< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (392. sayfa)

-
-
Süper şube örnek verdim işlemle alakalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ets turdan uyguna tatil aşmak için bireysel maximiles kart çıkarttırdım. Birkaç ıvız zıvır kampanya harici hiçbir kampanya gözükmüyor maximum mobilde. Başına gelen var mı?
-
Maxipuan kazandıran bütün kampanyalar geçerli değil mi ? Kampanyalara katılıp kazandığınız maxipuanları mile çevireceksiniz diye biliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılmam gereken kampanyalar gözükmüyor sistemde sorun da bu. Banka 1 gün bekleyin dedi bakalım çözülecek mi!
-
Hocam sen bence kart kullanma.Axessi anladık da bu kartı kırıp atan adam bence sıcak fırsatlarda gezmemeli!
-
Sayaç yok yine karambole alışveriş yaptıracaklar tey Allahım
Daha önceki benzer kampanyalarda pay, cüzdan olaylarinda sorun yasanmadiysa bunda da sorun olmaz galiba. Önceki benzer kampanyalarda aksi bir durum yasayan varsa bilgilendirirse iyi olur.
Kampanya bildirimi için teşekkürler hocam
Aman arkadaşlar tarihe dikkat 29 Haziran
Rica ederim, sağ olun.
hiçbir cüzdan işlemlerini saymıyor bilginiz olsun.
gerçek işlemleri de saymıyor ki. geçen aydı galiba buna benzer bi kampanya vardı market alışverişi yapmıştım 2 karttan. biri bana diğeri başkasına aitti. birine verip birine vermemişti. normal kampanyalarında sıkıntı olmuyor ama bu günlük kampanyalarda sapıtabiliyor bazen.
-
Bilgilendirme için teşekkürler, hiç kasmaya, uğraşmaya gerek yok o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
20.000/2000 kampanyası için sarı deneyen oldu mu?
20000 2000 bitti di mi arkadaşlar?
-
20.000/2000 kişiye özel herhalde, bende böyle bir kampanya çıkmadı.
https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/e-ticaret-alisverislerinizde-maxipuan-kampanyasi
Yeniden başladı
@melihgs bildiğim kadarıyla kişiye özel değildi. Yukarıdaki da değil zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 2 Temmuz 2024; 12:32:31 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X