Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (331. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
813.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Heee anladım hocam, çok teşekkür ederim cevabın için akşam bir denerim bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

konuyla ilgisi yok ama avatarındaki aktör Ian McShane (Al Swearengen) ve oynadığı dizi mükemmeldi hayatımda izlediğim en iyi dizilerdendi adam çok prof.

Aynen hocam Deadwood dizisini izlemeyenlerede burdan tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

konuyla ilgisi yok ama avatarındaki aktör Ian McShane (Al Swearengen) ve oynadığı dizi mükemmeldi hayatımda izlediğim en iyi dizilerdendi adam çok prof.

Aynen hocam Deadwood dizisini izlemeyenlerede burdan tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    dayanamadım 1.12 patch li halinden oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

dayanamadım 1.12 patch li halinden oynuyorum

Alıntıları Göster
    ooo 1.20 de yayınlanmış artık darısı BaW ın başına emeğiniz için tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    yeni sürüm çıkmıl yumulun
  • quote:

yeni sürüm çıkmıl yumulun

Alıntıları Göster
    eyfallah akşama kuracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

eyfallah akşama kuracağım

Alıntıları Göster
    Tekrar çok teşekkürler çeviri ekibine!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepazystamasis -- 6 Haziran 2016; 11:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepazystamasis

Tekrar çok teşekkürler çeviri ekibine!!

Alıntıları Göster
    düşman yukarı ölçeklendirme ne oluyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

var mı geçebilen :)

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

2 tane thaleri nerden buldun ilginç

decoy ile rakibin yolladığı kartı almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.
    Ben oyunu heyecanla kurdum, direk güncelledim 1.21e, hiç bakmadım uyarılara, sırayla kurulum yapın demişsiniz, daha başlamadım oyuna ne önerirsiniz.

Edit :1.21 ile uyumlu sürüm şimdi yayınlanmış, uyarı kaldırılmış, ne şanşlı adamım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooker42 -- 6 Haziran 2016; 11:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

var mı geçebilen :)

2 tane thaleri nerden buldun ilginç

decoy ile rakibin yolladığı kartı almış.

Alıntıları Göster
    Yeni yayımladığımız sürümde oyunun ara-videoları setuba dahil değil haberiniz olsun. o sorunu çözünce ara-videolu setubu da koyacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

Yeni yayımladığımız sürümde oyunun ara-videoları setuba dahil değil haberiniz olsun. o sorunu çözünce ara-videolu setubu da koyacağız.

Alıntıları Göster
    V 0.20'yi yüklerken kurulum tamamlanıyor fakat komut penceresi açılmıyor ve haliyle kurulum tamamlanamıyor. nedendir acaba? V16'yı tekrar kurup denedim ona açılıyor?
  • quote:

V 0.20'yi yüklerken kurulum tamamlanıyor fakat komut penceresi açılmıyor ve haliyle kurulum tamamlanamıyor. nedendir acaba? V16'yı tekrar kurup denedim ona açılıyor?

bu sürümde CMD yok çünkü setupta. steam sürümünde cmd ekranı komple oyunu bozduğu için o sorunu çözene kadar ara-videolar hariç her şey 1.20'ye göre uyumlu şekilde oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 6 Haziran 2016; 11:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

bu sürümde CMD yok çünkü setupta. steam sürümünde cmd ekranı komple oyunu bozduğu için o sorunu çözene kadar ara-videolar hariç her şey 1.20'ye göre uyumlu şekilde oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    anladım teşekkür ederim.

• quote:

Karşılaştığın senden düşük seviyeli düşmanların seviyesini senin seviyene göre dengeliyor, böylece aşırı güçlü olmuyorsun dövüşlerde teke falan çekme olup monotonlaşmıyor, güzel ve yeni bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 6 Haziran 2016; 11:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Karşılaştığın senden düşük seviyeli düşmanların seviyesini senin seviyene göre dengeliyor, böylece aşırı güçlü olmuyorsun dövüşlerde teke falan çekme olup monotonlaşmıyor, güzel ve yeni bir özellik

Alıntıları Göster
    oyunun önceki tr yama v0.16 yı kurmuştum da bu yeni tr yamayı direk kursam bir sorun olur mu yoksa ötekini kaldırmam mı gerekir? (Tr yamayı dört gözle bekliyordum çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede çıkarttığınız için :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquser -- 6 Haziran 2016; 11:45:43 >

• busterr kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş bu özellik. Yüksek levelde açacağım. teşekkürler.
  • quote:

Çok güzel olmuş bu özellik. Yüksek levelde açacağım. teşekkürler.
    Nereden indiriyoruz güncel olanı? W3tr sitesinde ki dosya hala oyunu bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirilla

Nereden indiriyoruz güncel olanı? W3tr sitesinde ki dosya hala oyunu bozuyor

Siteyi açtığında v0.20 gözükmüyor mu onu indirmen gerekiyor. Eğer hâlâ eski v0.16 gözüküyorsa tarayıcının geçmişini sil tekrar gir siteye düzelir güncel versiyonu görünür.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptım düzeldi. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.