Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
21
Favori
51.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgilendirme: Bu veya diğer bankalar dahil daha önce başvuru yapıp onaylanmayanlar tekrar tekrar başvuru yapıp belki onaylanır mantığıyla hareket etmesinler.. Herkesin bir kredi kartı toplam limiti vardır. Kredi kartı başvurusu kredi notunu etkiliyormuş.. Yeni bir kredi kartı başvurusu yaptınız ve reddedildi. Bu durum sizin kredi puanınızı düşürüyor...
    https://ekredinotum.com/kredi-notum-neden-duser-387.html

    KREDİ KARTI BAŞVURUSU İÇİN;
    https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-kredi-karti-basvurusu?Firma=fb&Banner=kk&KuponNo=default#Step1


    BAŞVURU SORGULAMA İÇİN; https://www.teb.com.tr/basvurum-nerede/#step=1


    cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 16 Şubat 2017; 17:42:14 >







  • Şartlar şurtlar nerede?
  • Verseler
  • Guzel firsatlari var.
  • Başvurunuz alınmıştır. Başvurunuzun sonucu cep telefonunuza SMS ile gönderilecektir.

    Başvurunuzun hangi aşamada olduğunu cepteteb.com.tr sayfalarında bulunan "Başvurum Nerede?" bölümünden takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 26 Ocak 2017; 12:41:35 >
  • 2 sene oldu hala 50 bin dolmadı ne 50 binmiş
  • maximum gibi işe yaramayan bi kart olmasın,axes bonus alsaydım avantajları kampanyalarıyla 10 kere kart aidatını zaten çıkartmıştım
  • Para almıyor diye alacağım dursun öyle.

    İş telefonu istiyor işte bizim yok telefon. Girdiğniz bilgiler tutarsız diyor ceptetep internet şubesinde de yapınca.
  • Peki mesela n11 gittigidiyor da 1000 e 100 bonus kampanyası oluyor bu kart için de geçerli mi o kampanyalar
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    şimdilik açıklananlar:https://forum.donanimhaber.com/cepteteb-2017-suprizler-ve-indirimler-geliyor--123534984
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Bunus flash geldi eskiden bonuslarda oluyorduda artık 100 lira üstüne 50 lira, bonus flashla katılırsan 100 lira puan gibi yaptıkları için sadece 50 lira kazanabiliyoruz.

    Edit: ayrıca konusu vardı. Neden tekrar açıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 26 Ocak 2017; 11:56:14 >
  • Tırt ötesi bir bankacılık.

    Bu yıl kredi kartına başvurdum, kendileri şifre tanımlamaktan aciz bir banka. Kartım gelmiş sisteme giriş yapmam lazım, internet şubesi şifresi talep ettim benden şubeye gitmemi istediler. Aradım MH yi dedim ki bu şubesiz bankacılık değil miydi? Evet dedi, o zaman ne bok yemeye şubeye yönlendiriyorsunuz dedim. Neyse iptal edin dedim, bana diyor ki; karttan 1 liralık harcama yapın 80 lira bonus verelim. İyi ver de harcama yapabilmem için kartın açık olması lazım siz bana şifre veremiyorsunuz daha dedim, aa evet o yüzden şubeye gitmeniz lazım dedi. 2 gün aradılar şöyle böyle, hala şube de şube diyorlardı, yapacağınız işe dedim kapattırdım, kullanmadan kurtuldum bu gereksizlerden. Bu şubesiz bankacılık işinde kimse Enpara'ya yaklaşamaz bile. Nuvo denen gereksiz de aynı yapıda bunlarla ki şuan piyasada sıfırlar.

    Şubesiz bankacılık diye iş açıp şubeye yönlendiren bir yapıyla uğraşmak isteyen başvursun.




  • adresemi geliyor kart ?
    şubeden falan alamıyoz mu ?
  • ben başvurdum büyük ihtimal onaylanır. Normal teb kartım vardı çok pislik yapıyolar. Bana aidat ücreti yok diye öğrenciliğimin ilk yılında vermişleri(kilitlemişlerdi) sonradan aidat görüp isyan etmiştim ama geri iade etmediler. Kart kapatma durumuna gelince iade ettiler. Bunda ise hiç bir zaman alınmıycak demesi güzel en azından oldugu yerde durur.
  • TEB ciddiyetten en uzak banka. Önce müşteri hattı (!) yüzünüze telefonu kapatabilir.

    Fortis'ten sonra bozdular. 10 yıllık kartımı kapatacağım taksitlerin bitmesini bekliyorum.
  • kart ücreti almayan bankaların içinde en çok kampanya yapan kart. n11 deki bonus kampanyalarından faydalanmanız cok zor cünki sadece n11 bonus yapıyor onuda sadece garanti bonusa veriyor. ayda yılda bir ing deniz cart curt 50tl veririz diyor. burada teb in yada başka bankanın kusuru yok. gittigidiyor ve hb deki bonus kampanyalarından aynen faydalanıyor. ve temassız özellik ile geliyor. önümüzdeki yıllarda tüm ülke de toplu ulaşımda bile akbil ve kent kartlar kalmayacak. şuanda bir çok durak ve illerde de otobüse bu kart ile binilebiliyor ve bunun için dahi hiç bir kart ücreti almıyor. garanti bonus kendinizi parçalasanız üyelik aidatını geri alamazsınız onun haricindeki tüm bankalara düzenli ödeme yapın ve verilen limitin en az %20 sini taksitlerle ve harcamalar ile işkal edin %98 geri alıyorsunuz vermeyen banka yok. garanti bonusun çok da bir kampanyası yok bence 100 lira aidat ödenmez. takip edip geri istemekle uğraşmak istemeyen adamlar için cepteteb harika bir kart. böyle bin liralık 2 bin liralık kart kullanıp bankaya afra tafra yapanlara da bi tarafımla gülüyorum sadece. bankaya kârınızdan çok zararınız var. çok da umrundasınız adamların. bankada çalışanlar boş durmasın. üye iş yerindeki poslardaki üye kart kart sayısı artsın diye 2 arıyorlar biraz peşinde dolanır gibi yapıyorlar. elinizden gelse bankayı kapatacaksınız anasını satayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    kart ücreti almayan bankaların içinde en çok kampanya yapan kart. n11 deki bonus kampanyalarından faydalanmanız cok zor cünki sadece n11 bonus yapıyor onuda sadece garanti bonusa veriyor. ayda yılda bir ing deniz cart curt 50tl veririz diyor. burada teb in yada başka bankanın kusuru yok. gittigidiyor ve hb deki bonus kampanyalarından aynen faydalanıyor. ve temassız özellik ile geliyor. önümüzdeki yıllarda tüm ülke de toplu ulaşımda bile akbil ve kent kartlar kalmayacak. şuanda bir çok durak ve illerde de otobüse bu kart ile binilebiliyor ve bunun için dahi hiç bir kart ücreti almıyor. garanti bonus kendinizi parçalasanız üyelik aidatını geri alamazsınız onun haricindeki tüm bankalara düzenli ödeme yapın ve verilen limitin en az %20 sini taksitlerle ve harcamalar ile işkal edin %98 geri alıyorsunuz vermeyen banka yok. garanti bonusun çok da bir kampanyası yok bence 100 lira aidat ödenmez. takip edip geri istemekle uğraşmak istemeyen adamlar için cepteteb harika bir kart. böyle bin liralık 2 bin liralık kart kullanıp bankaya afra tafra yapanlara da bi tarafımla gülüyorum sadece. bankaya kârınızdan çok zararınız var. çok da umrundasınız adamların. bankada çalışanlar boş durmasın. üye iş yerindeki poslardaki üye kart kart sayısı artsın diye 2 arıyorlar biraz peşinde dolanır gibi yapıyorlar. elinizden gelse bankayı kapatacaksınız anasını satayım.

    ben kullanıyorum memnunum. cebimden 1 kuruş çıkmadan 125tl bonus kazandım. harcama sözü ve fatura talimatı ile




  • Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım, hiç kredi çekmedim. devlete 200 lira gss dışında hiçbir borcum yok, sabıka kaydım dahi yok.

    buna rağmen başvurumu kabul etmediler, 6 ay önce.
    bugün yine başvuru yaptım, bakalım ne olacak.
  • yıllık üyelik bedeli kesmeme muhabbetine güvenerek bi başvuru yaptım ama hadi hayırlısı
    inşallah başımıza bela almamışızdır..

    garantiden yeni kurtuldum..
  • Olayı tam anlayamadım sitede de net bilgi bulamadım... Bu en para gibi falan ücretsiz bankacılık oluyor galiba... Cepteteb kredi kartı bonus kart mi oluyor? Taksit falan yapiyorsa alayim evde dursun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.