Bildirim
Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (864. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ztalan
Akn kalktığından beri hız problemi yaşıyorum, 7 kez destek kaydı oluşturdum hepsine hatta problem bulunamadı diye dönüş yapıldı. Bazen download hızı 1mps bile görmüyor hep sabır ediyorum, Aralık 1 de vdsl geçiş olacak bir de öyle deneyip yine problem yaşarsam o gün TTNet e geçerim. Hizmet 0 şu anda.
Aynı durum bende de var. turkneti uzun süredir kullanıyordum fakat müthiş bir hız düşüşü oldu. Daha önce aynı hattı kullanıyordum ve sorun yoktu. Şimdi hattan diyorlar. Sanki hattaki kabloları değiştirdim. Bir türlü anlatamadım. bende Ttnet' e geçeceğim galiba. -
Turknete gecicem ama kendi modemim yok arkadaşlar. Onların verdiği modemimi alayım kendimmi alayim ne tavsiye edersiniz.
Acil öneri bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben böyle birşey görmedim yahu.
Turk.net'e geçtim geçiş tamamlandı. 2 gün sonra internet bir gitti Tam 3 gündür internetim yok,
Destek kısmına yazıyorum cevap gelmiyor, twitter'dan yazıyorum gelmiyor.
Sadece sorun var yazılmış bu. Sorun nedir, nerededir, nasıl düzeltilicek, veya ne zaman düzeltilicek.
Düşünsenize ofisinize turk.net aldınız 4 gün internetiniz yok.
Nasıl çözeceğim ben bu sorunu siz nasıl böyle sorunlarda çözüyorsunuz sorununuzu arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezak -- 27 Kasım 2017; 15:3:47 > -
Kendiniz alın
Tenda v300
Asus n16
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:24:44 > -
o kadar çok destek kaydı oluşturdum ki artık ne mobil uygulamaya ne de oim e giremiyorum. Engellediler herhal -
Bende geçen hafta üyelik başvurusu yaptım. Bı gün sonra binaya gelen hat etiketlenmiş. O gün ankastre bağlantısını yaptım daireme. Modemi taktım ama Dsl ışığı yanmıyor, modem ayarlarını da yaptım ama yok, arıza kaydı oluşturdum 5 gundur ses seda yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın alma onlarin modemini. Ben onlarin modeminin yanina router almak zorunda kaldim. 5para etmez. Sen en guzeli tplink modem al bitane ama 300 lirayı gozden cikar. Ucuz modemleden hiz alamazsin. Ben bunlarin verdigi modemde wifide 15-20 hiz aliyodum router alinca 92 megabit hiz aliyorum suan.
Eyvallah hocam. Kullanıp memnun olunan model varsa onu alayım. Yukarda hocam yazmış Asus n16 mantıklı duruyor
Şu an indirme yapıyorum, yoğun saatlerde olmamıza rağmen ortalama indirme hızı 3.5 mb/sn.
Dip not: Ama hız çok dalgalanıyor, 1.8 ile 4.2 arası sürekli inip çıkıyor
Ben 60 liraya bir modem aldım, cidden kablosuzda hızı rezalet. Ama VDSL özellikli modeme de çok para vermek istememiştim, o sebepten. Eski kablonet modemi router yaptım, kablosuzda hız çok yükseldi.
Hocam o kablonet (netmaster) modemi cok ugrastim router yapmaya yapamadim ya bana yardimci olur musun? Yapamadim diye baska router aldim mecburen.
kardeşim ben olsam bu modemi alırım:
www.hepsiburada.com
TP-Link Archer VR400 1200Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr400-1200mbps-gigabit-vdsl-adsl2-modem-router-dual-band-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-usb-port-beamforming-teknolojisi-tether-mobil-uygulama-destegi-p-HBV0000024HUX
tp-link bu işin öncüsü, kullanım arayuzu pc de olsun telde olsun çok sade kullanışlı. ac 5ghz bandı ve 2.4ghz bandları var. wifi hızın ethernet kablosundan bağlarmış gibi son hız alırsın. bu modemin üst modelleri 800-900 lira bandında, yani bu en üst düzeyin bi tık altı. bundan üstü gereksiz, aşşağısıda sana bana bize gelmez. bu modemi almanı tavsiye ediyorum. daha ucuzları 5para etmez emin ol bu fiyatı gözden çıakrman lazım wifi ile full hız labilmen için. ben bunun router versiyonunu kullanıyorum tam hız alıyorum.
-
tamam genclikte boyle seyler olabiliyor ama normal sartlar altinda boyle kullanimlar cok abarti. bizde yaptik hemde adsl in ilk ciktigi zamanlarda, ne izleyebildik o filmleri ne de oynayabildik indirdigimiz oyunlari :)
bişey olmaz be kardeşim sadece şu son 2ay yoğun kullandım bundan sonrası zaten 200 gb düzeylerinde geçecek trafik yoğunluğum. burda anlatmak istediğim diğer operatörlere yazıklar olsun, şuan hiç kafamda ay kotam bitçekmi ay şunu indirmeyeyim bunu izlemeyeyim yok. internet olacaksa böyle olmalı, bu 4g mobil internetlerdede böyle olmalı. internet çağındayız herşeyimiz internet. akn vs vs olmamalı artık. hatta şu upload hızlarıda özgür bırakılmalı simetrik olmalı bence. 100/100 gibi. şuan tek sorun upload oda çözüldümü tamamdır. -
-
Beyler,ttnet altyapısını kullanıyor bizim mahallede, çok sıkıntı çıkarıyor mu,kopma yavaşlama falan eskişehirde kullanan biri var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: matrix52
Teknik bilgiler diye sayfa eklenmiş OIM'de (Destek>Teknik bilgiler);
Baya aydınlandım şuan.
Edit: fatura üst sınırı diye bir şeyde gelmiş. 75'den başlıyor 250'ye kadar gidiyor. Yeni paketler yolda gibi ha ?
Edit 2 : fatura sistemi yine bozulmuş. Boş ekran çıkıyor. Ay başı geldi neredeyse sonra sorun yaşamayalım
Edit 3: faturalar gözükmeye başladı.
1000 dakika üstü konuşmalar ücretli...
-
arkadaşlar 2 ay sonra ttnet taahhütüm bitiyor. Açıkçası ben de şaşırmakla birlikte şu an çok memnunum hız konusunda.
24 Mbps hıza kadar destekli tarife kullanıyorum hızım 23 mbps altına düşmedi. Sizce türknet'e geçsem aynı hızı alır mıyım yoksa ttnet hınzırlık yapıp o hızla oynayabilir mi ?
şu an için türknetin bana avantajı akk ve fiyat.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X