Şimdi Ara

NASIL BİR SİSTEM BU !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta rankım silindi takım arkadaşlarından biri hileymiş sanırım ben dahil herkes ceza almış ve rankım silindi dmg idim. dün akşam yine aynı yazı geldi kartal olucaktım ama takımıma gelen halsiyetsiz kişiliksiz kişi yüzünden benim rankım ve üstüne toplamda 9 win im silindi. Hile açanlar yüzünden temiz insanların da ceza alması ne kadar mantıklı bir sistem? biz okadar uğraşalım kartal olalım ama takıma gelen bir kişiliksiz yüzünden o emek gitsin nerde adalet ?

• enesyusuf39 kullanıcısına yanıt
    Wininin silinmesini nedeni büyük ihtimalle takımınınızdaki hile oyunu kazandırmıştır . Ama ben de adaletsiz buluyorum . Arkadaşımın 25 wini silinmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz mantık olarak rank silinmesi bence gayet normal , kartal veya dmg olan birinin rankı silinince daha sonrada eğer o rankı hak ediyorsa oraya çıkması muhtemel bi tahmin olur bence.Tek sıkıntısı zaman kaybı efor , rank için değilde zevk almak için oynayabılırsın global olduktan sonra oynamaya hevesin kalmaz mesela buda bir çeşit teşvik yönü valvenin ^^
  • Mantıklı olan win silinmesi 9 winim silindi yani eğer takımımda hile varsa onunla oynadığım maçların hepsi silinsin ama rankımın gitmesi çok saçma geçen haftada silinmişti ve dmg iken mg1 başlattı beni ve 1 hafta uğraştım tekrar dmg oldum kartal olacakken yine gitti bence rütbe gitmesi çok saçma hiç mantıklı değil
  • Şimdi kısaca özetliyorum bilmediğiniz birçok konu var veya ben yanlış anladım sizi.

1- Eğer sana takımındaki biri hile yaptı ve winin silindi diyorsa bu aynı "lobi"den bağlandığın kişinin hile açması yüzünden olan bir olaydır. Yani senin lobiye davet ettiğin arkadaşın veya başkasının lobiye davet ettıği birisinin hile açması durumunda win silinmesi ve bu yazı çıkar, oyun içinde eğer aynı lobiden bağlanmadığın kişi hile açarsa o win sonuna kadar sende kalır o senin hakkındır hiçbir şekilde silinmez.

2- Win silinmesi normalde rankım gitmiş diyorsun, win silinince direk lose olarak aktarılıyor dolayısıyla rankın 1 veya 2 alt kademe düşürülüyor otomatik olarak rankını silerek maç attıktan sonra alt lige atıyor seni, anlamışsındır umarım.
  • Winin sadece aynı lobi ile maça girerseniz olur öyle takıma gelmesi ile olmaz, bildiğin kişilerle oyna bu kadar basit. Yıl 2016 hala mm oynayan gartal martal diyen var ilginç valla şu cs. Bırakın kanka mm'yi mm mi kaldı yıl 2016.
  • aynı lobiden girince olduğunu bilmiyordum hocam cevabınız için teşekkürler. Artık beraber girdiğiniz arkadaşa bile güvenemioz hilesiz oynayan çok kalmadı sanırım çoğu kişi hilesine güvenio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Nasıl?
    4 ay önce açıldı
    bu sistem ne kadar eder ?
    6 yıl önce açıldı
    bu sistem nasıl
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yuzden oyunda her gordugunuzu eklemeyin.
    Sadece tanidiginiz arkadaslarinizla oynayin veya yalniz girin.

• bu ara aşırı hileci var. kaynıyor fıkır fıkır. karşı tarafta 15 round geçmiş 1. 28 kill diğerleri 6-7 kill. smoke falan hic dinlemiyorlar .
  • KnoCKout kullanıcısına yanıt
    Dün kafayı yiyecektim. D2 de short'u smoke ile kapattım. Ct'yim. 2 terörist short'taymis. 2-3 saniye gostermelik taradilar smoke'u. Sessizce smoke arkasına gittim. 10-15 saniye sürdü gitmem. Bir adım ses bile vermedim. Smoke arkasına gitmemle olmem bir oldu. Adam aimi üzerime koyup oldurdu resmen. Aynısını 2-3 defa daha yaptı. Prefire'lar mi dersin , smoke arkası mi dersin, info olmadan surekli duvar atmalar mi dersin... Adamı denemek için duvar arkasından çıkar gibi yapiyorum direkt ateş etmeye başlıyor Benim anlamadigim nasıl bu kadar rahat hile kullanabildikleri. Her gün bi tane denk geliyor en az.

• off helal be
  • Aynı lobiden girmedikçe win silinmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Aynı lobiden girmedikçe win silinmiyor diye biliyorum.

Hocam dün rankım gitti ve 6 win im silindi sonra bu konuyu açtım ve aynı lobiden olmadığı sürece gitmediğini öğrendim sonra 7 maç solo girdim ve hepsini kazandım mg1 başlatmıştı ve mge kadar hızlı çıktım sonra bugün sabah bi girdim yine rankım gitmiş ve 9 win silinmişti arka arka ya rankım siliniyo neden böyle oluyo anlamıyorum solo girmeme rağmen
  • Önceki maç beraber girdiğim adamların profiline de baktım ban yememişler yani arkadaşlarım hepsi hiç bişi yok onlarda ama benim rankım silinio 1 haftada 3 defa silindi bi sorun mu var anlamıyorum ki
  • Şuna bir açıklık getireyim. Takımına gelen hile yüzünden değil beraber LOBİ den girdiğin adamlar yüzünden win silinir. Yani Arkadaş listendeki adamlara dikkat et. Her önüne gelenle lobiden girersen böyle olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.