Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (480. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragoa4545

yeni yama gelene dek bu yamayı kaldırmanın bir yolu varmı hocam ?

Amaç Tr oynamaksa dil ayarlarından resmi yamayı seçebilirsiniz.
  • hani şu ara videolarıdaki karakter sorunu için diyorum yoksa bende bu yamayı kullanıyorum ve gayet güzel.Onları gidermek için oyunun yamasını kullanabiliyorum o zaman değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragoa4545

hani şu ara videolarıdaki karakter sorunu için diyorum yoksa bende bu yamayı kullanıyorum ve gayet güzel.Onları gidermek için oyunun yamasını kullanabiliyorum o zaman değil mi ?

Ayarlardan resmiyi seçin karakter sorunu olmaz.Bu güncellendiği zaman dönersiniz buna...

edit : Resmiyi seçerseniz bu yamayı kullanamazsınız.Ayrı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 12 Eylül 2016; 16:50:05 >
  • tamam teşekkür ederim :)
  • yahu bitmedi şu işin ızdırabı. gene mi sorun çıktı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

yahu bitmedi şu işin ızdırabı. gene mi sorun çıktı ya

Oyuna sürekli güncelleme geliyor
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam en kısa zamanda bakmaya çalışacağız.

İyi bayramlar bu arada cümleten.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Anladım hocam en kısa zamanda bakmaya çalışacağız.

İyi bayramlar bu arada cümleten.

İyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

600mb güncelleme yapıyor oyun,yama cortlamadı değil mi

Edit:Güncellemeden sonra oyuna girdim böyle bişe çıktı sanırım onların işi ?

Herhalde orada sürüm notları falan yazıyordu.

• Çeviri ekibinin ve Witcher 3 sevenlerin Bayramı mübarek olsun.
  • iyi bayramlarrrrr :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Çeviri ekibinin ve Witcher 3 sevenlerin Bayramı mübarek olsun.

Eyvallah hocam , sizinde.
  • Az önce Steam'de oyundan çıktım W3'e güncelleme gelmiş galiba onu indirmeye başladı, 677 MB ne acaba bu? umarım Türkçe yamayı etkileyecek rahatımızı bozacak birşey değildir.

• @Springheel Jack

Eyw hocam

@Ravenholm

Hocam ara videolarda söylendiğine göre Türkçe karakter sorunu oluşmuş onun dışında bi problem yok görünürde zaten oda 1-2 güne çözülür şimdilik kullanılabilir durumda.
  • Ben guncellemeden sonra sorun olmasin diye yamayi tekrar kurdum. Ara videolar dahil hiçbir sorun yok bende. Su ana kadar hata denk gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil858585 -- 12 Eylül 2016; 22:10:48 >
  • cemil858585 C kullanıcısına yanıt
    Haber ettiğin iyi oldu. Oyunun türkçe yamayla sorunsuz çalışan halini yedekleyecektim unuttum. Yeni patch iyi ki bozmadı. Yedeklerimi alayım hemen.
  • Güncelleme geldikten sonra user.settings dosyasını düzenleyerek resmi türkçeye geçip oyunu öyle başlattım. Umarım çok fazla şey değişmemiştir. Ayrıca yukarıda bir arkadaşın paylaştığı ekran görüntüsü aslında aşağıdaki gibidir. Sanırım tüm ek paketlere sahip olanları GOTY olacak şekilde bir düzenleme yaptılar.

• Ben ps4 te resmi çeviriyle oynuyorum ve oyunun şu kısmını w3tr ekibi nasıl çevirmiş acaba çok merak ettim.Normalde komik bir diyalog ama 23 çevirisi sağolsun keyif almıyorum odun gibi çevirilerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Ben ps4 te resmi çeviriyle oynuyorum ve oyunun şu kısmını w3tr ekibi nasıl çevirmiş acaba çok merak ettim.Normalde komik bir diyalog ama 23 çevirisi sağolsun keyif almıyorum odun gibi çevirilerinden.

1 ve 3 . Oyunun zevk vermesi 2 . Oyunun sıradan gelmesi demek çeviri yuzundenmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

v1.31 hocam sürüm numarası hotfix yazıyor sitelerinde. Yaklaşık bir saat oynadım herhangi bir bozulma görmedim sadece köyün bir tanesinde kendi kendine konuşan adamın birinin yazısı komple ingilizceydi oda sanırım gözden kaçtığındandır (yaratık kovaladığım için tam yerini alamadım yoksa söylicektim) güncellemeden olduğunu sanmıyorum. Diğer merak ettiğim o resimdeki ''Yol'unuz rast gitsin'' yazısı daha önceki günlerde çıkmamıştı bu güncellemeden sonra çıktı sanırım güncelleme ile geldi.

İyi bayramlar bu arada.

O adamla ben de karşılaştım galiba :D
    Ak Bostan haritası değil de sonraki ana görev haritasında Velen-Novigrad taraflarında bir köyden geçerken denk geldim Koruköy'müydü neydi, adam yanımdan geçip giderken 2-3 kelimelik kısacık birşey dedi içinde "rain" geçtiğini hatırlıyorum hava yağmurlu gibiydi hatta.

---
    quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

@Springheel Jack

Eyw hocam

@Ravenholm

Hocam ara videolarda söylendiğine göre Türkçe karakter sorunu oluşmuş onun dışında bi problem yok görünürde zaten oda 1-2 güne çözülür şimdilik kullanılabilir durumda.

Sağolasın bilgi için fenah2007. Üste yazılanlara bakılırsa altyazıyı öyle derinden etkileyecek önceki yamalar kadar değil v1.31, güncellemeden sonra da oynadım sorun yoktu altyazılar hepsi olması gerektiği gibiydi, Türkçe karakter sorunu vardı denilen ara video vb denk gelmedim ben bilemiyorum ara video çıkınca bakarız umarım sorun olmaz.

Ayrıca buradaki yamanın v2.00 versiyonuyla beraber ilk sayfaya açıklama eklemişlerdi orada şöyle yazıyor:
    "Çeviri dosyaları oyunun 1.21, 1.22, 1.24, 1.30, 1.31 ve GOTY sürümleriyle uyumludur. Eğer daha eski bir sürüme sahipseniz güncelleyiniz. Aksi taktirde oyununuz kurulum sonrası açılmaz. Açılsa bile ilerleyen zamanlarda hata verme ihtimali yüksektir."

Hani diyorum belki panik yapmaya gerek yoktur sonuçta yama v1.30 ve 1.31 düşünülerek güncellendi.

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.