Şimdi Ara

Eski günlerime dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her geçen gün eskiye gitmek istiyorum çocukluğumdaki sorumsuz insana geri dönmek istiyorum,dışarıda doyasıya oyun oynamak, eski arkadaşlarımı görmek ve o anki hayallerime geri dönmek istiyorum.Her geçen gün kendimden daha da çok uzaklaşıyorum.Eskiden ne güzel ne bilgisayar vardı ne ps2 ne zamanı boşa geçirecek teknolojik bir alet.Çocukluğumdaki heyecanı istiyorum ne olacak benim hakim bu durumda olan kader ortağım var mı?(bu arada yaş 17)

• hala dışarı çıkıp arkadaslarını toplayıp top oynayabilirsin..daha vaktin var

^_^
  • 17?

ben 21 oldum ama ole bir istegim yok hayatımdan memnunum dogrusu...

2 sene sonra askere gdeceğim için içimde ayrı bir mutluluk var

olmayacagını bilmek varken neden bu istek?
    bence içinde bulundugun durumdan tat almalısın...
    değiştiremeyeceğin şeyler için kendini yormaya değmez...

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • benmde yaş 20 ama gercekten bende eskileri ozluyorum,miskin miskin pc nin basında oturuyorum hergun, hiç dısarı cıkasım gelmiyo,eskiden hazırlanıp arkadaslarla toplanırdık simdi yok artık butun gun nette sanki bişi oluyo ama yok içimdende bişi gelmiyo off
    ÈöÓúãö Çááåö ÇáÑøóÍúãäö ÇáÑøóÍöíãöö
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar

17?

ben 21 oldum ama ole bir istegim yok hayatımdan memnunum dogrusu...

2 sene sonra askere gdeceğim için içimde ayrı bir mutluluk var

bakalım askere gittikten sonra bu istek, nasıl bir hal alacak
  • daha senin vaktin var... her şey bitmiş değil... biz napalım o zaman... yaş oldu 22... iş güç derdi, evlilik düşündürmeye başladı... çocukluk gibisi bir daha gelmez zaten. ama her yaşın da ayrı bir güzelliği vardır. bunu aklına getirdiğinde geçmişe özlemin bir nebze de olsa dinecektir...
  • arkadaşlar hepiniz teker teker haklısınız ama insan kafaya taktımı takıyor eski günlerdeki güzel anılar insanın aklına gelince şöyle gözünden ufaktan göz yaşları damlıyor bu insanın doğasında var bu arada ben askerde ne yapacam yaw
  • herşey bir yana şuanki aklımda 7 yaşıma dönmek isterdim. sil baştan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.