Şimdi Ara

aynı paralara 0 yeni i20 mi mi yoksa c sınıfı 2.el mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar i 20 jump için 38000 civarı fiyat aldım beyaz renk ama diyorum ki c sınıfı daha kaliteli bi araç alsam mesela 2011 focus 2 comfortlar 80000 km altı bu fıyatlara satılıyor ikilemde kaldım 2.ele ön yargım var 0 alayım diyorum ama o da küçük daha kalitesiz i 20 ne yapmalıyım kurban bayramına mutlaka araba almam lazım

• Jump alma çok boş alırsan style donanim almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin focus. C sınıfı araç her türlü b sınıfından iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jump paket kesinlikle alma
  • Araba lardan çok anlamıyorum ama dayimda focus var çok konforlu bir araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim icin klima abs hava yastigi olsa yetiyor zaten style da da 2 hava yastigi var aradaki ozellik farklari bana hitap etmediginden i20 alirsam jump alirim 2,ele guvenim kalmadi

• Bence 2. El c sınıfı alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2014 Toyota Yaris

• Bu tamamiyle aslında size kalmış bir şey, i20 küçük ama benim işimi görür derseniz sıfır alın yok bagajı bana yetmez arabada ufak bana en az c sınıfı gerek diyorsanızda gidip 2. el bir c sınıfı araç alacaksınız demektir.
  • Bir de soyle bi sey var 0 in fiyati belli 2,el araclarin sisirme fiyat oldugunu ve degerinin ustunde almis oldugumu dusunuyorum hepsi icin bu geçerli mesela 2011 70000 de hb focus 2 comfort yani bos donanim arka camlar bile manuel 38 verilir mi

• bende yeni i20 1,25 84hp style var.b sınıfında clio II hatchback ve punto evo model araçlarım oldu. bu nedenle farkı net görebiliyorum.clio, puntodan puntoda i20den dar.i20 b+ olmuş resmen.301lt bagaj kapasitesi var.arkada şaft tüneli yok ve diz / dirsek mesafesi sınıfından iyi.bence sıfır sıfırdır.sorun olursa bayinin yakasına yapışabiliyorsun bir kurumsal muhatabın oluyor.ikinci elde bu şansın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 18 Ağustos 2015; 13:26:23 >
  • Boş arabayı, hatıralarla dolu ikinci ele tercih ederim. Güvenlik özellikleri hariç.

Kia Rio'ya bakın bence. Hem güvenlik donanımı standart, hem de her gün yeni bir hatırasını öğrenmemiş olursunuz. Yeni, yenidir.
  • bende aynı ikilemdeyim. 2012 civari civic ,astra yada 0 i20 ,yaris. bakalım c3 mü satınca bi karar vercez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

bende yeni i20 1,25 84hp style var.b sınıfında clio II hatchback ve punto evo model araçlarım oldu. bu nedenle farkı net görebiliyorum.clio, puntodan puntoda i20den dar.i20 b+ olmuş resmen.301lt bagaj kapasitesi var.arkada şaft tüneli yok ve diz / dirsek mesafesi sınıfından iyi.bence sıfır sıfırdır.sorun olursa bayinin yakasına yapışabiliyorsun bir kurumsal muhatabın oluyor.ikinci elde bu şansın yok.

Siz ne kadara almistiniz renk metalik mi

• i20 zevki için en az style donanım alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

i20 zevki için en az style donanım alınmalı.

B sinifi bi araca tr sartlarinda zaten cok para veriyoruz bi 5000 daha veremem arada bana hitap eden bi ozellik farki yok siz hangi ozellik icin boyle dediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

i20 zevki için en az style donanım alınmalı.

B sinifi bi araca tr sartlarinda zaten cok para veriyoruz bi 5000 daha veremem arada bana hitap eden bi ozellik farki yok siz hangi ozellik icin boyle dediniz

Donanım tablolarını inceleyin derim.
    Çok fazla fark var.
    Vaktim olsa tek tek yazarım.
    Elbette kendi tercihinizi yapacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

bende yeni i20 1,25 84hp style var.b sınıfında clio II hatchback ve punto evo model araçlarım oldu. bu nedenle farkı net görebiliyorum.clio, puntodan puntoda i20den dar.i20 b+ olmuş resmen.301lt bagaj kapasitesi var.arkada şaft tüneli yok ve diz / dirsek mesafesi sınıfından iyi.bence sıfır sıfırdır.sorun olursa bayinin yakasına yapışabiliyorsun bir kurumsal muhatabın oluyor.ikinci elde bu şansın yok.

Siz ne kadara almistiniz renk metalik mi

bende style paket aldım panoramik tavanlı.renk metalik mercan (turuncu ile kiremit rengi arası)
  • 2. El c sinifi akar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.