Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baştan cam filmi itahlatını yasaklayacaktın,, yada bu işin ithalatını yapan kişilerle ortaklaşa çalışıp, önce söktür çöpe attır, sonra elindeki ithal malları tekrardan itele,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hurriyet.com.tr
    Otomobile cam filmi takmak yasak mı? İşte araçlarında cam filmi olanların ödeyeceği ceza!
    http://www.hurriyet.com.tr/cam-filmi-yasak-mi-araclara-cam-filmi-cezasi-ne-kadar-40619512

Bu habere göre sorun yok kardeşim. Zaten yasak kalkmamış. Yasak bugün kalkacakmış fakat iptal edilmiş. Ceza yedikten sonra hemen yaygara koparmayalım.

• Serbest iken cam filmi taktırıp da şimdi söktürmek zorunda kalanlar için büyük bir sorun, arka camlardaki rezistanslar kalkabiliyor. Bu filmin sökülmesi ciddi maliyetler yaratacaktır. Şahsen ben aracımı aldığımda cam filmi vardı, filmleri söktürmeye gittiğimde arka camınkini söktürmeyeceğim. Bunun yanında fabrikasyon karartılmış camların oluşturacağı güvenlik zaafyetini Devletimiz nasıl ortadan kaldıracak merak içerisindeyim.
  • oltaya yemi atıyorsun hacı sazanlar bir geliyorr off diyorum sana sonra mangal yapıp yiyorsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.

Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

beğenmiyorum, sen ve senin gibiler niye gitmiyorsunuz :) bence Türkiye daha güzel olurdu :)
  • memleket şaklabana döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

İnsanız bişeyin suyunu çıkarmayı çok seviyo tamam cam filmi güzel ama gerçekten bişeylerin düzelmesi şart benim aracımda vardı bende söktüm.

Bazı dengesi bozuk çakallar en ön cama 3 numara,egsoz, plakasız gezme yada sahte plakalar takma gibi şeyler yaptığı için devlet kararında haklı başlarda bende olaya siz gibi bakıyordum.

Trafikte gidiyorum bi tane bipper ön camından içi görünmüyor yandan görünmüyor eee nerden bilcez canlı bomba mı değil mi? Belirli şartlarda serbest olabilir ön cam kesinlikle yasaklanmalı o ayrı olayda...

Meseleye yanlış taraftan bakıyorsunuz hocam. Bizim derdimiz yasak veya parası değil.

Daha bir kaç ay önce serbest bırakılıp şimdi neden yasak konuyor derdimiz tam burda başlıyor.

Siz madem uygulamayı kabullendiniz size tavsiyem çok dillendirmeyin bu düşüncenizi. Çünkü biz serbest olduğu için paralar harcayıp yaptırdığımız cam filmini bir kaç ay sonra yasak getirilmesini aklımızla dalga geçildğini düşünüyoruz.

Peki siz düşündünüzmü madem canlı bomba falan demişsiniz, bir kaç ay evvel neden serbest bırakıldı kendinize sordunuzmu hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Film serbest diye soyleyip sonradan tuzak kurmak tamamen vatandasi sirtindan vurmak olmus.

Ben yasaklanmasina sevindim orasi ayri. Tafikte nerde surat, makas yapan tipler var nerde arkadan taciz adam var hepsinde cam filmi var. Nedir bu yani ezikmisin? Benden dayak yiyeceginden mi korkuyosun? Siyah cam takinca gizlendigini mi dusunuyorsun? Karizma mi saniyosun kendini? Birisi gecenlerde yazmis bayanlar taciz ediliyor bu yuzden siyah cam olmali. Ya kardesim zaten bayanlari taciz edenler siyah camli tipler. Kim oldugu belli olmayan adamlar.

• 40 bin liralık arabaya 60 bin ötv vergisi koyup 100 bine satıp üstüne de her sene vergi alıyorsan bırak açık renk cam filmine de karışmasınlar bu kadar basit
  • Beyler iyi güzel tartışın cam filmini de filmin büyüğü oynanıyor onu kaçırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bunuda savunacak devlet sevicileri var mı? Bugün tamam dediğine bir sene olmadan yasak getiren çocuk oyuncağına çevirip halkla billur geçen, verdiği rezil derecede az olan asgari ücretin 500 lirasına ceza olarak alayım diyip göz diken açgözlüleri savunan var mı?

Mutlaka vardır. Yüzlerine tükürsem Yarabbi şükür diyorlar. Olsun onlar hep 50 liralık dolduruyor.

• Ön cam hariç cam filmi var bende.. Hafta sonu bi usta ile anlaştım ön camı da yaptıracağım (ama bunların en incesi mi ne varmış aşırı koyu olmayan, ondan)

Baba bi kontrol gördüğümde tüm camları açıp geçerim gözlerinin içine baka baka, 2010 da aldım ehliyeti ve daha durduran olmadı

Tereddüt eden oldu mu uzun uzun bakıyor araca. Görür görmez sinyal verip yanaşma fake'i atıyorum devam devam diye el yapıyor

Bi deneyin derim, belki side de tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja

40 bin liralık arabaya 60 bin ötv vergisi koyup 100 bine satıp üstüne de her sene vergi alıyorsan bırak açık renk cam filmine de karışmasınlar bu kadar basit

bunun üstüne dolu dolu ne s.vülür :) aslında
  • sterilsenfoni kullanıcısına yanıt
    "Yaptırmasaydınız, sökün" diyenler o yan Doblo'da "hatunu kes" diyen adamlar. Kime neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? Evlerde "güvenlik nedeniyle" perde yasaklansa ellerinde tuzlukla koşarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz cumartesi günü Çorlu'dan İstanbul'a gelirken Silivri'de rutin çevirme noktası normalden daha kalabalıktı. Trafikte önümde seyreden 2 Polo'yu çevirdiklerini gördüm. Şöförlerin kapısı açık , başlarında polis , cam filmlerini söktürmeye çalışırlarken denk geldim. Benim aracımda arka 3 camda 2 numara film var. Ön yan ve ön camlar filmsiz. Beni çevirmediler. Haberlerde ve sosyal medyada bu yasağı gördükten sonra anladım durumu. Benim aracımla aynı durumda olup, çevirmeye yakalanıp ceza yemiş varmı acaba? Ona göre kendi aracıma bir çare düşüneceğim.
  • simsar7 S kullanıcısına yanıt
    Rezistans zarar gördüğü zaman tek çaren sıfır rezistanslı cam taktırmak demiş olabilirler. Ama onun da bir çaresi var, pek bilen yok.

Diğer soruların için bir fikrim yok. Ben ortalık yatışana kadar veya durum netleşene kadar işe toplu taşımayla gitmeye karar verdim. Bence bu yasaktan dönecekler.

• "Arabanın içinde canlı bomba mı var nereden bileceğiz" diyo, ya içinde canlı bomba olduğunu bilsen ne yapacaksın ya? Siz vallahi eğitilemezsiniz...
  • BU yasaklardan sonra ne mi olacak bir düşünelim. Oto firmaları biraz daha kazanacak (1. madde). Mevcut bazı firmalar ve/veya Yeni sektörler doğacak (2. madde). Bu 2. madde için birçok farklı sektörde gördüğümüz üzere TSE ile arayı iyi tutan yandaş bir girşimcinin hemen bu işi ele aldığını görebiliriz.
    Bence bir otomobilde ön cam ve ön yan camlar hariç yasak kaldırılmalıdır. Mevcut olanlara da aynen tuzak kurar gibi hemen ceza yerine birkaç aylık geçiş süresi uygulamaları gerekirdi. Şuanki süreçte Devlet'in yaptığı vatandaşı kazıklamaktan başka birşey değil. Düşünün sigara sarılan kağıda ötv koymak gibi ince bir detayla vatandaşı yolma yoluna giden bir hükümet var karşımızda (hayatımda sigara içmemiş biriyim).

1. Yeni araç alanlar artık opsiyonlarda yer alan arka cam karartılmış olan cam opsiyonlarını sececek
    2. Deniliyor ki TSE onaylılara ceza yazılmıyor. Biraz araştırın piyasada TSE onaylı renkli/karartılmış camlar var. Yurdışında daha yaygın. İsteyen buna yönelecek ve aracına taktıracak.
    3. Bu kadar tepkiden sonra yeni bir düzenlemeye ve/veya yasaktan vazgeçme olayına gidilebilinir.

Kısaca artık hükümette para bitti yakında daha ne cezalar ve akla hayale gelmeyecek ince vatandaşı yolma detayları göreceğiz.

Saygılar...

• Madem izin veriyorsun neden kaldırıyorsun şimdi.
  • Benim sürücü camlarım 1 numara, arka bagaj camı 2 numara. Söktürmeye gerçekten gerek var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.