtekno.com/iddia-android-q-gelistirici-on-izleme-surumu-bugun-yayinlanacak-h64687.html

ANDROİD ONE HER ZAMAN EN GÜNCEL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon79

Dün satın aldığım Gm9 Pro telefonumda karşı tarafa ses çok az gidiyor, bu kronik bir sorunmuş, sonradan farkettim, satın alacaklaf aman dikkat.
    Kronik sorun değil. Ben de yok. Daha dün aldıysanız hemen iade edin

• Leon79 kullanıcısına yanıt
    Mikrofon yani telin alt kısmını yüzünden çok uzaklaştırma ayrıca kılıf yada elin konuşurken kapatmasın mikrofonu bende de vardı alıştım güncelleme ile çözülecek bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

Telefonu geceden şarja takıyorum %78 de sabit kalıyor sokup takınca şarj tamamlaniyor.
    Ayrıca telefonu sarjdan sokeli yarım saat oldu, ayarlardan pil bölümüne baktım ekran kullanımı 10 saat gösteriyor

Edit: Telefonu kapalı iken şarja taktiğiniz %100 şarj oluyor

Bi ara bende de sapıtmıştı bu kullanım süreleri yedek alıp hard sıfırlama yaptım wipe catch yaptım şimdi sorunsuz kullanıyorum.

• hanibene H kullanıcısına yanıt
    Bende teli kapattim şarja taktım %100 şarj oldu sonra tel açıkken denedim dün %100 şarj oldu yazilimsal galiba

• Arkadaşlar sizce gm 9 promu mi a2mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Bu mesaj silindi.
    Ben 1 aydır kullanıyorum.. hiç bir sorunla karşılaşmadım..gayet iyi cihaz. Batarya konusunda oldukça başarılı.. ama bazı kullanıcılar sesin karşıya az gittiğinden şikayetçi.. benim cihazda böyle bir sorun yok. almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim bu fiyata gayet başarılı cihaz.

• anil01 A kullanıcısına yanıt
    Hocam sence a2mi gm9promu? Öncelik sosyal ağlar ve kamera ikiside 1600 tl şuan iphone 6 kullanıyorum.

• Muraattt55 M kullanıcısına yanıt
    GM 9 pro çok başarılı bir model . Özellikle ekran ve stereo hoparlör fark yaratıyor.

• Muraattt55 M kullanıcısına yanıt
    Eğerki sık kıllanıyorsanız pili üzer sizi kameraları aynı her açıdan gm9 pro. Dolby atmos, stereo ses ve bitmeyen pil var.

• Arkadaşlar bende 1 aydır kullanıyorum ama son sayfadaki ne mikrofon ne dokunmatik sorunu ne de imei sorumu yaşamadım yaşamıyorum.

Benim şöyle bir sıkıntım var xiaominin araç şarj aleti var 2 usb girişli max 3.4A çıkışlı telefonun şarj aletide 3A ama telefonu araçta şarj edemiyorum. Takıyorum telefonu yavaş şarj oluyor yazısı çıkıyor, hızlı şarj oluyor yazısı geleceği sırada şarjı kesiyor. Orjinal kablosu ile de denedim sonuç aynı. Aracın usb girişlerine bağladığımda sıkıntı yok ama oralarda inanılmaz yavaş şarj ediyor malum 1A olduğundan.

Sizce neden olabilir var mı aklınıza gelen bir şeyler. Şarj aleti gm 9 pro hariç her şeyi çatır çatır dolduruyor

• Arkadaşlar kendi kamera yazılımı dışında önerebileceginiz bi uygulama varmı,dikkatimi çekti kendi kamerası kapalı ortam olsun dışarısı olsun isoyu fazla yükseltiyor buda fotoğraf kalitesini oldukça düşürüyor.Evde ki diğer cihaz Samsung S6 1.9 diyafram gm9 pro 1.8 diyafram gm9 daha fazla ışık alarak isoyu düşük tutması gerekirken S6 nın 200 isoyla net çektiği fotoğrafı gm9 450 isoyla çekerek grenliyor sanırım sorun yazılımsal, Google camera yuklenebilseydi belki durum degisirdi ben birkaç defa denedim fakat uyumsuz olduğu için yüklenmedi sizlerin kullandığı önerebileceginiz bi uygulama varsa paylasirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 12 Mart 2019; 23:6:58 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Playstore den Open camera kur dene bı bitek bokeh çekmiyor bildiğim kadarı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: sawash35

Playstore den Open camera kur dene bı bitek bokeh çekmiyor bildiğim kadarı ile
    Evet denedim az önce teşekkür ederim, open camera daha iyi birde dış ortamda denemek lazım aslında Gcam yuklense çok daha iyi olur sanırım.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.