Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
29.075
Cevap
109
Favori
865.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

Ben de kim gelicek diyordum savnmaya turk telekomla neler yaşadığımı nerden biliyorsun konusma paketimi musteri hizmetleriyle harcadım kaç kere 75 tlye 6 mbit hız alabiliyorum upload hızından hiç bahsetmiyim isterseniz o da zorla 1 mbit tabi bu hızlar da anca 10 gün sürüyor savunduğun akk sayesinde soylesene dunyanin neresinde var bu uygulama niye gerekli? Ben söyliyim birileri cebini daha çok doldursun diye sen hoşlaniyorsan az kullan olsun bitsin he bu arada 4.5 g diye bi saçmalik yok bic bi standartta o dedigin lte-a olmasin zaten 3-4 senedir kullanilan
    Vodafone
    İphone 6s
    İstanbul Hadımköy metrobüs durağı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Vodafone şaşırttı beni

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 6 Nisan 2016; 2:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.
    Speedtest test programı olalı böyle yoğunluk görmemiştir. Hala testlere devam :) Amman kotalara dikkat :)
  • plazma_08 kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da şuana kadar 200-300 mbit'i gören yok mu İstanbulda? Maslaktaki müdürlüklerine gidip telefon fırlatasım var.
  • Biz volteden yararlanamıcaz heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Vodafone'da şuana kadar 200-300 mbit'i gören yok mu İstanbulda? Maslaktaki müdürlüklerine gidip telefon fırlatasım var.

Ne 200 300'ü. 50'yi geçen şükür namazı kılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Nisan 2016; 7:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: draco1987

Turk Telekom Giga 4,5G yi toplantıda Gayrettepe Telekom da deneme şansım oldu.

Telefonum desteklediği en yüksek hızı aldım sanırım.

Nexus 5x

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

giga4.5 g ile 950mbit leri gören olmuştu :)

4g speedtest sonucu koyan arkadaş hangi cihaz ve oparatörü yazsın lütfen.(iphonelarda operatör ismi yazıyor.)

950mbit görecek cihaz yok diye biliyordum ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Zonguldakta turkcell 3g bazen 2mbit bazen 5mbit. Zonguldak'a 4g gelir mi bilmem gelse bile max 5mbit. Vodafone hic denemedim zonguldakta. Belki vodafone iyidir. Ben olsam bende takmam zonguldak
    millet uçmuş Biz daha edge yi zor kullanıyoruz.Fotoğraf yok Fotoğrafa gerekte yok downloadda Rekor Bende 120 Kbts .Megabit değil kilobit Buda yeni güncellemede oldu daha önce 60 lardaydı hakkaten 2 katına çıktı hızım. Üstelik dağta taşta değilim İZMİR ALİAĞA MERKEZ Türkiyenin Para kaynağındayım.
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Vodafone'a geçmek büyük hata olur. Vodafone olup da TTNet hızına yaklaşan bölge sayısı bile çok azken. Ben Vodafone dan TT a geçmek için can atıyorum şu an.
  • Devri bitti dedğiniz şeylerin daha görülmediği yerler var ülkemizde yada sağlam olmadığı. Fiber miber ülkeye 20 yılda daha gelemez merkezi yerlere verrler parasını alacakları yerlere takarlar fakirler ölsün kullanmasın.
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum orayı :). Bende zerdalitepedeyim baz istasyonuna çok yakındım sanırım bu bizim ordaki max. Hız. 3g de sinyaller çok kötüydü evin içinde tek diş ancaydı ama lte de 2 dişte bile en az 20-25 mbps hız oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

onuda denedim birde 4 bucak g şeklinde boşluk bırakarak denedim olmadı..
    Şimdi reklamlarda turkcellin alt yazısını okudum en yüksek 'hızlı spectrumu' aldıklarını yazmışlar. Yani en yüksek hız bu mu oluyor o kadar çok para verdiler ihalede ama hızlarının 'ortalaması' 100 mbps falan. Turk telekom bence daha hızlı. Hadi vodafonu anladık kapalı alanlarda da iyi çeksin diye fazla para vermeyerek en kapsayıcı frekansları aldığı için hızı 10-50 arasında olması normal ama turkcelle yakışmıyor 100mbps nedir? Paketlere ücreti çok yüksek yazıyor sonra gel kendisinin yarı fiyatına veren rakibiyle neredeyse aynı hızı ver.
  • Hocam sistemin daha tam oturmadığını hatta bu konuda geçen sayfalar içerisinde haber paylaşmıştım biraz daha bekleyip görelim Turkcell'in tüm baz istasyonlarını 4G uyumlu hale gelmesini. Vodafone için de aynı durum geçerli diye düşünüyorum bu kadarok düşük olamaz bence biraz ağır davranıyor

• evwt E kullanıcısına yanıt
    Hangi operatörü kullanıyorsunuz hocam diğer operatörlede durum aynı mı?

• İstanbul/Kayasehir- Turkcell - Turkcell T60

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Vodafone'a geçmek büyük hata olur. Vodafone olup da TTNet hızına yaklaşan bölge sayısı bile çok azken. Ben Vodafone dan TT a geçmek için can atıyorum şu an.

İzmir - Bayındır / Vodafone / LG G3

Evin aynı konumunda, aynı pozisyonda yapılan test

Görüldüğü üzere benim için gayet yeterli. Ayrıca Turkcell'e asla para yedirmem bundan sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 6 Nisan 2016; 15:55:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Hangi operatörü kullanıyorsunuz hocam diğer operatörlede durum aynı mı?
    Kolay kolay vodafone nun yanına yaklaşmam, turkcell ile 7 - 9 mbit arası alırken türtelekom ile 77mbit gördum hemde lenovo a806 ile vede tem üzerindeydim

• Giga 4.5 bağlantısıyla şehir merkezinde Note 5 de gördüğüm en yüksek hız 50 Mbit download 15 mbit upload oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

İstanbul/Kayasehir- Turkcell - Turkcell T60

Millet vodafone dan kaçmaya başladı sanırım Hız arttığına göre (Manisa / merkez)

• quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Kolay kolay vodafone nun yanına yaklaşmam, turkcell ile 7 - 9 mbit arası alırken türtelekom ile 77mbit gördum hemde lenovo a806 ile vede tem üzerindeydim

Alıntıları Göster
    bu arada sadece 1 test için 120 - 150 mb data kullanıyor program halıyele, onun için paketiniz düşükse bu testleri çok yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

Millet vodafone dan kaçmaya başladı sanırım Hız arttığına göre (Manisa / merkez)

Hocam ben Antalya da 48 in üstünü göremedim. Ayrıca 3g de full çeken sinyal şimdi 1-2. seviyede anca çekiyor. Normalde 7-10 gibi çıkıyor bazen 1 mbt alında kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.