Bildirim
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (109. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İyi günler. Epson L382 model yazıcıyı aldım. Almadan önce tp-link usb çıkışlı modemle bağlar kablosuz olarak kullanabilirim diyordum. Ancak ne yaptıysam bağlantı kuramadım. Nette okuduğum kadarıyla ağ yazıcısı olarak böyle yapıp kullananlar var. İşin içinden çıkamadım. Yardımcı olacak var mı? _____________________________ -
fzl fenyoutubeEpson L382 yi wifi modem e bağlamahttps://www.youtube.com/watch?v=gPa8UMnoFds&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber_____________________________
-
Bunu izledim burada modem zyxel. bu işlemleri yaparken yazıcı usb ile bilgisayara mı modeme mi bağlı olacak orayı da kestiremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epicentre* -- 11 Mart 2019; 23:10:19 >_____________________________ -
Modeme bağlı olacak, eğer USB girişi olan bir modemse. _____________________________ -
epson L3111 yazıcımda şuanda orjinal mürekkep kullanıyorum. Elimde önceden kalan photoink mürekkep var canon için almıştım. Kullansam sıkıntı yaşar mıyım? _____________________________ 
-
Merhabalar herkese.
Sulu transfer baskı ve bol miktarda fotoğraf kağıdına fotoğraf baskı gerektiren sezonluk iş yapıyoruz. Seneye kadar ne mürekkep sağlam kalır ne yazıcı diyerekten her sene yeniden yazıcı alıyoruz fakat kalanı atmıyoruz tabiki. Kalan mürekkepler el verdiğince evde kullanıyoruz.Epson fotoğraf baskı konusunda kendini kanıtlamış bir markaydı ve hep epson kullandık. Örneğin en son L210 kullandık ve o bile işimizi gördü. Sormak istediğim şu. Bu sene için şu üç model arasında kaldım ancak açık bir fark da göremedim. Özellikler aynı görünüyor fakat fiyat farkları var.
Epson
L1110
L3110
L3151
L3060
Alacağım yazıcının kenarlık payı olmadan yazdırabilmesi gerekiyor. Tarayıcısı olması gerekli. Sürekli fotoğraf basılacak. Ayrıca işten kalan kelepir yazıcılar evde kullanırken renkli kartuş kalmadığında, sadece siyah kartuşla devam edemiyor. Siyah dolu olsa bile renkli tank boşaldı diye direkt yazdırmayı durduruyor ve artık kullanamıyorsunuz. Ben bunu istemiyorum renkli hazne boş olsa bile sadece siyahı doldurarak devam edebilmeliyiz. Tanklı sistem kullanacağım. Bu maddeler doğrultusunda bunlardan hangi modeli önerirsiniz._____________________________
-
Az önce Epson L3060 modelini hepsiburada’dan sipariş ettim. Daha önce canon ip7250 vardı ve durup dururken bozuldu. Ne yaptıysam düzelmedi. Ben de marka değişikliğine gittim. Orjinal mürekkebi dışında mürekkep kullanmayı düşünmüyorum. 898 lira verdim. Umarım verdiğim paraya değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
L1110 sadece yazıcı, L3110 USB bağlantılı yazıcı + tarayıcı, L3151 yazıcı + tarayıcı + wi-fi + wi-fi direct, L3060 ise L3151 modelinin eski tasarımı diyebiliriz. Kafalar aynı. Yazıcıyı kullanmak için tüm mürekkeplerin de dolu olması şart.quote:
Orijinalden alıntı: filozof86
Merhabalar herkese.
Sulu transfer baskı ve bol miktarda fotoğraf kağıdına fotoğraf baskı gerektiren sezonluk iş yapıyoruz. Seneye kadar ne mürekkep sağlam kalır ne yazıcı diyerekten her sene yeniden yazıcı alıyoruz fakat kalanı atmıyoruz tabiki. Kalan mürekkepler el verdiğince evde kullanıyoruz.Epson fotoğraf baskı konusunda kendini kanıtlamış bir markaydı ve hep epson kullandık. Örneğin en son L210 kullandık ve o bile işimizi gördü. Sormak istediğim şu. Bu sene için şu üç model arasında kaldım ancak açık bir fark da göremedim. Özellikler aynı görünüyor fakat fiyat farkları var.
Epson
L1110
L3110
L3151
L3060
Alacağım yazıcının kenarlık payı olmadan yazdırabilmesi gerekiyor. Tarayıcısı olması gerekli. Sürekli fotoğraf basılacak. Ayrıca işten kalan kelepir yazıcılar evde kullanırken renkli kartuş kalmadığında, sadece siyah kartuşla devam edemiyor. Siyah dolu olsa bile renkli tank boşaldı diye direkt yazdırmayı durduruyor ve artık kullanamıyorsunuz. Ben bunu istemiyorum renkli hazne boş olsa bile sadece siyahı doldurarak devam edebilmeliyiz. Tanklı sistem kullanacağım. Bu maddeler doğrultusunda bunlardan hangi modeli önerirsiniz._____________________________
-
Epson L6190 yazıcı, üye girişi yapıp sepete eklediğinizde 2174 TL. www.avansas.com
Printer Modelleri | Uygun Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Fiyatları | Avansashttps://www.avansas.com/epson-l6190-cok-fonksiyonlu-murekkep-tankli-renkli-yazici-p-73829_____________________________ -
Fiyat piyasaya göre iyi aslında ama L6160 ile arasındaki fiyat farkına değer mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 13 Mart 2019; 16:28:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LÜTFEN TÜRKÇEMİZİ TEMİZ TUTALIM! -
Aradaki fark ADF. _____________________________ -
Teşekkürler hocam peki L565 te A4 kağıdına kenarlıksız basma özelliği ve tüm mürekkeplerin dolu olması şartı var mıdır? _____________________________ -
Kenarlıksız baskı özelliği yok, eski bir model, ADF bölümü de yavaş. Renkli modellerin hepsinde tüm mürekkeplerin dolu olma şartı var. Sadece siyah beyaz çıktılar için, M105 ve M200 gibi modeller var. _____________________________ -
Bundaki adf hızlı mı, kullanışlı mı? Ben 4 yıldır Wf5620 kullanıyorum. Muadil mürekkep, dolan kartuş derken kafayı tıkadım. Yeni bir yazıcı almayı düşünüyorum. Hız açısından yarı yarıya fark etse de L61XX modellerini gözüme kestirdim. Faksa ihtiyacım yok ama fakssız adfli modeli fakslısından pahalı. Epson'un sitesinde gördüğüm kadarıyla L6160 ile L6190 arasında adf ile kağıt tepsisi kapasitesi farkı var. Bunlar için fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum işte.
Ekleme: L6190'daki adf ünitesinde çift taraflı tarama yokmuş. WF5620'deki adf ünitesini genellikle çift taraflı tarama için kullanıyordum dolayısıyla L6190'ın büyük bir artısı kalmadı gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 13 Mart 2019; 20:51:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LÜTFEN TÜRKÇEMİZİ TEMİZ TUTALIM! -
Doğru, çift taraflı yazdırma var ama çift taraflı tarama yok. Aslında WorkForce Pro WF-C5790 modelleri çok iyi özelliklere sahip ama onlar da tanklı değil, sarf maliyeti şu an için çok yüksek. Piyasaya çıkması beklenen M3180 siyah beyaz modelinin renklisi de çıkarsa tam aradığınız gibi bir model olacak. _____________________________ -
daha toplasaniz 50 sayfa cikti almadigim epsoon l6160 makinem bu sabah lazim oldu birseyler bastim ama bombos kagit verdi bana..
2-3 sayfa daha bastim onlarda bostu..sonra yazicinin kendi kafa temizlemesini baslattim ve simdi duzgun basiyor..
anlasilan bu aletlerle 2 gunde bir 2-3 sayfa basamayacaksaniz sakin almayin..korktum bi an bozuldu diye.._____________________________ Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world.
Best Pro Evolution Soccer Player in the world
Quake 3 arena master
When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways.... -
Seyrek de olsa yazıcı hava yapmış olabiliyor, sizinki de öyle bir şeydir. 2-3 hafta kadar ara verdiğim zamanlar da oldu, yazıcı düzgün yazdırdı ama yine de belirtmek lazım, verilen ara uzadıkça sorun yaşama ihtimaliniz artar. _____________________________ -
benim evde ki canavar 4-5 kere acip kapadi yaziciyi.bu hava yapmasina sebep mi sizce ? _____________________________ Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world.
Best Pro Evolution Soccer Player in the world
Quake 3 arena master
When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways.... -
Mürekkep kafaya basınç farkından yararlanarak çekiliyor, emin olmamakla birlikte sistem tam olarak aktif hale gelemeden bir kaç kez açıp kapamak buna sebep olabilir diye tahmin ediyorum. Ayrıca klavuzda yazıcıyı kapatmadan elektriği kesmenin de kafa temizleme gerektirebileceği yazıyor. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt