Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku. -- 3 Ağustos 2020; 19:23:55 >

• www.bombabomba.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak, yabancı arkadaşlarımı whatsapp ta göremiyorum arkadaşlar. Bu sorunu nasıl aşabilirim ?
  • reis dating siteleri ile sakata gelirsin harun abiler çıkar falan en iyisi git öyle görerek iletişim kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

reis dating siteleri ile sakata gelirsin harun abiler çıkar falan en iyisi git öyle görerek iletişim kur.

Bir yandan da kız arkadaş arayacağım, seven kız her türlü fedakarlığı yapar bu açıdan da düşünüyorum
  • Tavsiye bekliyorum
  • Kızı hem hamile bırak hemde onun sayesinde İsviçre vatandaşı ol varsa böyle bi opsiyon bende istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megan 4 rölanti sorunları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dav

Kızı hem hamile bırak hemde onun sayesinde İsviçre vatandaşı ol varsa böyle bi opsiyon bende istiyorum

Hayatımın geri kalanına isviçrede devam edeceğim. Maddi imkanımda var. ve Hayatımı sürdüreceğim yerde hayat arkadaşımı bulup onunla hayatımı birleştirmemde yanlış olan ne var ?
  • Almanca iyidir tabi öğren ama Cenevre'de Fransızca konuşuluyor. İtalya sınırı civarında da aynı şekilde İtalyanca. Basel falan almanca evet ama nereye gideceğine karar ver bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Almanca iyidir tabi öğren ama Cenevre'de Fransızca konuşuluyor. İtalya sınırı civarında da aynı şekilde İtalyanca. Basel falan almanca evet ama nereye gideceğine karar ver bence.

Zürih e gideceğim, fransızca yine hiç yok değil çat pat anlıyorum. Lisede fransızca eğitim almıştım. Zurihte almanca konuşuluyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku. -- 27 Temmuz 2016; 15:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McHero

www.bombabomba.com

yarıldım ya adam ipad uygulaması bile yaptırmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.