Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18583. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 84 Misafir (25 Mobil) - 69 Masaüstü29 Mobil3 iOS
5 sn
372.297
Cevap
6.272
Favori
64.414.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1248 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Bro gelene kadar ÖTV ne olur, geldiğinde %10 ÖTV diliminde olur mu emin değilim.

Kafamdaki olan şu; şimdi alayım geldiğinde yükseltirim. Ancak bu durumda çok fazla zarar eder miyim 2. Elden bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Hocam sen de her gün listeye yeni bir araba ekliyorsun işin içinden çıkamayacaksın :)

Yeni passat sw fiyat olarak uygun kaldı suv ların yanında. Park yeri sıkıntınız yoksa ve SUV takıntınız yoksa en mantıklı araba. Ayrıca Yalın ın incelemesini izlerseniz araç incelerken bu kadar beğendiği bir araç görmemiştim ben açıkçası.

• Tmm şimdi buldum teşekkür ederim

• Karabasan5946 K kullanıcısına yanıt

%10 dan getirmek zorundalar. Yoksa kimse almaz. Donanim olarak bos olma ihtimali oldukca yuksek, ama su anki ioniq6lar da progressive e gore baya bosaltildi advance donanimiyla birlikte.

1milyon 924bin tl max olacak sekilde %10 otv sinirinin en yukseginden gelecegini dusunuyorum.

2.el piyasasi konusunda cok bilgim yok yorum yapamayacagim maalesef.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Tam aile arabasi ama 5 metre benim kapali garajima sigmayacak açikta kalacak totosu :) Sehir ici vs otoparklari kullaniyorum zaten kullanirken zorluk olurmu bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla park sorununuz yoksa icten yanmalida passat bana da asiri mantikli geliyor.

ha bence gidin ioniq6 progressive alin o paraya girtlak donanim her sey var 2.el cok az km de. bir EV kullanicisi ve fani olarak, onceligim hep ama illa da ice alacagim diyen birisi icin para cokomel egrisi oldukca yuksek passat in:)

eskiden tiguan ile kafa kafaya satilirdi sedan passatlar hatta belki daha da pahaliya.

tiguan olmus 3 kusur passatlar station wagon degil sedan olsaydi 2 kusurler yerine 3 kusurlere satilacakti.

1 milyona daha genis bagajli bir passat aliyorsunuz, ha nedir 2.eli biraz sikintili orda da uzun vadeli dusunmeniz lazim passat ile

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Ben minimum 5 6 yil binerim begenirsem 10 uda bulur.

O zaman passat alinir gonul rahatligiyla da binilir hocam a3 ten sonra c segmentinden d segmentine gecmis olursunuz hem de

Dq381 olsaydi cok daha iyi olurdu aslinda ama dq200 dende sorun yasamadim ben .Tiguan eleganceden daha dolu passat ikisi arasindada seçim yapabilirim butceyi 3 e dogru uzaticaz herhalde bu gidisle :)

Hocam business donanimini konuda birisi 2.27 gibi bir fiyat paylasmisti yanlis hatirlamiyorsam 2024 tu arac.

bence size yakin tum bayilere bakip 2024 lerden guzel bir iskontoyla cozebilirsiniz passat i.

bizim aile komple vw cidir hem abim hem annem hem babam vw kullaniyorlar, daha eski dq200 versiyon araba modellerine binmelerine ragmen yillardir abim 1 annem 1 babam ise 0 problem yasadi ki 3unun de arabasi 10 yasi gecmis durumda :) 2024-2025 modelde bu sorunun daha onune gecmislerdir, ama tabiki burdaki kullanim tarzi da onemli.

siz a3 le problem yasadiniz mi mesela dq200 den?

Bende audi a1 de var 2012 hocam ondada sorun yasamadim a3 dede yasamiyorum guncel kullaniyorum ikisinide a3 u satiyorum suan. Ben elegance donanim bakiyorum 2. El 10 20k da olanlari 2.5 2.6 civari rline ler 2.7 ye cok rahat bulunuyor ama elegancede baya dolu dolu yok yok bir harman tarzi ses sistemi goremedim passatlarda yok sanirsam opsiyon olarakta.

önceki kasanın swlerinde harman vardı , yeni kasasında yok sanırım

• shebelongstothestreets kullanıcısına yanıt
    Bende goremedim rline de dahi yok.

Yeni passatın donanımı gerçekten çok iyi. Ama hem yerden çok yüksek değil, hem de dingil mesafesi çok uzun. Türkiye gibi her 10 metrede bir kasis olan ülkede altını çok vururuz bunun.

Şu aracı biraz daha yüksek yapıp tipini de cenaze arabasından hallice yapmasalarmış çok iyi olurdu.

Yine de f/p olarak benim de listemde ilk 3’te olan bir araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Vururmuyuz bilmiyorumda 4 kisilik aile icin cok iyi gibi.

• Arkadaşlar PSA elektrikli araçlarda motor yazılım güncellemesi gelmiş ve +70 hp güç artışı olmuş gibi bir teyide muhtaç bilgi var.

Bilgisi olan var mı?

• ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt
    Tesla sahibi değilim onu baştan belirteyim.
    0.22 cd ruzgar katsayisi o kasa için ciddi arge gerektirir diye okuyorum.
    Yol tutuş videolarında o koca kütlesiyle a6'nın aldığı virajları alabiliyor. Euro ncap 5 yıldız. 360 kamera oto pilot vs. zaten ayrı alem.
    Çok da hakkı yenmemeli gibi. 10 15 yıllık marka için güzel başarılar.
    Otomobil sever olarak saygı duyduğum bir marka.

• "Herkes işini yapsın" demişti bana bir otomobil duayeni, araç tasarımi ve üretim süreçlerinde bulunmuş Çok kıymetli bir abimiz..

Bunlar çok şaşırtmıyor beni. Tecrübe ile olacak işler. Zaman lazım.. 100 yıldır otomobil üreten firmalar ile kıyaslamak çok mantıklı değil..

Yakın zamanda denk gelirse juniper I test edeceğim. İmkan dahilinde detaylara göz atacağım. Bakacağım yer ortadaki tablet ve yazılımi olmayacak :)

Dashboard Plastik aksam üstündeki dalgalanma ya uzmanlık alanım olgudundan ayrıca bakacağım.. Zira dalgalanmanin sebebi önemli. Teknik olarak parçada bir çöküntü mu soz konusu Yoksa montaj toleranslari kaynaklı bir esneme mu. Eğer birinci ise, bu durum düzelmez. İkinci ise, Manuel işlem ile bir ihtimal düzelebilir. Yok eğer kabin içi ısıya maruz kalma kaynaklı bir durum olacaksa o zaman zamanla görüntü daha kötü hale gelebilir.. Gözle görmeden, el ile hissetmeden kesin yorum yapmak yanlış olur.. Ama bir sıkıntı olduğu net. Bazı araçlarda az bazı araçlarda çok olması, genel bir sorun olduğunu doğruluyor.

Not : video mki kazalı Otomobil icin istenen Parayı sürücü kendi mi karşılıyor da başka yere gidiyor.. Orasını anlamadım.. Kaskosuz tesla mi kullanıyor arkadaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 13 Temmuz 2025; 12:24:48 >

• Kendiliğinden ön ve tavam camı kırılması olayını öğrendikten sonra Tesla’dan zaten vazgeçmiştim. Buda tuzu biberi oldu. Böyle güvensiz araba olur mu? Tabut mu alıyoruz? Araba mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay35 -- 13 Temmuz 2025; 12:20:51 >
  • En yüksek ölümlü kaza oranına sahip otomobilin tesla olması ile ilgili şu videoyu izlemenizi öneririm. Olaya biraz farklı bir bakış açısı ile yaklaşılıyor. Zira istatistik mini etek gibidir. Bazı şeyleri gösterir, ama asıl görmek istedinizi göstermez.

Hayalimdeki Otomobilyoutube
    En Fazla Ölümlü Kaza Yapan Araç: TESLA! Veriler Net!!!
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=Ts41N1gixYo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 13 Temmuz 2025; 13:6:28 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.