Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da kart başvurunuz onaylanmıştır. 30 gün içinde Diğer bankadaki kredi kartı limitlerinizi düşürürseniz kartınız tarafınıza gönderilecektir diye SMS geldi. 1000 TL düşürdüm diğer karttan ama 1 ay geçti hala haber yok ne bir SMS ne de kart gelmedi. Tekrar mı başvurayım ne yapayım. Böyle bişey başına gelen var mı?
  • enparanın kredi kartı sezon yarısında çıkıyormuş mh söyledi arkadaşlar
  • Mevcut henüz değerlendirme sürecinde olan başvuruyu geri çekebiliyor muyuz?

1 haftadır başvurunuz değerlendirilmekte yazıyor. Açıkçası bu durum yüzünden geri çekmek istiyorum.

Reklamlarını yapmak için sms atmayı biliyorlar, ama 1 haftadır (3 dakkacık süren!!) başvuruyu değerlendiremediler.
  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    Aynen devlet memuruyum 2haftadir neyin degerlendirmesi anlamadim. Yerimiz yurdumuz belli vereceksen ver yoksa iptal et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kurye net de çalışan adamın cep telefonunu aldım beyler. İzmir Bornova bayraklı tarafından başvuru yapanlara ihtiyaç varsa verebilirim.

• 25 tl lik temassiz odeme yaptim. Kampanya şartında 25 tl uzerinde temassiz odemeye 25 tl iade demis. Iade gelmez mi bana acaba. Daha once 25 tl yapip 25 iade alan var mi ??

• titan1905 T kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetlerini aradım bu olay üzerine. Bana başvurumun askıda kaldığını ne red ne de onay verildiğini söyledi ilgili kişi.

Üstüne de tekrar internet üzerinden başvurun demek yerine, başvurunuzu internet üzerinden değil şubelerden yapabilirsiniz dediler.

Benim kendime ayıracak vaktim olmadığı için şubeye gitme niyetim yok. Cepteteb hiç başlamadan bitti benim için.

İşin kötü yanı, reklam atıyorlar, engellesem bile başvururken internette girdiğim tüm bilgiler onlarda kaldı. Bence tam bir rezalet.

Düzeltme: kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narthyard -- 18 Mart 2017; 22:11:5 >
  • Basvuru yapali 3 hafta kadar olmustur herhalde, banka karti da ondan bir hafta sonra elimizdeydi ancak hala kredi karti gelmedi. Bu kartin ulastirilmasinin bu kadar uzun surmesi normal midir?

• Kuryenet banada bugun gelir dedi ama gelmedi evde agac olduk yaziklar olsun ne dandik firmaymis bu kuryenet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim temassız ödemeyle 25 üstü bi harcama yaptım ve müşteri hizmetlerini aradığımda dedi ki cep telefonuyla yapacaktınız dedi. ...Puan alamazsınız artık dedi. Doğru mu söyledi acaba müş. Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 28 Mart 2017; 10:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

Gittim temassız ödemeyle 25 üstü bi harcama yaptım ve müşteri hizmetlerini aradığımda dedi ki cep telefonuyla yapacaktınız dedi. ...Puan alamazsınız artık dedi. Doğru mu söyledi acaba müş. Hizmetleri

doğru demiş hocam.
  • Benim başvurumu reddettiler :):).
    İçinizde başvurusu reddedilen var mı?

Not : Adios Premium var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namecity -- 28 Mart 2017; 12:32:15 >
  • Windows store dan şimdi 50 tl lik bir oyun alsak 15 tl geri mi alacağız ?bu şekilde mi ilerliyor durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Windows store dan şimdi 50 tl lik bir oyun alsak 15 tl geri mi alacağız ?bu şekilde mi ilerliyor durum

Evet normalde %50 iade var. Ama aylık maksimum indirim miktarı 15 TL.
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: namecity

Benim başvurumu reddettiler :):).
    İçinizde başvurusu reddedilen var mı?

Not : Adios Premium var.

Merak etme tek değilsin :)

Bende Adios Premium'luyum diğer kartlarında limitleri yüksek sanırım limitimiz dolmuş ondan vermiyorlar.
    Limitleriniz yüksekse sakın gaflete kapılıp bir tane karttan limit düşüreyim buradan verirler düşüncesine girmeyin düşürdüğünüz limit tekrar geri verilmeyebilir bilginiz olsun.
  • Rakamlar inanilmaz....

Yemek sepeti iade toplami 1.9milyon tl

Markafoni iade toplamı 425bin tl

Şok oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 6 Nisan 2017; 19:28:31 >
  • Uzun zamandır reklamlarını görüyordum, enpara da cilkini çıkarınca teb kredi kartına başvurdum. kullanan arkadaşlara bir sorum var, cebteteb sitesinde she paketi, hafta sonu paketi gibi şeyler gördüm.. indirimlerden faydalanmak için numara kayıt olmak gerekiyor mu. Mesela gitti gidiyor alışverişi için sadece kredi kartından alışveriş yapmak yeterli değil mi?

• Peace-makeR P kullanıcısına yanıt
    O paketlere kayit olmaya gerek yok zaten cok bir numarasi yok eger cok yuksek tutarda her ay harcama yapmiyorsab.

ilk geldigi haliyle indirimlerden faydalanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Arkadaşlar resmen adam kandiriyorlar ceptetep aidatsiz kart diye kandiriliyoruz. Dun aksam telefonda bir kampanyadan neden faydalanamdigimi sordum mt. aidatsiz olduğu için dedi. Kisaca teb bankasinin iadatsiz karti bu isinize yariyirsa alin ama hicbir zaman kimseden aidat almayacaklar 5 yil sonrada ayni olacak.

Hangi kampanyadan faydalanamadiniz? Daha once hic karsilasmadim boyle bir seyle.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.