Şimdi Ara

Bu sistemin + ve - leri tavsiyeler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• işlemciyi 4790 K alın derim arasıda 100-120 lira gib bir fark var sanırım overclock ile daha yüksek hızlara erişebilirsiniz
    i7 4790 alıcaksanız,belli bir miktar daha katıp çarpanı açık modelini alabilirsiniz.Yayın falan yapmayı düşünmüyorsanız ve sadece oyun oynayacağım diyorsanız;işlemcinizi i5 4460 yapıp,ekran kartını daha iyi alabilirsiniz.Ekran kartınız biraz düşük kalmış.RAM markası olarak GSKILL veya CORSAIR öneririm.Eğer i5 4460 almayı düşünürseniz,anakartıda o kadar iyi almanıza gerek yok,H97M-G43 yeticektir.Zalman Z11 şık bir kasa,ona denicek birşey yok zaten.PSU'nuz kaliteli ama ona vericeğiniz paradan daha düşüğüyle zm600-lx alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 24 Ağustos 2015; 19:46:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 24 Ağustos 2015; 19:51:03 >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • hocam anakarta çok vermişsiniz anakartı biraz düşürüp ekran akrtını 4 gb olan modelden yapabilirsiniz eğer fiyatta sıkıntınız yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sanzeigen

i7 4790 alıcaksanız,belli bir miktar daha katıp çarpanı açık modelini alabilirsiniz.Yayın falan yapmayı düşünmüyorsanız ve sadece oyun oynayacağım diyorsanız;işlemcinizi i5 4460 yapıp,ekran kartını daha iyi alabilirsiniz.Ekran kartınız biraz düşük kalmış.RAM markası olarak GSKILL veya CORSAIR öneririm.Eğer i5 4460 almayı düşünürseniz,anakartıda o kadar iyi almanıza gerek yok,H97M-G43 yeticektir.Zalman Z11 şık bir kasa,ona denicek birşey yok zaten.PSU'nuz kaliteli ama ona vericeğiniz paradan daha düşüğüyle zm600-lx alabilirsiniz.

pc yi arkadaşım için topluyorum kendi bilgisayarımda 4460 var zaten kendisi daha üst düzey alanda oynadığı için daha sağlam olsun istedim 4790 tercihimiz o yüzden ram markası olarak haklı olabilirsiniz tavsiyenizi dikkate alıcam
    @batuakatay OC ihtiyacımız olacağını düşünmüyorum dediğim gibi yarı prof. CS oynanacak onun dışında okul internet ve diğer işler için kullanılcak 4790k seçeneğini baştan elemiştim teşekkürler
    @themuyu 6700 serisi yeni çıktı bildiğim kadarıyla exa dışında satan siteye de rastlamadım bütçe derdimizin olmaması belki bizi 6700 e itebilir ama yine üstte belirttiğim sebeplerden ötürü 1.300lük bir işlemci bize yok yere masraf olabilir, teşekkürler tavsiye için arkadaşıma sorup değerlendiricem :)
    @ferhat415 iyi bir anakartın 5+sene üzerine sistem götüreceğine eminim o yüzden anakartta oynama yapmak istemiyorum ama eğer böyle bir şey olursa tavsiyeniz ne olur?
    @hayrikoc61 gtx960 şimdiki ihtiyaçlarımızı karşılayan bir model 970 tavsiyenizi tekrar düşünücez teşekkür ederiz.

iyi forumlar
    not:network ve ağ kısmında fazla bilgim yok dolayısıyla network kartı önerilerinize hala açığız

edit: ddr4 ve SSD tabanlı bir sistem kurmak uzun vadede gözle görünür bir fark yaratır mı bizim için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *No Fear* -- 24 Ağustos 2015; 21:17:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir şey olabilir. Hoş da olur.

O dediğiniz şey hakkında maalesef bir bilgim yok. Bilen bir kişi bulursunuz umarım.

Orijinalden alıntı: snane3858

Şöyle bir şey olabilir. Hoş da olur.

O dediğiniz şey hakkında maalesef bir bilgim yok. Bilen bir kişi bulursunuz umarım.

hocam yanlışım varsa düzeltin işlemciyi intel anakartı intel almışız, soğutucu amd ekran kartı da amd tabanlı olmuş?

• *No Fear* kullanıcısına yanıt
    İntel işlemci için o işlemci soketine bağlı olarak İntel anakart. AMD için AMD anakart. Soğutucu hem AMD için hem de İntel için kullanılabilir. Yani İşlemcinin İntel olupta ekran kartının AMD olması bi fark yaratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 24 Ağustos 2015; 21:44:38 >

SSD uygulamaların loading yani yükleme sürelerini kısaltır.Mesela GTA 5 oynayacak biri için ssd ideal bir seçim olabilir zira loading ekranında 1 dk beklemesi içten bile değil.
    "daha üst düzey alanda oynadığı için daha sağlam olsun istedim" sağlamdan kastınız,render mı fps mi?Çünkü bir gamer için işlemciyi i7 yapıp da ekran kartını gtx 960 yapmak olmamış.

fps, gtx960 ın iyi bir tercih olacağını düşünmüştüm sizin tavsiyeniz nedir?
  • *No Fear* kullanıcısına yanıt
    steam veya ts 3 kullanıyorsanız,ordan konuşalım çünkü konu baya uzun:)

steam veya ts 3 kullanıyorsanız,ordan konuşalım çünkü konu baya uzun:)

steam uygundur pm den ulaşıyorum hocam
  • GTX 960 yerine R9 380,R9 390 veya GTX 970 daha iyi olur
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.