Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Adam iPhone'un P'sini bile büyük yazmış ama daha Xiaomi'yi bile doğru yazamamış

FARK BUDUR İŞTE

Iste ismi bile dandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite farkı piyasa da tüm özellikler olarak i phone X den daha kaliteli bir telefon olursa dediğiniz kıyaslama yapılır ama en iyi olan bu kıyaslamaya girmez. Daha iyisini elde etme şansınız yok çünkü.

Müşteri hizmetleri apple dan daha iyi olan bir telefon (teknoloji) firması görmedim.
    Güvenlik olarak black berryden sonra en iyi güvenliği sunuyorlar.
    Uygulamaların tamamı mükemmel çalışıyor.

Fakirliğin lüzumu yok
  • İphone 6 kullanıyorum iphone x almak için sebep görmüyorum ama çok zengin olsam alırdım tabiki maddi durumla alakalı çok zengin olanlar alabilir bun gayet doğal birşey, ama normal bir vatandaşın alması fazlasıyla savurganlık o paraya çok daha iyi ihtiyaçlarını giderebilirsin

• Mesela iPhone X alip en ufak arizasinda apple store a goturup degistirtirim ama cin mali xiaomi almakta guze aslinda eksiye hepsiburada rezaleti diye konu acar dhda hepsiburadayi karalarim falan sonrada gider 3.parti bi tamircide telefonu yaptirir icinden parca caldirir omur boyu iflah olmaz hale getirtirdim telefonu hic olmadi distributor garantili servise gider 30 gun bekler 30 gun sonra her hata icin kullanici hatasi cevabini alirdim. Aksiyon guzel sey. Mesela her sene yeni bir acik cikan sistem icin update almamakta guzel bisey update e ne gerek var bluetooth acigi varsa bluetoothu kapatirim niye kutsal xioami destek versinki ? Yok ama oyle degil simdi rom kurarim ben advanced android user oldugun icin telefona her turlu rom kurarim sonra o romlardak aciklarin patchlenmesini beklerim bi nevi tester olurum oda iyi. Ama dur dur androidde bluetoothla dosya gonderiyordun degilmi :D simdi gelir android ozgurluktur diyecekler soran oluncada launcher yukleyebiliyosun diyecek :D ama dur abey iphoneda kacak uygulama yukleyemiyosun xiaomi daha iyi apk yi atiyosun sorun cozuluyor sonrada aglarsin bu niye androide cikmiyor diye. Simdi bu tayfa face id yide samsungun uyduruk yuz tanima sistemiyle falanda bir tutuyodur ne desen bos ama durrrrrrr 3D touch mi o ne gereksiz ekrana niye bastirayim abeyyy ?? Simdi bunlar iMessage ve facetime i whatsapp ile falan kiyaslarlar bizim gibi 3.dunya ulkesinde ne kadar kullanimi az olsada dunyanin bir cok yerinde ozellikle amerikada insanlar imessage ve facetime kullaniyor ama abeyyyy facebookun sahip oldugu whatsapp eyiiii eyii hani su en ufak seyde yaptiginiz seylerin iceriklerini devletle paylasan ve kendi veri tabaninda tutan facebook. Ama teror saldirisinda bile fbi in bilgi alamadigi kullanicilarinin gizliligine deger veren apple kaka zaten. Iphone x 6 bin tl len mq diyeceginize neden 6bin tl oldugunu sorgulayin.

Kisaca soyle diyeyim gizlilik,kullanim kolayligi, satis sonrasi destek, guvenlik, yazilim destegi gibi seyler onemliyse sizin icin iphone alin

Eget ben facebooka gircem len mq arkadaslarima gosterip 8949495 gb ram var lan tirrek diyecekseniz , internette fellik fellik stabil rom arayip ekrani kirildimi goturecek yer bulamamak istiyorsaniz xiaomi alin.

Sene 2017 dolar olmus 3.60 adam hala iphone pahali ebleg ebleg yapiyor senin alamiyor olman bir seyin kotu oldugu anlamina gelmiyor

Biride demiski 2bine alir 4binede kamera alirim demis o zaman 2binede alma al bi 3310 yaninada mp3 player bi tanede laptop alirsin internet icin. Zihniyete bak dslr la dolasirsin aksama kadar aynen kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungScientist -- 15 Ekim 2017; 13:16:15 >

• İsteyen istediğini alsın da, bugün üretilen telefonlar içinde 2 sene sonra çöp olacak bir tane model yok. Htc one m7 aldım, 4.5 sene kullandım. Geçen hafta da mi6 aldım, bunu da en az 4 sene kullanacağım.

mi 6 nın şarji bitti, bu mesajı hatsiz m7 den yazıyorum.

• Yurtdışında bir iphone alıp kayıt ettirdiğinde bozulursa burada yenisini veriyorlar, xiaomi'yi yurtdışından alır burda bozulursa çöpe atarsın ancak, param pul değil benim, ikinci elde değer kaybetmiyor, ip5 kullanıyorum güncellemedim ios 8de bıraktım hala canavar gibi çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu xiomi formuna açmak....
    kendinizi tatmin edin en iyisi
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Aynı anda hem iphone hem samsung kullanan biriyim. Mi mix’de kullandım. Mi mixi 3bin e alıp 1 sene sonra 2bine satamazsın ama ben 4bine aldığım iphoneyi 1 sene sonra 300 400 altına satabiliyorum. Bakarsan zamanında 2500e satılan iphone iphone 6 bile şu an 1500e geçen ay sattım arkadaşımın cihazını. Aynı yılın s5 s6 ları sudan ucuza gidiyor.. İphone benim için sadece bu yönde 1 adım önde. Yoksa yazılımmış donanımmış. İkiside eşit makineler. Bir farkı yok birbirinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canysf -- 15 Ekim 2017; 13:22:36 >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Malesef apple onu kaldırdı. Artik yurtdisi urunlerine bakmiyorlar ucret teklif etsen bile. Tr cihaz al öyle muhattap ol benimle diyor. Bozulursa paralar çöpe artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Hayir kaldirmadi apple store a goturdugunde seni premium resellera yolluyor pupa vs gibi hepside applein onayli servisi

• RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Ben zaten istanbulda değilim hocam, apple belli modellere kvk genpa vs aracılığıyla garanti veriyor sadece apple store da kendi destekmvermiyor, kesin bilgi.

• Geldi zengin gorunumlu fakir :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canysf

Aynı anda hem iphone hem samsung kullanan biriyim. Mi mix’de kullandım. Mi mixi 3bin e alıp 1 sene sonra 2bine satamazsın ama ben 4bine aldığım iphoneyi 1 sene sonra 300 400 altına satabiliyorum. Bakarsan zamanında 2500e satılan iphone iphone 6 bile şu an 1500e geçen ay sattım arkadaşımın cihazını. Aynı yılın s5 s6 ları sudan ucuza gidiyor.. İphone benim için sadece bu yönde 1 adım önde. Yoksa yazılımmış donanımmış. İkiside eşit makineler. Bir farkı yok birbirinden.

Alakası yok , cihaza ne kadar iyi baktığına bağlı tamamen.

Telefonun ekranına jelatin çekip bide koruma kılıfı takarsan 2 sene sonra bile çok rahat satarsın.

Sen iPhone pahalı olduğu için gözünden esirgedigin için 200-300 aşağısına satıyorsun.

Ben sana 500 liraya bile 5s bulurum sahibindende..

Yani Android değer kaybediyor da Apple kaybetmiyor değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse kusura bakmasın ama bir telefona 5bin vs vermek bence enayiliğin daniskasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 15 Ekim 2017; 13:35:4 >
  • ülke paramız değersiz.... amerikada adam 2.000 3.000 dolar maaş alıyor iphone x'e 1.000 dolar veriyor.... ülkede 2.000 3.000 tl maaş alıyoruz iphone x'in fiyatı 9.000 tl. sadece vergisi zaten 2.000 tl.

trajikomik bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Yurtdışında bir iphone alıp kayıt ettirdiğinde bozulursa burada yenisini veriyorlar, xiaomi'yi yurtdışından alır burda bozulursa çöpe atarsın ancak, param pul değil benim, ikinci elde değer kaybetmiyor, ip5 kullanıyorum güncellemedim ios 8de bıraktım hala canavar gibi çalışıyor.

İkinci elde telefon piyasasına göre telefon alan tek millet bizim fakir milletimiz sanırım. Laptop falan almayın ikinci elde satamazsınız mesela piyasası çok kötüdür. İkinci elde sadece iphone ve volswagen iyi onları tercih edin.
  • Yorumlar çok komik ya.
  • taktınız şu stabiliteye ya , lg samsung kullananlar gelmiş burda android stabil değil diyo , huaweinin mis gibi arayüzü var adamlar hem iosun hem de androidin güzel yanlarını birleştirmiş resmen .

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Size sorarsam öyle yaparım, size cevap vermedim konuya genel olarak cevap verdim, bakın ip5 kullanıyorum dedim, insanların neden xiaomi yerine iphone tercih ettiğini kendi bakış açımla anlatmaya çalıştım. Keşke ezberden konuşmak yerine anlamaya çalışabilseniz o zaman çok daha gelişmiş bir ülke oluruz.

• Kime söylediniz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.