Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.639
Cevap
282
Favori
629.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

outdoor botların şehirde kayması gayet normal.. amacı dışında kullanıldığında kabahati botlara atıyorlar... bunlar arazi botlarıdır, asfalta göre değildir

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam kışın şehirde kullanmak için nasıl bir ayakkabı tercih edlmeli peki su ve soğuk geçirmeyecek?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

bu markanın savunucusu gibi oldum ama size de grisport öneriyorum :D

11574D19G  modeli Google'da aratın bu tarz bir model düşünüyorsunuz galiba. sizin düşündüğünüz markalara sıcak bakmıyorum kalitelerinden dolayı, türk markalarının genelli böyle hatta. Yerli malı kullanmayı biz de isteriz ama avrupalılar ürün üretir/ürettirirken kullanan da kendileri gibi insan olduğunun farkında oluyor kaliteli üretiyor. Bizimkilerde maalesef 3 kuruşa mal edip karına kar katmaktan başka bir düşünce yok

• PunchFly kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam bakayım bu markaya da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üstü iyi görünse de taban aynen lastik gibi duruyor. Kauçuksa bile adi bir kauçuk gibi. Sanki hemen ayrılacak hissi veriyor. Bu marka dikkat edilirse bazı ayakkabılarına vibram taban kullanmış ve fiyatı da uçmuş doğal olarak. Bu markanın ucuz modelleri de bizim yerliler gibidir diye düşünüyorum. Bir harley sneaker alsan aynı hatta belki tabanı daha çok dayanır. Gerçi boyner benim aldığım botu iptal etti ama ondan da daha ucuza satan yok kuponlarla falan.

Aklıma gelen tek şey, takım elbise altına giyilen botlardan.. Buna su itici sprey ile komple su iticilik kazandırsan yeterli

• tashunkee kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende var, evin içinde otururken terlik giymeyeyim hemen terliyor mecburen masanın altına ayak pedi aldım. Ayakkabı bot vs. zaten çorap kalınsa su gibi oluyor.

Hocam bende daha çözüm bulamadım sadece son zamanlarda spor başladıktan sonra gözle görülür bir azalma var.

• Yapısal bir şey de olabilir yanlış ürün kullanımından da kaynaklanabilir. En kolay tespiti yüksek bütçeli kaliteli bir bot ve doğru çorap seçimiyle netleşecek sanırım. Evdeki üşüme bir şekilde halledilir ama dışardayken eziyet...

• S.Soylu kullanıcısına yanıt

Hocam aynı üründen ben de aldım. Tam kendi numaramı sipariş ettim oldu da sayılır ayağıma ama üst kısımdan vuruyor, taş gibi ayağıma üstten baskı yapıyor. Açılır mı acaba giydikçe (pek açılır gibi gelmiyor ama), aynı sorun sizde de var mı?

ben de aynı şekilde bir ayakkabı bakıyordum , uzun arayışlar sonucu Jack wolfskin woodland low modelini aldım. Su geçirmiyor, sıcak tutuyor. Çok soğuk bir şehirde değilsen bota ihtiyaç duymazsın, bot sevmediğim için aldım ben de.

Hopi vs ile morhipodan 725 liraya geldi. Fİyatına göre gayet iyi.

Vibram vs bir taban yoksa hepsi kayar diye düşünüyorum, daha önce lumberjack outdoor botunu da kullandım aşırı kayıyordu , 2. kış su geçirmezliğinden de eser kalmadı. bildiğin suyu emiyordu. Lumberjack eski kaliteli marka değil kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curiolus -- 14 Ocak 2022; 12:37:35 >
  • curiolus C kullanıcısına yanıt

Hocam jack wolfskinlere baktım da 1100 liradan falan başlıyor outdoor modelleri. Ben 300-400 civarı bit şey bakıyordum ancak ne yapacağımı şaşırdım valla. Scooter ve hammer jack markalarının da bu tür ayakkabıları var ama bunların da tabanı kayıyor mudur acaba kışlık ayakkabının tabanı nasıl bu kadar kayar yani nasıl giyecek insan o zaman valla anlamadım

aynı ayakkabı morhipoda 900 lira hopiyle 725e geldi, 400 lira da az para değil en fazla 2 kış sonra hiçbir özelliği kalmıyor genelde yerli markaların.

fiyatı her koşulda fazla geliyorsa , Altınyıldız markasının outdoor ayakkabılarına bakabilirsin o da hoşuma gitmişti fiyatı da oldukça uygun 150 lira civarı, yorumları da iyi. 2 kış idare etse de yeter o zaman

• hatuna kr botu almam lazım. şu çizme gibi olanlardan. var mı tavsiyeniz

• mehmet____ M kullanıcısına yanıt

Kral benim sağ ayağımın üstüne biraz vuruyor. O kısım ve yanlar bir miktar açma yapar.

• Arkadaşlar şu ürün iyi midir ? Marka hakkında çok fazla bilgi ve yorumda bulamadım.

https://www.hepsiburada.com/single-sword-ss603-single-sword-waterproof-su-gecirmez-tactical-askeri-bot-haki-p-HBCV000013A9RD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 14 Ocak 2022; 22:42:32 >
  • Axeque kullanıcısına yanıt
    www.pttavm.com
    VANEDA FIRTINA MODELİ SÜET DRY-TEX KOYU HAKİ TSK PİYADE - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/vaneda-firtina-modeli-suet-dry-tex-koyu-haki-tsk-piyade-p-104831066

Hocam vaneda daha profesyonel bir marka vaneda hakkinda yorum da bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Sizin attiginiza pek bulasmayin bence cunku su gecirmeme kadar nefes alabilme de onemli nefes almazsa yine sirilsiklam oluyor ayak. Vanedaninkinde dry tex astar kullanildigi yaziyor. Gore tex gibidir herhalde ama ben de hic denemedim. En ucuz bu linki buldugum icin ptt linki attim arastirirsiniz

Teşekkürler. YDS Astor ile bunun arasında kaldım o zaman :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sizce bu nasıldır ? 288 e geliyor

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Onu o fiyata alamazsınız. Ödeme aşamasına gelince onay vermez. En az 550 tllik birşeyler eklemeniz gerekir.

• evet onay vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 18 Ocak 2022; 21:53:46 >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.