Şimdi Ara

Bu sistemi alıyorum son değerlendirmeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, forumda daha önce de konu açmıştım sonra özelden bazı üyelere de danıştım sağ olsunlar en son almayı düşündüğüm sistem bu.

Bu sistemi alıyorum son değerlendirmenizwww.incehesap.com
    Uber 5070 Ti | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/uber-5070-ti-tavsiye-sistem-fiyati-44570/?hsu=2434595,2434616,2364280,2364283,2434721,2364289,2364295

Yalnız bazı yorumlar aldım;

1. sıvı soğutucu çok sesli çalışıyormuş ve 240mm ?
    2. sistemin genel olarak gereksiz pahalı olduğu (parçalara akakçeden en düşük fiyat olacak şekilde tek tek baktım, yine de uygun geldi hazır hali bana)
    3. işlemci için x3d varmış ondan al denildi
    4. kasa dandik, psu sıkıntılı olablir

Bütçem bu kadar zaten ama ufak dokunuşlarla bir kaç parçada daha iyi tercihler yapabilr miyim tavsiyelerinize açığım. Bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum artık.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 17 Ağustos 2025; 7:54:52 >

• Sorun yok,msi a13 yap ozaman sogutucuyu,psu kasayla gelen en alinabilir psulardan biri, tek tek toplama haric sansin yok zaten.
    X3d islemci zorunluluk degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt

2.700 farkla 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB buna çıkabiliyorum hocam baya olumlu yorum da gördüm ekleyebilirim ne dersiniz?

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    7800x3d eklersen 76 bin yapar o 2.500 fiyat farki 9700x ile olan, islemci agirlikli oyunda faydasini gorursun, %1 %0.1 fps lerde etkisi var ama almak zorunluluk degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 17 Ağustos 2025; 10:41:11 >
  • Rami çift kanal 2x16gb yap, o sıvı soğutucu yerine thermalright hava soğutucu al, 1080p rekabetçi oynamıyorsan x3d'ye gerek yok.

• Finnbhennach kullanıcısına yanıt

ramler 2x16 ön izlemede tek gözüküyor, genel olarak ana karta ve psuya eleştiriler gelince önceki mesajadaki gibi bir güncelleme yaptım ona ne dersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bende bu işlemci ve anakart ikilisini düşünüyordum başta. Sonra alttaki parçalara geçiş yaptım.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt

O da mantıklıymış, işlemciyi arttırmak daha iyi tabii. Ben de bu şekilde alacağım galiba başka tavsiyeniz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok hayır dengeli sistem kurmuşsunuz. Gayet güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.