Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (2115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
42.611
Cevap
354
Favori
1.033.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Sayfa: önceki 21132114211521162117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, PM üzerinden abone numaranızı iletmeniz halinde kontrol ederek destek olabiliriz. 🙌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Destek kaydı 94019372 arıza kaydı oluşturdum 3 tane modem denedim kopma sorunu devam ediyor. Hat değerleri berbat derecede kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 10 Aralık 2025; 23:36:22 >

• İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    Merhaba, verdiğiniz bilgileri ekibimiz ile paylaştık. Hattınızı tekrar kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.🙏

İyi günler. 10 gün oldu size geçiş yapalı ama geçişi yapamadığınız için 10 günden beri internet yok kulanıcı adı ve şifre ile hiç bağlantı yapamadık. Telekom ekipleri de sizin geçişi yapamadığınızı hattın pasife düştüğünü söylüyor. İşimize gücümüze bakamıyoruz psikolojimiz bozuldu 10 günden beri kitlendik

Kablolama ve devreye alma ne kadar sürer?

@TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 11 Aralık 2025; 13:58:49 >

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ettiğimizde 1000 Mbps' te kadar olan pakete geçişiniz yapılmış görünüyor.
  • En son 26.12.2023 tarihinde TürkNet ten ayrılmıştım. Bugün arkadaşını getir kampanyası ile abone olmaya çalıştığımda 24 ay içinde ancak bir kez katılabilirsiniz hatası veriyor. Arkadaşını getir kampanyasından yararlanamıyorum. Türknet abonelik tarihim 26.12.2023 ten çok önce. Burada ki 24 ay içinde ifadesi doğru ise zaten ben 24 ay içerisinde bu kampanyayı kullanmadım. Eğer ifade yanlış ve son kullanım tarihi baz alınarak üzerine 24 ay ekleniyorsa ona göre 26.12.2025 tarihinden sonra mı başvuru yapmam gerek ? Bilgilendirirseniz memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Kontrol ettiğimizde yaşanan sorunun 12.12.2025 tarihine kadar çözülmesinin öngörüldüğü bilgisi bulunuyor.
    İpv6 hizmetiniz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kutu takıldı diye randevu verdiler bize. Ancak binada kabloların olduğu yere bakıyorum başka bir kutu yok. Eskisi gibi duruyor. Dışarıda bina girişine kadar gelen bir kablo var oraya da kutu takılmamış.

Bu kutu başka bir yere mi takılıyor?

Randevu günü gelip aaaa meğerse kutu takılmadı demezler inşallah. Bu nasıl bir iletişimsizlik ben anlamış değilim.

3 gündür internetim de yok ve bu geçişle alakalı olmadığını söylüyorlar. İnternetim kesik olmasa yine beklerim ama kesilmenin sebebini buna bağlıyorum. Bu yüzden bir an önce takılıp internetsiz mağduriyetimin giderilmesiyle uğraşıyorum.

@TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 11 Aralık 2025; 17:43:57 >

• TürkNet Gigafiber kullanıyorum. Geçtiğimiz gün karşı binaya taşınma olurken dışarıdaki turknet fiber altyapı kablosu koparıldı. Daha sonra gelip kablonun bir kısmını onardılar fakat kablonun orta tarafında dış kılıf ortadan ikiye yarılmış ve fiber teller dışarıda kalmış durumda. Aşağıya fotoğrafını ekliyorum. Fotoğrafta işaretli olan kısımda fiber kablo ortadan ikiye ayrılmış durumda bırakılmış ve bunu sorun olarak görmüyorlar.

Bu şekilde açıkta kalması bana göre doğru değil çünkü yağmur, rüzgar, güneş gibi etkenlere maruz kalınca zamanla sorun çıkarabilir. Sonuçta dış kılıf fiber telleri korumak için var. Bu şekilde bırakılması bana pek sağlıklı gelmedi.

Altyapı ekibiyle görüştüm ve bana resmi olmayan, cep numarasından ulaştılar. “standart dışı bir durum yok”, “kablo yarılsa bile sorun olmaz”, “sinyal geldiği sürece işlem yapmıyoruz” gibi cevaplar verdiler. Arayan numara da resmi bir TürkNet numarası değildi, büyük ihtimalle taşeron ekipten birisiydi. Onlar olaya bağlantı varsa sorun yoktur mantığıyla yaklaşıyorlar fakat bağlantı olsa da sağlıklı olmayabilir. Oyunlarda ping sorunu yaşatabilir.

Benim anlamadığım nokta şu:

10 metre kabloyu tamamen değiştirmek varken neden bu şekilde bırakılıyor? Şu an sorun yok gibi görünse bile ileride kopma veya bağlantı zayıflaması yaşarsam yine ben uğraşacağım. Kablonun açılan kısmını resimlere ekliyorum ve Turknet'in beni kim olduğunu tanımadığım yabancı bir numarayla muhattap etmesini de anlamıyorum. Bu adam kimdir ? Taşeron ekipten sanırım ve yaptıkları işin acemice olduğunu kabullenemiyorlar.

@TurkNetDestek

Bu kablonun aslında değiştirilmesi gerekmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumpel -- 11 Aralık 2025; 15:12:12 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • Tam iki haftadır kurulum yapılmasını bekliyorum. Port bağlantısı tamamlandı diyorsunuz ama iki kez yeniden port ekibi gönderdiniz. Asıl bağlantıyı yapacak ekibi göndereceğinizi söyleyip duruyorsunuz ama ortada hiçbir işlem yok. İki kere randevu oluşturup her seferinde 5 dakika sonra “sorun var, sonra dönüş yapacağız” diyerek randevuyu iptal ettiniz ve bir daha da hiç geri dönmediniz.

Bugün için verdiğiniz 18:00–20:00 randevusuna da kimse gelmedi, bilgilendirme bile yapmadınız. Müşteriyi resmen oyalıyorsunuz. Bu süreçte defalarca zamanım boşa gitti, günlerim sizin yüzünüzden heba oldu.

Yarın tüm gün evde olacağım. Eğer bu iş yarın kesin olarak çözülmezse, yaşadığım tüm mağduriyeti ve zaman kaybını belirterek Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağım bilginiz olsun.

Destek Numarası: 93564137

94077308

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchtk. -- 11 Aralık 2025; 23:51:2 >

• Mchtk. M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dönüşüm işleminizin önceliği için ilgili ekibimize bilgi verdik. Gün içinde sizinle iletişime geçecekler.

merhaba,

peki engelli indirimde engelli indirimi 3 aydan sonra mı başlayack ? bu durumda

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.