Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
53
Favori
207.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olur hocam. :)
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı bir fotoğraf. :))
  • Merhabalar;Rica bu haliyle ve DSLAM kilidini kaldırttığım takdirde alabileceğim maksimum hızı söyleyebilir misiniz?Teşekkürler

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilerin yazdığı ekrandaki bilgilerin hepsine ihtiyacımız var.

Ancak snr değerine bakarsak şu an zaten maksimum sınırda bir hız alıyorsunuz.
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt

iki tarafta maksimumda download/upload

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Merhaba.

https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//

Buradan baktığınızda kaç hız gösteriyor?

Selamlar

Kendi kapı numaramı girince 17mbps derken, aynı binada başka dairelere 85mbps çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

hangi modem hocam bu? Path modu gösteriyormuş.

Benim nette de ping sorunu var aylardır. Path modum değişmişti bi düzelttiremedim. Actual delay 9-10larda hep normalde 0 olması lazım. Hız ve bağlantı bakımından bi sorunum yok. 40+ hız alıyorum kopmada olmuyor

Alıntıları Göster

Asus dsl n16. Ama oyunlar da ping çok kötü. Apex Legends'da 100ms'ler de. Bazen 120'yi buluyor. Sabit değil tabi ki. 80ms'lere düştüğü de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 29 Ocak 2021; 1:28:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

Asus dsl n16. Ama oyunlar da ping çok kötü. Apex Legends'da 100ms'ler de. Bazen 120'yi buluyor. Sabit değil tabi ki. 80ms'lere düştüğü de oluyor.

Alıntıları Göster

Hangi iss hocam? birde speedtest pingi ortalama kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Hangi iss hocam? birde speedtest pingi ortalama kaç?

Alıntıları Göster

Turknet. Speedtest pingi de ortalama 22ms.

• Favretto kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • Leonthas kullanıcısına yanıt

Sizin durumunuzda, modem arayüzünde gördüğünüz maksimum oranı referans alabilirsiniz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Valla hocam açıkcası bir işe yaradığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 29 Ocak 2021; 17:53:44 >
  • Adsl kullandığım dönemlere ait hat değerlerini buldum. Vdsl modunda aynı modem hat zayıflamasını 0 gösteriyor, Adsl modunda olması gerektiği gibi gösteriyor. Ekran fotoğraflarını aldığım yıl 2013 yılı, ne günlerdi. VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] 

@XpressMusic34

ne gunlerdi be... zaman hızlı geciyor

O da bir şey mi😊 Yıl 2005, o zamanlar adsl yeni yeni yükseliyor. Usb arabirimi ile çalışan Inca AMX-CA81R. 16V adaptörü vardı. Sürekli kopardı, hata verirdi. Hunharca da ısınırdı 😅 Ama o zamanlarda kullandığım iyi modemlerdendi.

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

Aynen abi, zaman çok hızlı geçiyor...
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Ben bu modemi hatırlıyorummmmmm.
  • O zamanki usb den çalışan airties modemlere 5 basardı bu canavar. 10/100 ethernet desteği sunan nadir modemlerdendi.
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Yaaa hocam ama bunlar çok ısınırdı dediğiniz gibi, patlayacak sanıp fişini çekerdi herkes bir süre sonra. "Soğusun biraz" denilen atari adaptörleri gibi.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.