Şimdi Ara

Kasiyer eleman gitmiş iPhone 8 almış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
1
Favori
20.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
248 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim anlamadıgım böyle insanlara neden kafayı takıyorsunuz,salın gitsin paralara çok veya değil harcasınlar.
  • Aslında problem adamın kaç liralık telefon aldığı değil bunu alan adamın iki gün sonra "iş güç yok acığğz, maaş yetmiyi" diye gezecek olması. Herhalde şu dünya da "ayağını yorganına göre uzat" atasözü olupta bunu bu kadar dinlemeyen başka bir millet yoktur. Bazıları mutluluk felan demiş de bu mutlu olmak için değil tamamen hava atma amacıyla "bizde de iphone var işte ya" demek amacıyla alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    mi max kullanan CEO gördüm:) idolüm benim
  • kasiyer arkadaş belki de sigara içmiyordur ve buna ayda vereceği ortalama 300 tl ile iphone almış böyle bakınca bedavaya gelmiş gibi duruyor sanki
  • ayağını yorgana göre uzatmayan insan hissi uyandırıyor olabilir, sonrasında tüyü yolunmuş tavuk gibi isyan edip etrafındaki ayağını yorgana göre uzatmış insanları rahatsız etme potansiyeli taşıdığı için de olabilir. Ugandayı tekrar keşfetmeye gerek yok :)
  • İnsanların nasıl ve ne şekilde mutlu olduğu bizi ilgilendirmez. Kasiyer arkadaşımız onun hayalini kurmuş gitmiş almış ve şuan kendini mutlu hissediyor. Nasıl ve ne şekilde aldığı kesinlikle bizi aşan konular. İnsanların ne aldıkların boşverin mutlu olmaya bakın.
  • Kesin yaşanmıştır bu olay

• Sanane, kasiyer diye neden insanları küçümsüyorsun? iPhone almak için ceo mu olmak lazım. Ayrıca senin çok boş vaktin var da burda üşenmeyip konu açmışsın biz laf yapıyor muyuz

• I have got an android phone. And I rooted it. Then, I flashed Cyanogenmod 12.1 / LineageOS 14

Finally I installed a magic called "Quickboot"

I won AYFON X

üşengeçler için:

android tel var. rootladım rom attım.

sonunda hızlı açılış modülünü yükedim. sınıftaki tüm telefonların açılış hızlarına bahse girdim. benim telefondan daha hızlı açılan/kapanan olursa isterseniz vericem dedim.

sıra sıra geldiler. avladım hepsini

YENMEK BEN ıPhone X

• O öyle mutlu oluyorsa varsın olsun. Yargılamak kimseye düşmez.
  • maaşının yarısı veya 1 maaş ile alabildiğin telefon senin için ideal telefondur.
  • O kadar parayı Apple veripte kazık yiyen halktan ne beklersin ki?

Sadece yüz tanıma ve çerçevesiz ekran bulunan X'in o kadar para etmesi mi?

Yoksa bir kasiyerin battık demesi ve Iphone alması mı?

Ne Apple sevdası imiş arkadaş.Gerçekten farklı bir ülkeyiz.

• bazen bizim ülkemizde insanların aç olmadığını düşünmeme neden oluyor bu gibi durumlar halbuki açlık aldı başını gidiyor insanların refah düzeyi sürekli azalıyor.. Ama kimse de bu işe bir dur demiyor.. siyasi Konuşmuyorum sadece neden insanlar da kendisinin ne olduğunu bilip ona göre hareket etmiyor. herkes birşeyler alıyor ama bankalar kazanıyor başka kimse kazanmıyor.. buna birileri dur demeli..

• bendede var bi kasiyer oda almis 8 hava atiyor.

• Kendi kazanmış kendi harcıyor mutlu olucaksa isterse 900 taksitle öder kendisine kalmış bir durum.
  • Şu an asgari ücretle çalışıyorum, imzadaki sistemi de ay ay parça alarak toplamıştım.

Telefona da 3600 vermiştim.

Ben bunu ne kadar kendimi zorlasam da bir daha o parçalara ulaşmanın zor olacağını bildiğimden birikim bile yapmadan aldım.

Yani param kadar alım yaparak topladım.

Son telefonumu 4 yıl kullanıp da iyice işime yaramaz hale gelince değiştirdim, bunu da bir o kadar kullanırım heralde.

Eğer o arkadaş zırt pırt telefon değiştiren biriyse sıkıntı olur, ben 5. ayda telefonun tüm taksidini bitirdim pcyi de dolar yükselişi yüzünden biriktirmeden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Geçen ay kardeşime iPhone x aldım bende de HTC 10 var. Böyle gereksiz cevap verenlere tek diyeceğim alacak param varken kendime neden HTC alıyorum diye sorarım... Onu bırak ortalıkta iPhone 6 var bizim evde kullanan yok. Bomboş duruyor peder valide HTC kullanıyor m8 ve droid DNA... Abimde samsung active var... Lüzumsuz paraya yetersiz kabiliyet e verecek paramız yok...

Konu kasiyerin iPhone 8 alması senin cevabın tüm sülalenin kullandığı telefon markaları. Bizde zaten Sissil’in validesi ne marka telefon kullanıyor onu düşünüyorduk

• Olabilir, bende iphone 7 kullaniyorum kasiyer degilim

Ama askerim

5 ayim kaldi

• O telefonu ortalama 5 yıl kullanacaksa tamam buyursun alsın kullansın o başka hissi (artık nasıl bir hisse) yaşasın ancak 3 yıl sonra değiştiricekse o durumda dediklerinize katılıyorum.
  • A101 elemanı ( kız : 19 ) Apple iphone X kullanıyor.

Kasiyer

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.