Şimdi Ara

** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI ** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
49.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI **

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: blade_2271

zone alarm çok fazla kasıyo sistemi bunun sebebi nedir ?

p4 3.2 1 gb ram

Alıntıları Göster
    @volcou ve @blade_2271, çok uzun zamandır (pentium III'lerden beri) zonealarm kullanmaktayım, bahsettiğiniz problemler hiç yaşamadım şu zamana kadar.. probleminizin asıl kaynağını bilemiyorum malesef ama sadece bu tip sorunlar yaşamadığımı belirtmek istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 25 Şubat 2007; 12:51:09 >

Facebook: Turk Blood

Twitter: Trkbld
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapati

@volcou ve @blade_2271, çok uzun zamandır (pentium III'lerden beri) zonealarm kullanmaktayım, bahsettiğiniz problemler hiç yaşamadım şu zamana kadar.. probleminizin asıl kaynağını bilemiyorum malesef ama sadece bu tip sorunlar yaşamadığımı belirtmek istedim..

Alıntıları Göster
    Zone alarm'ı şimdi kurdum 90 günlük deneme sürümü ve üstelik 1 yıla kadar devam ettirebiliyormuşsunuz. Ancak bu program sağ alt köşede çalışmıyor bu nasıl iş masaüstünde öyle kaldı. Cancel deyince de tamamen kapanıyor. Birde bunu kurduktan sonramı oldu anlayamadım winamp ı veya windows media player'ı full ekran yaptığımda windows bilmem hangi yönergeye başvuruyor ve yeniden başlıyor. Bu konularda bir fikri olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentMode

Zone alarm'ı şimdi kurdum 90 günlük deneme sürümü ve üstelik 1 yıla kadar devam ettirebiliyormuşsunuz. Ancak bu program sağ alt köşede çalışmıyor bu nasıl iş masaüstünde öyle kaldı. Cancel deyince de tamamen kapanıyor. Birde bunu kurduktan sonramı oldu anlayamadım winamp ı veya windows media player'ı full ekran yaptığımda windows bilmem hangi yönergeye başvuruyor ve yeniden başlıyor. Bu konularda bir fikri olan varmı?

Alıntıları Göster
    bence kerio bircok problem kerio kurduktan sonra düzeldi hatta suna cok saasırdım win32 hatası veriyodu kurunca giti kapatıyodum bidaha verip kilitliyodu bilgisaayrı sanırım kerio çözüyodu nalamdım :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanhakan

bence kerio bircok problem kerio kurduktan sonra düzeldi hatta suna cok saasırdım win32 hatası veriyodu kurunca giti kapatıyodum bidaha verip kilitliyodu bilgisaayrı sanırım kerio çözüyodu nalamdım :):)

Alıntıları Göster
    Sistemi kasmadan en iyi güvanliği sağlamak istiyorsan Comod Firewall'u öneririm.

Bu güvenlik duvarı ücretsiz ve Türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Sistemi kasmadan en iyi güvanliği sağlamak istiyorsan Comod Firewall'u öneririm.

Alıntıları Göster
    Zone Alarm'sız bir bilgisayar, çırılçıplak savaşa gitmek gibidir.

Ayrıca paylaşım programı kullanıcılarına Zone Alarm yanında MUTLAKA PeerGuardian kurmalarını öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

aynen bir kaç aydır kullanıyorum gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

aynen bir kaç aydır kullanıyorum gayet memnunum.

Alıntıları Göster
    Kimse önermemiş , Comodo firewall türkçe ve ücretsiz , testlerde birinci sırada , burada tavsiye edilenler comododan sonra geliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: .Link

Kimse önermemiş , Comodo firewall türkçe ve ücretsiz , testlerde birinci sırada , burada tavsiye edilenler comododan sonra geliyor .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .Link

yazılanları iyi okusaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

quote:

Orjinalden alıntı: .Link

yazılanları iyi okusaydın

Alıntıları Göster
    yaw arkadaslar ben asus board un cd sin den cıkan firewall kullanıyom nasıl bilirsiniz bunu iyimidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Pacino

yaw arkadaslar ben asus board un cd sin den cıkan firewall kullanıyom nasıl bilirsiniz bunu iyimidir

Alıntıları Göster
    ya ben bir şey sorucam ben zyxel prestige 600 serisi bu telekomun verdiği modemlerden kullanıyorum bu modeme hangi fire wall iyi gelir yani uyum veya herhangi bir sorun çıkarmaz yardımcı olumusunuz

http://personal-firewall-software-review.toptenreviews.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 18 Haziran 2007; 20:08:37 >

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

Orjinalden alıntı: TripsinojeN

quote:

Orjinalden alıntı: yayengec

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Hepsini kullandım neredeyse en başarılısı Zone Alarm Pro
    Buyrun buradan indirebilirsiniz.

Zone Alarm Pro 6.5.700.000 Tıkla İndir

bunun key ini nerden bulabiliriz....

Aslında yasak ama sen PM'ine falan bi bak istersen

TEŞEKKÜRLER...
    gerçekten zone alarm için ilaç mış
    sağolasın....

Alıntıları Göster
    Comodo hem Türkçe hem de gayet başarılı ve ücretsiz!

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Comodo hem Türkçe hem de gayet başarılı ve ücretsiz!

Alıntıları Göster
    Comodoya sempati göstermekle beraber Outpost diyorum. Çünkü özelleşterelebilir profil özelliği var.
    Birkaç profil oluşturdum. özellikle dizüstünde iyi iş görüyor.
    Diyelim yabancı bir yere gittim wirelles var fakat ben paylaştığm klasörlerleri göstermek istemiyorum. Ağ kapalı profiline geçiyorum.
    Bankacılık işlemi yapacağım. Ciddi işlerle uğraşırken öyle her programın nete çıkmasını istemem. Güvenli profiline geçiyorum. Bu profilde çok az programa izin verdim msn bile bloke. Bu profilde güvenlik ayarlarını maximum getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Comodoya sempati göstermekle beraber Outpost diyorum. Çünkü özelleşterelebilir profil özelliği var.
    Birkaç profil oluşturdum. özellikle dizüstünde iyi iş görüyor.
    Diyelim yabancı bir yere gittim wirelles var fakat ben paylaştığm klasörlerleri göstermek istemiyorum. Ağ kapalı profiline geçiyorum.
    Bankacılık işlemi yapacağım. Ciddi işlerle uğraşırken öyle her programın nete çıkmasını istemem. Güvenli profiline geçiyorum. Bu profilde çok az programa izin verdim msn bile bloke. Bu profilde güvenlik ayarlarını maximum getirdim.

Alıntıları Göster
    Uzun bir süredir Zone Alarm Pro kullanıyorum.Gayet memnunum, şu ana kadar bir sorun veya güvenlik stabilitesizliğiyle karşılaşmadım. Buradaki yorumları gördükten sonra Comodo' yu da deneyeceğim. Adını duymuştum fakat Zone Alarmdaki memnuniyetim denememi engellemişti.

... " Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! "

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK

• quote:

Orijinalden alıntı: tagopasa

Uzun bir süredir Zone Alarm Pro kullanıyorum.Gayet memnunum, şu ana kadar bir sorun veya güvenlik stabilitesizliğiyle karşılaşmadım. Buradaki yorumları gördükten sonra Comodo' yu da deneyeceğim. Adını duymuştum fakat Zone Alarmdaki memnuniyetim denememi engellemişti.

Alıntıları Göster
    Hiçbirini kullanmıyorum ve mutluyum.

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Hiçbirini kullanmıyorum ve mutluyum.

Alıntıları Göster
    kendi bilgisayarımda kerio personal firewall'u yeni kullanmaya başladım, şirkette ise kerio winroute firewall kullanıyoruz kelimenin tek anlamıyla tam bir canavar...

Orijinalden alıntı: tagopasa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Aynen. Ben de Comodo hakkında çok fazla övgüye rastladıktan sonra denemek istedim ama Zone Alarm Pro'ya öyle alıştımki denemeyedim bir türlü.
    Zone, Defalarca hayatımı kurtardı. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. İyi geçiniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timu®

quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Aynen. Ben de Comodo hakkında çok fazla övgüye rastladıktan sonra denemek istedim ama Zone Alarm Pro'ya öyle alıştımki denemeyedim bir türlü.
    Zone, Defalarca hayatımı kurtardı. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. İyi geçiniyoruz.

Alıntıları Göster
    comodoyu kurup denedim ancak hiç memnun kalmadım. ya ben kullanmayı beceremedim yada comododa cidden bir sorun var.
    nwn2 oynayıp oyundan çıktıktan sonra "nwn2 ... dll dosyasına kanca atarak explorer üzreinden nete bağlanmaya çalışıyor" hatası verince ohaa, yok artık dedim ve sistemdem kaldırdım direkt olarak.
    şu anda windowsun kendi firewall u haricinde sadece peerguardian kulanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nerevar

comodoyu kurup denedim ancak hiç memnun kalmadım. ya ben kullanmayı beceremedim yada comododa cidden bir sorun var.
    nwn2 oynayıp oyundan çıktıktan sonra "nwn2 ... dll dosyasına kanca atarak explorer üzreinden nete bağlanmaya çalışıyor" hatası verince ohaa, yok artık dedim ve sistemdem kaldırdım direkt olarak.
    şu anda windowsun kendi firewall u haricinde sadece peerguardian kulanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Ben oyumu Agnitum Outpost Firewall'dan yana kullandım. Kısa süreli bir kullanımdan sonra programa tamamen hakim olabiliyorsunuz. Profesyonel bir firewall yazılımı kullanmanın keyfine varıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: pn junction

kendi bilgisayarımda kerio personal firewall'u yeni kullanmaya başladım, şirkette ise kerio winroute firewall kullanıyoruz kelimenin tek anlamıyla tam bir canavar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pn junction

evet ben de internette raslamıştım bu programa, ne zone alarm ne de comodo bu program kadar etkili, şiddetle tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.