Şimdi Ara

iPhone X'in yapıp Xioami mi5/6'nın yapamadığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
649
Cevap
6
Favori
39.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon konusunda bence en önemli soru 'neden bu telefon?' ben mesela İphone SE kullanıyorum ama neden? Çünkü büyük tel cebimde rahatsız ediyordu, küçük telefonlar da güçsüz oluyordu Sony'nin Compact serisi hariç. E ben de dedim aynı parayı vereceksem SE alayım. Nisanda 2 yıl olacak 2016 nisanda aldım çok da memnunum. Pili biraz eskidi programla bakıyorum %10-15 kayıp var onun haricinde ana ekran tuşu deli gibi basmama rağmen yıpranma hissiyatı bile yok çok güzel basıyor.

ama Apple beni şu konuda üzdü, Akasya Apple Store'a gittim pili değiştirmediler. 500 doldur/boşalttan sonra garanti kapsamına girmiyormuş Apple pilleri.

Çok saçma geldi Samsung'a tabletimi götürdüm adamlar baktı seviyesi azalmış %20 falan direk değiştirdiler 2 günde verdiler geri.

Bu pil konusu yüzünden ve pahalı olması yüzünden sonraki sefere Apple almayacağım. Samsung ya da Xiaomi düşünüyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 15 Ekim 2017; 11:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Körler sağırlar birbirlerini ağırlar, ne kadar Apple haeter varsa birleşip kusmuş içindeki nefreti, çekememezliği. Tutmuşlar eşekle (ki burada eşek android kullanan telefonları temsil ediyor) Porsche’ yi büyük bir zorlamayla kıyaslanmaya çalışılmış (ki burada Porsche iPhone’ u temsil ediyor)

Kendilerince göya aşağılamalar falan, kendi telefonlarını yüceltmeler falan. Tipik fakir edebiyatı.

• Ben

telefonda sadece müzik dinler, mesaj yazar ve arama yaparım.

Tuşlu Nokia telefonda bile ben bunu yapabilirim.

Ama ben bir iPhone kullanıyorum.

Çünkü o salak Android daha sanatçı isimlerini, türlerini ve albümlerini Türkçe karakter gösteremiyor.

Android ilk önce Türkçe karakter sorununu düzeltip bizi ipine taksın. Sonra ben ona para vereceğim.

iPhone X alır mıyım? Asla almam ki alacak param da yok.

Bir telefona o kadar para verilmez gibi cahilce, yobazca, aptalca bir laf söylemem.

Çünkü onlar artık telefon olmaktan çıktı. Ama yine de alamam çünkü param yok.

Daha bir çok artısı var Garantisinden, müşteri temsilcisine kadar tutun.
    Bu yüzden her zaman Apple ve iPhone.

iPhone X 3000-4000 lira olsaydı. iPhone'u yerin dibine değil göklere çıkarırdınız. Ama cahil olduğunu için ve iPhone'nun 999 Dolar olduğunu bilmediğiniz için belki bilip de bunları dediğiniz için (o zaman durum daha vahim) sizi pek iplememek lazım.

Kızacaksanız devlete kızın. iPhone pahalı diye ulaşamadınız diye çamur atmaya gerek yok. İzi kalır sadece.

Kedi uzanamadığı ciğeri mundar edermiş.

Bu Apple ile ilgili değil devlet ile ilgilidir.

iPhone 999 Dolar'dır.
    Türkiye fiyatı ise; 6000 TL'dir.

Ha Xioami hakkında mı?

O sadece Apple özentisi bir firma.

Özenti olmamak için binlerce lira veririm ama asla özenti olmam. Bu kadar basit değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Gidin dilediğiniz xiaomi telefonunun işlemcisi(ki en iyisi snapdragon 835) ile iPhone x ın A11 işlemcisini karşılaştırın

Gidin kamera performanslarını karşılaştırın

Hele gidin yazılımını karşılaştırın ki Apple en iyi işi yazılım konusunda yapıyor bunu herkes bilir

Sonra yaptığın yorumun ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız

Apple ekran gövde oranı pil kapasitesi ram ve fiyat olarak kötü olabilir ama yukarıda yazdığım hepsinde tokatlıyor

Hani dörde katlarmış ya gel de bi kanıtlarla açıkla bakalım görelim senin artisliğini

biri 6 bin lira biri 2 bin lira... x ile mi6 kameraları arasında uçurum olmayacak bence. yazılım desen xiaomi yazılı çok güzel ve fena halde alışkınım 4 senedir memnunum. geriye kalan çipset mevzusunda ise ikiside yüksek standart neden 4 bin lira fazla vermelisin? bu soruyu sormalı herkes.

özentilik ise... o zaten Türkiyenin trendi... cahilliğin temeli...

herkese iyi forumlar..

• Olaya şöyle bakıyorum; bir telefonun fiyatı aylık gelirinin yarısını geçiyorsa almamalısın. Ya da biraz daha esnek olsun; yıllık gelirinin %5'ini geçmemesi mantıklı olan. Yaşam koşulları giderek zorlaşıyor, çok daha zorunlu ve ertelenemez giderler ortaya çıkıyor.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Kaynak link vs yazar misin?

• Apple alamıyorsan o kadar paran yoksa o zaman Apple'ın hedeflediği pazar grubunun içinde sen yoksun demektir bu kadar basit. Adamlar ben bim değilim macro center'ım diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Kaynak link vs yazar misin?

Hatırlamıyorum ben telefon almadan önce baya bi ilgi duyuyordum Xiaomi'ye, yani geçen sene. O zaman yabancı forumlara falan bakmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    hahaha bak bu süperdi :D
  • Pazarlama :)
  • Uzun süre İphone kullanmış birisi olarak malum Türkiye şartları gereği artık Apple ürünlerinin fiyatların çok yüksek olması nedeni ile Xiaomi mi5s alıp geçtim.1 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı ne bir donma yada kasma olmadı.Apple ürünleri beğenerek kullanmış ve takip eden birisi olarak söylüyorum, kesinlikle o paraları vermeyin bir telefona yazık.
  • Android sever bir iphone kullanıcısıyım, telefona da 4000 tl bile vermem ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. apple işlemci teknolojisi olarak android'in fersah fersah önünde. iphone 7'deki a10 işlemci bile snapdragon 835'i tokatlıyordu, a11 bionic ise tutup iki katı daha iyi performans veriyor. el insaf, xiaomi'nin 1000 liralık telefonu 4'e katlar dediğiniz telefonu sd835'in yakalaması bile imkansız. Göz var izan var, bunu yapmayın. Telefonunda standart sosyal medya dışında iş yapanlar hemen durumun ne manaya geldiğini anlayacaktır. xiaomi'nin 1000 liralık telefonu benchmarklarda 2014'te çıkan iphone 6 kadar bile performans veremiyor işlemci gücü olarak. Kaldı ki ios'u seven birisinin android'e dönmesi zor, alışkanlıklar ve para verilen uyuglamalar kolay bırakılmıyor.

Maddi durumunuz olmayabilir -ki bir telefona bu kadar ben de vermem- ama alana da bir şey deme şansınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 15 Ekim 2017; 12:27:29 >
    O kadını bilmem de heidi klum mesela seal gibi bir adamla evli kaldı, resminden aç bak. Gisele xiaomi kullananla da çıkar, huawei kullananla da çıkar bence. sonuçta 7/24 gösteriş kasmıyor, avrupai insan için mesele insanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Ekim 2017; 12:29:24 >
  • Kamera dışında, hız ve stabillik olarak xiaomi iPhone'u aratmaz. Arkadaşlar Amerika'da yaşasam iphone'dan şaşmam fakat Türkiye şartlarında iphone gerçekten büyük lüks. İş adamı olsam iphone alırım sonuçta iphone bir prestij. Adam facebook, Instagram gibi sosyal medya araçları dışında bir şey kullanmıyor. Gidiyor telefona 3 -5 bin lira para veriyor bunu anlamak da zorlamıyorum. O sosyal medya senin çektiğin resimleri zaten kırpıyor. Gerçekten ilginç:)

• quote:

Orijinalden alıntı: United States

Fakirler toplanmış yine

Ahaha senin zengin insan....

Yine ezdin biz fakir androidcileri ,helal len

• Şunların iPhone şöyle pahalı böyle gereksiz demesinden bıktım usandım bende. Arkadaş anladık paran yok diye alamıyorsun ok. Fakat alanlara ne karışıyorsun. Yok SAR değeri yüksekmiş yok ben o paraya onu bunu alırımmış. Git al o zaman. Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış derler ya, burada birebir gerçekleşiyor.
  • Neden senin şahsi eşyasını başkasının seçmesine veya etkilemesine izin veriyorsun ? Neden başkasının sana ne yapmanı söylemesine izin veriyorsun ? Sen koyun musun ?
  • Bana yok gibi geliyor. Aynısı Note 8 içinde geçerli. Mobil platforma çıkan oyunlar ortada, benchmark sonuçları ortada A11 Bionic güçlü ama nerede kullanır bu gücü bilemiyorum. Netice de 5.8 inch ekran var. Yapabileceklerin kısıtlı. Iphone X, Note 8 vb. almak israftır benim için ama siz alacaksanız saygı duyarım. Paralel ithalat istemiyorsanız nokia 8 alın o da güzel. Saygılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu hatunun Samsung J7 kullandığını düşünemiyorum
  • Adam iPhone'un P'sini bile büyük yazmış ama daha Xiaomi'yi bile doğru yazamamış

FARK BUDUR İŞTE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.