|

1 Mobil
|
Apple kılıflarını 299TL, 379TL gibi absürd fiyatlara satıyor ama aynı kılıfı 20-30TL'ye alabilirsin doğru yeri bulursan. 1 Metrelik şarj kablosunun Apple'daki fiyatı 149TL ama 20TL'ye yine daha dayanıklı ve hızlı şarj destekli bir kablo alabilirsin. Bunun gibi bir sürü örnek var verilebilecek. Senin mantığına göre her şeyi Apple marka ya da belirlediği fiyat seviyesinde almalıyız benzer kaliteye ulaşmak için. Elbette ben de yukarıda yazdığım markalardan aynı performansı beklemedim ama arada katlanılmayacak bir uçurum var bunu ifade etmeye çalıştım konunun daha iyi anlaşılması açısından. |
|
Lütfen yüksek sesle dinlemeyin, kalıcı işitme kaybına uğrarsınız. Kusura bakmayın ama böyle mesajlar görünce dayanamayıp her seferinde uyarmak zorunda hissediyorum kendimi.
|
|
https://www.samsungwa.com.tr/GiftCardGift/Index
Buradan 20 tl vererek 9 adet bulunan 100/200 çekini alın https://www.samsungwa.com.tr/bluetooth-kulaklilk-jbl sonra da toplamda 139 tl vererek jbl t450bt'ye sahip olun. Konu hayırlı olsun. Daha güzel hayırlayamazdım sanırım. |
|
Adam o kadar emek veriyor bırakda biraz ekmek kazansın değil mi? Ne cins insanlarsınız. |
|
Farkindaysaniz saydiginiz urunlerin hepsi sarf malzemesi. Siz cihazlar arasinda kiyaslama yapiyorsunuz, sanirim arkadas bunu soylemek istemis. Kilif uretiminde kullanilan teknoloji ile kulaklik teknolojisini benzer tutmak dogru olmaz. Benzer kaliteyi hedefleyip Airpods satip saydiginiz kulakligi almaniza yorum yapamiyorum
|
|
Ne boş bir mesaj. İnsan kullanmadığı ürünler hakkında niye yorum yapar anlamam. Sözlerinin kâle alınmaması gerektiğini direkt ortaya koyuyor. Milletin aklıyla dalga geçme de işine bak Joe! |
|
şu konuda en son sıcak fırsat paylaşılalı aylar olmuş.
sıcak fırsat mantığını sindirememiş insanlar mahvettiler güzelim forumu. Dev bir öneri, soru, paylaşım başlığına çevirdiler sıcak fırsatları. kına yakalım. |
|
Doğru söze ne denir, teşekkür ederim.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 23 Aralık 2017; 3:11:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 23 Aralık 2017; 14:39:31 > |
| _____________________________ |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 23 Aralık 2017; 15:20:41 > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 23 Aralık 2017; 17:19:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 23 Aralık 2017; 18:13:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia3434 -- 24 Aralık 2017; 4:2:50 > |
|