Şimdi Ara

LG 49Uf 7787 Işık sızması - Berbat görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar televizyon bugün geldi .Gündüz gözüyle herşey normaldi taaki ortalık kararana kadar ..Işıklar açıkken biraz şüpelendim ışıkları kapattım böyle bir manzara çıktı ...ben pek anlamam ama beni rahatsız etti...sanırım normal değil bu durum. servise haber vereyimmi ..

Video

https://youtu.be/QvoovFxTZz4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 3 Aralık 2015; 22:10:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  LG 49Uf 7787  Işık sızması - Berbat görüntü
     LG 49Uf 7787  Işık sızması - Berbat görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 4 Aralık 2015; 17:03:28 >

• Bu durum normalmi acaba yoksa benmi kıllandım .. ayarı felan varmı beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 3 Aralık 2015; 22:11:57 >
  • İşin üstadları daha iyi bilir ama bana hiç normal gelmedi kardeşim.
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt
    Aynen banada normal gelmedi birde anlayan arkadaşlar görsün dedim ....yalnız fotolarda olduğundan birazdaha kötü görünüyor .onuda belirteyim .

Şunuda ekleyeyim .. 3. dünya ülkesi olarak görülen memleketimize elektronik cihazlarda ayıplı ve kötülerinin kakalandığına bir kez daha inanmış oldum ..

• Panelde ışık sızması var. Hem de abartılı boyutta. Cihazının değişimini iste

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    İçler acısı hocam hemen iade et tv yi gerçi olay lg olunca seni bayağı uğraştırmadan iade almazlar çok zorlu ve uzun bir süreç.sizi bekliyor umarım servis rapor tutarda değişim yapar ben aynı olayı samsung ve lg de yaşadım lg çok gıcık bir firma servis lerede işi yokuşa sürün diye emir verilmiş sanırım iade veya değişim yazmamak için adamlar inanılmaz direniyor yalanın bini bir para inşallah internet den almışsınızdır tv yi iade hakkınız vardır
    ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    Tv yi bizdeuygundan dan aldım ..Sizce ne yapmam lazım .

bu sızma olayları karanlıkta görünüyor ..gündüz gelincede bişe yok diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 4 Aralık 2015; 8:29:33 >
  • Lg yi aradım zor bela servis kaydı oluşturttum.

Lg callcenter ı bile bana bişey yoktur normaldir diyor ..ışık sızması panel aydınlatması diyor ..bide örnek veriyor

" bir odada bir mum düşünün . mumun ışığı yansıma yapar vsvs"

Bunu söyleyince kafam attı "karfeşim sen mum ışığını felan boşver servis gönder bana " .sonrasında "ama birşey yoksa ücret talep ederler" alabiliyolarsa alsınlar "tamam"

Hiç servisle uğraşma zaten gelip normal diyecekler sana sinirlerin bozulacak direk kutula gönder bizdeuygun a terslik yaparlarsa ki sanmam noter den ihtarname çekmen kafi cayma hakkımı kullanıp iade edicem diye hiç ışık sızması filan belirtme mesafeli satışlarda sebep belirtmeden ürünü 14 gün içinde iade edebilirsiniz bu süre ürünü siz teslim alınca başlar verilmiş sadakanız varmış internetten almışsınız lg ile avukatsız baş etmeniz çok zor...

• Direkt iade etmelisin, servisi vs karıştırırsan üstünde kalır. Paketleyip kutulayıp tv den memnun kalmadım diyerek gönder gitsin. İnternetten almanın avantajını kullan. Bu tv yi mağazadan almış olsan araya servis sokulacaktı tv üstüne kalacaktı, servisi çağırman ile beraber tv arıza kaydı yapılacak ve iade etme şansın kalmayacak. Arıza kaydını sildirin ve bir an önce postalayın gitsin, televizyon her açıdan rezalet bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 4 Aralık 2015; 11:47:41 >
  • Arkadaşlar servis gelsin bir görüşeyim olmadı öyle yaparım ...

Bu arada yukarı eklediğim video izlenmiyormuş şu an hallettim izleniyor ...
    Aslında parayı alıp samsungmu alsaydım .sonuçta yenide getirseler bundan iyi olurmu birde o var.

Ağa başına iş alıyon demedi deme servis seni delirtmeye geliyor binbir yalan sıkacaklar sana alakasız şeyler üstüne utanmadan ısrarcı olmadan parada isteyecek yersen misali senin tv dehşet yani az buz değil bence birde banding testi yap tv ye youtube a yaz çıkar adım gibi eminim bu tv de banding de var yerinde olsam para iademi alırım servis olmazda hadi oldu diyelim sana değişim yazdı 1 ayı bulur o işlem gelenin durumu dahada kötü çıkarsa nolcak okadarda olmaz deme bana aynısı oldu hemde üst modelini verdiler tv nin gelen dahada kötü çıktı hiç riske girme ver kargoya karşı ödemeli kurtul...

Servisle filan uğraşma 14 gün içinde iade hakkın var.Zamanı geçirme...İade et bizi dinle...Aynı şey bizim de başımıza geldi..Değişim de isteme...
  • Arkadaşlar servis geldi tutanak yazdı ..resimleride watsaptan kendilerine attım ..heralde lg ye atıcaklar orda karar verilecek demekki ...yani başımıza iş aldık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 4 Aralık 2015; 15:00:30 >
  • hocam hayırlı olsun inşallah aksilik çıkarmadan iade alırlar ürünü. sonuçları yazarsın merak ettim..
  • Buna normal demeleri imkansız, hafif bir ışık olsa neyse'de panelin heryerinden geliyor.
    Değişim veya iade iste bence direk
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Geldi elemanlar .fotoları kendilerine atmamı istediler attım ..lg merkeze gönderceklermiş ordan karar çıkıcakmış ...yazıcam tabi durumu buraya ...lg nin ne olduğu belli olduda bide servis ve ürünün arkasında durma durumlarıda belli olmuş olucak .

• Sonucu yazarım hafta içi belli olur dediler.

• Bu lg turkiye iyice sapitti bu seneki modelleri cok sorunlu. Panel ureticisiyim diye geciniyosun su tvye bak.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.