Şimdi Ara

Bilgisayarım reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın kafasına göre seçtiği oyunlarda reset atıyor

Cs go map yüklemesinde reset atıyor
    cs go oynarken bazen 30*40 dk sonra reset atıyor
    The forest yüklemede reset atıyor

fakat gta v saatlerce oynayabiliyorum

sistemi yeniledim sayılır

i5 6400 (eskisi fx8320)

gigabyte anakart GIGABYTE GA-Z170-D3H (eskisi asus m5a97 am3 2.0)

team ram drr4 2666 (eskisi ddr3 1600 corsair ram)

r9 280 saffire ekran kartı

vs 550 corsair power

eski sistemimdede cs go da resetler oluyordu

anakart ram işlemci değiştirdim devam ediyor

ekran kartı ve powerdan şüpheleniyorum

sizin görüşleriniz nedir? saygılar

sistem sıcaklıkları yük altında normal

overclock yok

• sıcaklık takibi yaptın mı?
  • Çok kuvvetli ihtimalle oyunla alakalı.Benim kullandığım pc'de de Point Blank yüklü kardeşim falan oynuyor.Sistemimi ilk Windows 8.1 ile kullanıyordum ve o zaman hiç PB dahil hiç bir oyun da resetleme veya donup kalma sorunu yaşanmıyordu fakat ne zaman Windows 10 kullanmaya başladım oyun içerisinde aniden kilitleniyormuş PB de hani GTA V ve benzeri güncel-modern oyunları 24 saat aralıksız oynuyorsun aynen senin dediğin gibi Point Blank de hani günde 1 sefer de olsa donup kalıyor , mümkün değil reset atmadan düzelsin :)

Tamamen işletim sistemi uyumsuzluğu bence , zaten bu zamanda hayatımızı kolaylaştırsın , eğlence katsın diye kullandığımız ne kadar elektronik cihaz , bilgisayar , akıllı telefon varsa bize yaşattığı sorunlara dikkatlice bak %99 u yazılımsal dır ! canavar gibi donanımlar , yazılım uyumsuz olduktan ve 5 para etmedikten sonra i7 6950X li 3-Way Titan-X Pascal Triple SLI , 60 TB SSD , 128 GB RAM li 3000W 80+ Titanium PSU lu sistemin de olsa CS:GO ya giriyorsun aptal aptal resetleniyor , Point Blank e giriyorsun anlamsızca donup kalıyor sende kendini yiyorsun.

Yani , bu zamanda YAZILIM,YAZILIM,YAZILIM,YAZILIM ! yazılımla ilgili her şey okey mi ? Sonra donanımı hallet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 20 Ocak 2017; 0:57:33 >
    System : Asus Prime B550M-K AM4 Motherboard / AMD Ryzen 5 5500 Cpu / Gskill Ripjawsv DDR4 32GB(16x2) 3600 Mhz CL18 Ram / Sapphire Pulse RX 6700XT 12G Ekran Kartı / Samsung 970 Evo 500GB Nvme m.2 SSD / Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200RPM 3.5" HDD / Corsair Carbide 400R, CX600M Psu / Asus MX259h 25" 5ms FHD Ah-Ips Monitör

• Resetleme sorunu oluryorsa psuya dikkat!! kalitesiz bir psu alıp deneyin.Yalnız istemi kaldırabilecek güçte olsun 350 400 waat

bende yeni bir power alıcam

Aerocool VX Serisi 750W 58A@ 12V Aktif PFC Güç Kaynağı AE-VX750 mi?

High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply (HPG-750BR-H12S) mi?

arada 100 lira fiyat farkı var arkadaşlar ve artık sorun çıksın istemiyorum. saygılar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.