< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 18 Mayıs 2018; 9:50:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 18 Mayıs 2018; 9:50:36 > |
Popüler kültür hocam . Kendini gösterme isteği . Halbuki sisteme karşı çıksan daha cool gözükürsün .
Sen de buraya kaslı fotoğrafını koymuşsun hocam . Belli ki sen de kendini göstermek istiyorsun ![]() |
bir şeyi atlıyorsunuz, seni mutlu edecek bir şeyi yapmak varken neden yapmayasın onu ucuz, pahalı, iyi, kötü önemli değil. çocuk çalışıp kendi parasıyla telefon almış isterse 10 bin lira olsun bu onu mutlu ediyorsa bırakın alsın sizene. Vizyonluk bir durum değil.
şu iphone ve starbucks'u abartıyorsunuz ya uyuz oluyorum. |
o telefondan 1 tane alırken 3 tanede devlete alıyor başımızdakileri dahada zengin ediyoruz. 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum. note3 telefonum. gitiği yere kadar. asgari ücretin daha dün 1600 tl olduğu ülkede 4-5 bine telefon almak salak işidir.
|
ben hep 1000 liralık telefon alırım
|
Adam belki kendini öyle mutlu ediyor. Karışamayız
|
Sanane, kasiyer diye neden insanları küçümsüyorsun? iPhone almak için ceo mu olmak lazım. Ayrıca senin çok boş vaktin var da burda üşenmeyip konu açmışsın biz laf yapıyor muyuz
![]() |
Aykut abi neden böyle bi konu açtın. Dün yüzüme gülüyordun, çok iyi yapmışsın iPhone çok iyi iPhone bir başka abi diye. Sen hayırdır yani yüzüme gülüp arkamdan konu açıyorsun. Bu yaptığın terbiyesizlik. Sen bir daha markete girebilecek misin gör bakalım.
|
Yahu sana ne? İsteyen istediğini alır, istediği krediyi çeker, ödeyemiyorsa da batar. Hayırdır birlikte mi kazandınız?
|
O öyle mutlu oluyorsa varsın olsun. Yargılamak kimseye düşmez.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 2 Mart 2018; 13:27:53 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|