Binamizin tamamen baglatti telekoma bundandir ozaman alt yapimiza bakiyorum herkes vdsl yuklenmis vdslde port kalmadigi icinde adsl acik suanda bu arada benim alt yapim 54 gosteriyor egerki onceden 85 ustu gosterirken baglatsaydim sik sik kopma olurmuydu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (114. sayfa)

-
-
Bir şey diyemem. O zamanki SNR değerlerinizi görmek gerekirdi :) -
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, bizden hizmet alıyorsanız yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hızda buluşmuyor kaydı açarak iletebilir misiniz? -
Hayir sizden hizmet almiyorum ilginiz icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben teşekkür ederim. Sorununuzun en kısa sürede çözülmesi dileğiyle. İyi günler dilerim. -
-
-
Hattınız 100 mbps destekleyecek düzeyde ancak netspeed sistemi altyapı sorgulamada 43 mbps kadar hız alabilirsiniz demiş, modemin aldığı değerleri sanırım kendileri sorgulama esnasında göremiyor. Türk telekoma gitseniz bile şuanda türk telekom abonesi olmadığınız için ilgileneceklerini sanmam. Şöyle yapabilirsiz, çağrı merkezini arayın hattımı size taşımak istiyorum deyin altyapıyı sorgulatın bakalım telekom ne cevap verecek.
-
Hocam selamlar. Mesajlarını daha sık görmek dileğiyle. -
-
Port arızalı -
ankastreden ölçüm yaptir. degerler tutmuyorsa sende tesisattadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alabileceğim maksimum hız 82'lerden 70'lere düştü. Neden olabilir?
-
Merhaba, üzerinden hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir. -
Bu dönemde normal hocam aslında. Benim de ulaşılabilir hız değerim 90 oluyor, 80 oluyor bazen 70 lere düşüyor. Yoğunluk bazlı bir şey olduğunu düşünüyorum. Paketim 24 olduğu için de çok önemsemiyorum doğrusu. Ancak daha yüksek hızlarda problem olurdu mutlaka.
-
-
Asus lara benziyor hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7Asus lara benziyor hocam.
tşkler hocam. Hatırlarsınız bikaç ay önce konuşmuştuk sizinle. Çok aradım baskı yaptım ama bi türlü düzelmedi. Böyle kullanıyoruz ping biraz yüksek ama hız ve stabilite bakımından iyi en azından. 6 ay sonrada tahhüt bitiyor50 mbit 131 tl.. bugün arayıp 160tl fiyat teklif ettiler aynı tarifeme birde indirimliymiş :D Diğer isslere bakınıyorum. İşin ilginç yanı online işlemlerde 100mbite kadar olan tarife önerilmiş kampanya değişikliği için. 140tl civarlarındaydı.
Farklı iss geçsem bu ping sorunumda hallolur gibime geliyor. Hız ve kopma bakımından bi sorun olmaz sanırım çünkü dediğim gibi bulunduğum bölgede çok sorun olmuyor
-
Bende de 24Mbps var. Tip-7 SD kuş uçuşu 73 metre. Neden bu kadar düşüyor ben de bilmiyorum. Üstelik bina içi kablolama da gayet üzgün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X