Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Bu mesaj silindi.
    Kolay gelsin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Çeviride emeği geçen arkadaşlar önce buraya kadar geldikleri için tebrik ediyorum. Ben aslında oyunu aldım, oynamaya başladım ve çeviri bitene kadarda oyunu bitirmiş olurum ancak; sizler çeviriyi tamamladığınızda arkadaşlarla Remastered tarzı tekrardan oynamayı da iple çekmekteyim tekrar kolay gelsin ve iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

Çeviride emeği geçen arkadaşlar önce buraya kadar geldikleri için tebrik ediyorum. Ben aslında oyunu aldım, oynamaya başladım ve çeviri bitene kadarda oyunu bitirmiş olurum ancak; sizler çeviriyi tamamladığınızda arkadaşlarla Remastered tarzı tekrardan oynamayı da iple çekmekteyim tekrar kolay gelsin ve iyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık merakla bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasangs67

Elinize sağlık merakla bekliyoruz :)

Alıntıları Göster
    Neredeyse bitirmişsiniz emeğiniz için teşekkürler oyunu kurdum bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanyilmazti

Neredeyse bitirmişsiniz emeğiniz için teşekkürler oyunu kurdum bekliyorum

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin dört gözle bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Eagle

Kolay gelsin dört gözle bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Oyunu Hala Oynamadım Sırf Bu oyun için ekran kartı aldım sizin çeviriyi bekliyorum Oyun Çıktığından beri Ellerinize Sağlık Kolay gelsin :)
  • Daha geçen %69 gibiydi helal olsun,Allah kolaylık versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Daha geçen %69 gibiydi helal olsun,Allah kolaylık versin.
    beyler süpersiniz elinize sağlık inş ocak ayındada çeviriyi indirebilir hale geliriz
    bilmiyom ama sizin bu emeğinize insanlar saygı göstermeli bence 5tl ye satın en azından türkiyede oyunu orijinal alanlar 5tl verir ve sizin bu emeğinize saygımızı bu şekilde göstere biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2moon

beyler süpersiniz elinize sağlık inş ocak ayındada çeviriyi indirebilir hale geliriz
    bilmiyom ama sizin bu emeğinize insanlar saygı göstermeli bence 5tl ye satın en azından türkiyede oyunu orijinal alanlar 5tl verir ve sizin bu emeğinize saygımızı bu şekilde göstere biliriz

Alıntıları Göster
    yüzde 84 ne ya size can feda can :D
  • Abi cidden ağlamak istiyorum ya Allah hepinizden razı olsun. Çok güzel gelişme bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 1 Ocak 2016; 11:13:38 >
  • Helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

Bu mesaj silindi.
    Adam ters psikoloji uygulayarak ve tüm nefreti üzerine çekerek çeviriyi hızlandırmaya çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeschyli

Adam ters psikoloji uygulayarak ve tüm nefreti üzerine çekerek çeviriyi hızlandırmaya çalışıyor

Alıntıları Göster
    kalptenmi götürecen sen bizi %84 nedir, insaf biraz. :D alıştıra alıştıra arttırsaydın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 1 Ocak 2016; 12:44:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakel

kalptenmi götürecen sen bizi %84 nedir, insaf biraz. :D alıştıra alıştıra arttırsaydın bari

Alıntıları Göster
    İnanılmaz bir hız.. Çok ama çok kolay gelsin..
  • Bu yıl aldığım en iyi haberdi helal beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

bak burada White Wolf'a Beyaz Kurt yazmışım düzelteyim

zaten test süreci de bunun için var yani çeviriler bitince testi var daha.

• quote:

quote:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

bak burada White Wolf'a Beyaz Kurt yazmışım düzelteyim

zaten test süreci de bunun için var yani çeviriler bitince testi var daha.

Alıntıları Göster
    İnanılmaz kanım dondu yüzdeyi görünce ne kadar kaliteli bir ekip olduğunuz çok açık ortada. DLC'nin çevirisi içinde ayıca teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Muhteşem... Böylesi Saglam İradenizle Rpg Oyunlarinin Türkiye Capinda İmkansizligini 1 Kez daha Yerlere Serdiniz. Tebrik Ediyorum... Böylesi Muhteşem Bir Oyunun Serisi Yapilmasaydi İcimizde Yara kalirdi.. Eyvallah Sizlere Ellerinize Saglik..
    Kurumsal Olmaniz Ve Devamini Getirmeniz Dilegiyle :)
  • Aglamak istiyorum yuzde 84 wuhuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro725

Aglamak istiyorum yuzde 84 wuhuuu
    tüm emeği geçenlere
    steam de indirim varken almama sebep oldu bu haber

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.