Bildirim
Et Balık Kurumu Kavurma 1 kg 35,90 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
merhaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bu et balık kurumu eskiden çok yerde vardı , Kartal'a en yakın nerde var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Apple iPhone 17 Pro 256GB AirPods 4 ANC
PENTAX K-5 / K-10D Grand Prix
Apple MacBook Pro
Lancia Delta 1.6 otm -
Merhaba, EBK'nın kavurması nasıl bilmem, ama fiyat olarak çok iyi bence.. Stokta olmasa denerdim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Sorgulanmayan hayat yaşamaya değmez." -
Merhabaquote:
Orijinalden alıntı: Pelerinli_Keltos
Merhaba, EBK'nın kavurması nasıl bilmem, ama fiyat olarak çok iyi bence.. Stokta olmasa denerdim...
_____________________________ -
et balık kurumundan ölü hayvan olduğundan sonra bıraktım alınmazquote:
Orijinalden alıntı: Guest-01ED072AE
Merhaba
Alıntıları Göster
http://www.hurriyet.com.tr/et-balik-a-hastalikli-et-verdiler-piyasaya-olu-hayvan-eti-surduler-21214032_____________________________
-
Kiymadanmi yapilmis acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ***Yaşamak Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür, ve Bir Orman Gibi Kardeşçesine*** -
Etten yapılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa ve gör -
haftasonu uğrucam tşk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ebk bayilik sistemine geçmişti galiba. kıyma kuşbaşı fiyatları standart mı, fiyatları nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ... -
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
ebk bayilik sistemine geçmişti galiba. kıyma kuşbaşı fiyatları standart mı, fiyatları nasıl
Merhaba.
Köftelik kıyma kilo 26 TL idi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kavurma çok parçalı . yumurta için iyi. Ama kuru yenmiyor. Çünkü parçalar büyük değil.
Kavurma maliyeti cok yuksek bir urundur.standartlara uyuldugu takdirde bu fiyat cok ama cok zor.heleki bayilik olayi olduktan sonra adamlar kdv cikmasin diye fis kesmiyor.
35 tl kavurma demek etin kilosu 20tl demek. Kavurma yapana kadar 20 liraya et satıyorum desen kapıkuleden bile dükkana kuyruk olur. O ete ben güvenmem. Zaten dava vardı 2012'den, ne oldu bilmiyorum.
Uzun zamandır bu fiyat zaten...
Fiyat iyi ama dusunduruyor iste
hep alıyoruz gayet güzel. sadece çok yağlı.quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Fiyat iyi ama dusunduruyor iste_____________________________ Donunu düşüren kahraman olamaz -
hangisi bu 2 çeşidi vardı?quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
hep alıyoruz gayet güzel. sadece çok yağlı.
Alıntıları Göster_____________________________ Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi / i5-9600k / Msi GamingX RTX 2070 Super / 2x16 gb hyperx 2666 mhz ddr4 / mp510 250 gb nvme ssd / 240 gb sandisk ssd / 1tb wd hdd / Gigabyte G750 psu / Samsung c24fg73 / Thermaltake Commander C36 TG ARGB / Corsair H115i Platinum -
Bingöl kavurma biraz daha yağsız oluyor bunda baya yağ var
12-13₺ den ithal edilen etlerle gayet mümkün bir rakam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- lvs brands orjinal mi
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- manta outdoor güvenilir mi
- sportime güvenilir mi
- atasun optik lens fiyatları
- yandex s****
- whatsapp indirim kanalları
- vodafone bedava internet 2026
- geforce now 1 aylık kod
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android