|
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (116. sayfa)

-
-
Yakışıklı bir fotoğraf. :)) -
-
Bu bilgilerin yazdığı ekrandaki bilgilerin hepsine ihtiyacımız var.
Ancak snr değerine bakarsak şu an zaten maksimum sınırda bir hız alıyorsunuz. -
iki tarafta maksimumda download/upload
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7Selamlar
Kendi kapı numaramı girince 17mbps derken, aynı binada başka dairelere 85mbps çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nymphetaminêhangi modem hocam bu? Path modu gösteriyormuş.
Benim nette de ping sorunu var aylardır. Path modum değişmişti bi düzelttiremedim. Actual delay 9-10larda hep normalde 0 olması lazım. Hız ve bağlantı bakımından bi sorunum yok. 40+ hız alıyorum kopmada olmuyor
Alıntıları GösterAsus dsl n16. Ama oyunlar da ping çok kötü. Apex Legends'da 100ms'ler de. Bazen 120'yi buluyor. Sabit değil tabi ki. 80ms'lere düştüğü de oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 29 Ocak 2021; 1:28:0 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.FaustusAsus dsl n16. Ama oyunlar da ping çok kötü. Apex Legends'da 100ms'ler de. Bazen 120'yi buluyor. Sabit değil tabi ki. 80ms'lere düştüğü de oluyor.
Alıntıları GösterHangi iss hocam? birde speedtest pingi ortalama kaç?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NymphetaminêHangi iss hocam? birde speedtest pingi ortalama kaç?
Alıntıları GösterTurknet. Speedtest pingi de ortalama 22ms.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorunu ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? -
Sizin durumunuzda, modem arayüzünde gördüğünüz maksimum oranı referans alabilirsiniz.
-
Valla hocam açıkcası bir işe yaradığı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 29 Ocak 2021; 17:53:44 > -
-
ne gunlerdi be... zaman hızlı geciyor
-
-
Aynen abi, zaman çok hızlı geçiyor... -
Ben bu modemi hatırlıyorummmmmm. -
O zamanki usb den çalışan airties modemlere 5 basardı bu canavar. 10/100 ethernet desteği sunan nadir modemlerdendi. -
Yaaa hocam ama bunlar çok ısınırdı dediğiniz gibi, patlayacak sanıp fişini çekerdi herkes bir süre sonra. "Soğusun biraz" denilen atari adaptörleri gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X