Bildirim
Bim 22 Nisan 1 kg Nutella 15,90 TL!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biskremlerden stok yapmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance
Eskiden incirlisi vardı, çok severdim
_____________________________ Uçan ördeğin kanatları altında yanan mum ışığının gölgesi! :)) -
nutelladan 2-3 tane alırım umarım inş.quote:
Orijinalden alıntı: serhatogunquote:
Alıntıları Göster
Alıntıları Göster

quote:
2005 2006 larda vardı incirli sonra bulamadım çok iyiydi gerçekten. Elmalı da alınır ama.
Nutellanın tadı berbat 10 lira da olsa kötü olduktan sonra bir anlamı yok. Torku yada Sarelle'den şaşmayın._____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM. -
-
ohhoooyy bende 2 yada 3 tane alırım hemde 1 kg :D var mıydı ki bunların 1 kgluk olanları ?quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLYquote:
Orijinalden alıntı: serhatogun
quote:
2005 2006 larda vardı incirli sonra bulamadım çok iyiydi gerçekten. Elmalı da alınır ama.
Nutellanın tadı berbat 10 lira da olsa kötü olduktan sonra bir anlamı yok. Torku yada Sarelle'den şaşmayın.
Alıntıları Göster_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB
-
Türkiye de ben hiç 1 kg görmedim. yurtdışı direk bim ithalatı mı acaba. öyle ise Türkiyede kilerden güzel olurquote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ohhoooyy bende 2 yada 3 tane alırım hemde 1 kg :D var mıydı ki bunların 1 kgluk olanları ?
Alıntıları Göster
mesela şekil 1a abartı ötesi bir satıcı :))
urun.n11.com
Krem Çikolata & Ezme - n11.comhttp://urun.n11.com/krem-cikolata-ve-ezme/nutella-ithal-nutella-kavanoz-1000-gr-P92852329?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 15 Nisan 2016; 15:43:05 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ohhoooyy bende 2 yada 3 tane alırım hemde 1 kg :D var mıydı ki bunların 1 kgluk olanları ?
bim için üretmişlerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ nefes alıyorsak ümit var demektir -
Güzel fiyatquote:
Orijinalden alıntı: raziel82
Türkiye de ben hiç 1 kg görmedim. yurtdışı direk bim ithalatı mı acaba. öyle ise Türkiyede kilerden güzel olur
mesela şekil 1a abartı ötesi bir satıcı :))
urun.n11.com
Krem Çikolata & Ezme - n11.comhttp://urun.n11.com/krem-cikolata-ve-ezme/nutella-ithal-nutella-kavanoz-1000-gr-P92852329?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
Alıntıları Göster_____________________________
-
Obezlerin kaçırmaması gereken kampanyalardan birisi. =) _____________________________ 
-
elmalı biskrem abovvv stok yapıcamquote:
Orijinalden alıntı: tnt-2
nutelladan 2-3 tane alırım umarım inş.
Alıntıları Göster
elmalı biskrem abovvv stok yapıcam

Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 15 Nisan 2016; 16:25:43 >_____________________________ -
Biskrem stok yapmali. Tamda yaza girerken gobegi eritelim demistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
net 1 kg mi acebquote:
Orijinalden alıntı: KIMYACI08
Biskrem stok yapmali. Tamda yaza girerken gobegi eritelim demistim
_____________________________ -
Bim bitti diyenler azaldı son günlerde resmen şaha kalktı bim bu gidişle de zor biter gibi..quote:
net 1 kg mi aceb
Alıntıları Göster_____________________________ Bir anlam gelse ne varsa alıp gitse.. -
Beyler zarar bunlar yemeyin,,quote:
net 1 kg mi aceb
Alıntıları Göster
Yeni sekme aç** En yakın bim
_____________________________ S SONY KDL40EX500/SONY PS4/Samsung M51/Xiaomi Mi Box S 4K -
Bim yeniden başladı.quote:
Orijinalden alıntı: ONUR.U
Beyler zarar bunlar yemeyin,,
Yeni sekme aç** En yakın bim
Alıntıları Göster_____________________________ -
BİM bitmemiş. Return Of The BİMquote:
Orijinalden alıntı: kralkarga
Bim yeniden başladı.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 15 Nisan 2016; 16:51:27 >_____________________________
Benzer içerikler
- maaşım qnb de kampanyası
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- yıldızlı günler
- a101 araç buzdolabı
- epson l3260 yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android