Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.218
Cevap
107
Favori
825.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam. dediğiniz gibi farkın olmadığı bir durumda faz sayısına takılmak anlamsız olacak. ancak madem bu durum söz konusu, ne diye firmalar bu denli abartırlar ki ürünlerini?
    zaman gösterecek yapacaklar mı yapamayacaklar mı diye artık. teşekkür ederim cevap için.

@DJ_Blow
    bence de hocam, haklısınız. biri çıkar söyler en azından. ya da zotac'la iletişime geçeriz artık iş ciddiye binerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 Varsa;
    Afterburner ile FPS değerlerine bak 60 üstüne çıktı ise açıktır.
    Ya da oyundayken kilit açmaya çalış vsync kapalı fast açık olunca hız bakımından sapıtıyor..
    Oyunla haşır neşir isen hiç birine gerek yok. Zıplamak için space'e bastığında az zıpladığını, eskisi gibi olmadığını anlarsın

Fast sync acikken oyun ici vertical sync kapali olmasi lazim degilmi

Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - MSI RTX 3060TI Gaming X - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM650X - MSI MAG 274QEF QD E2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Şimdi benim monitor 60 hz fast sync acip oyun ici dikey yenilemeyi kapatinca 60 hz de kalmiyor oyuna gore 80-90 oluyor fakat ne yirtilma ne titreme olmuyor daha akici gibi bana boyle geldi

Fast sync acikken oyun ici vertical sync kapali olmasi lazim degilmi

Fast Sync ile VSYNC ayrı şeyler yani control panelden açtıktan sonra oyun içi vsync kapatın yoksa bir anlamı kalmaz , GSYNC içinde aynı şey geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki denemelerimde cs go hariç diğer oyunlarda herhangi bir problem olmamıştı.Ancak dün tekrardan tüm oyunlarda deneme yaptım.Aşırı derecede takılmalar oluşuyor

Buradan daha öncede yazmıştım cs go da sorun olduğunu tahmin etmiştik.Dün tekrardan tüm oyunlarda denemdim.Fifa 15,GTA V,Rocket League.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Benim sürücü 368.81 bundan önceki sürümlerde de sorun yaşamadım, açtığımda etkisini gördüm. Sizin sorun (belki) eski kartın kalıntılarından ötürüdür
    Üşenmezseniz Display Driver Uninstaller yapın, ardından temiz kurulum şeettirin derim
    Edit: Link vereyim http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 15 Ağustos 2016; 20:13:13 >

• Ustanak U kullanıcısına yanıt
    368.95 hotfix kurulu bende.Bundan mı kaynaklanıyor acaba ?

Eski kartı çıkardıktan sonra formatladım pc yi.Program ile tekrardan denerim yinede.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 368.95 hotfix'i hiç bilmiyorum ne dersem yalan olur.
    Bu arada benim kartla aynı marka model arkadaşımda (MSI 1070GX) Beta olan 369.05 yüklü. Onda da problem yok şu an

120 lerde gezdi fps.. fakat 60 a sabit olupta vsync açık olan duruma göre daha akıcı ve yırtılmasız oyun oynadım yaklaşık 1 saat.

objelerde her hangi bir yırtılma olmadı en bariz mesela konteynerların kenarlarında binaların kenarlarında, hepsi dümdüz idi. fakat çok az input lag hissettim. almanya serveri 75 ping olmasından dolayı idi belkide.

kısaca fast sync iyi birşeymiş gibi geldi şu an bana. sevdim.
    9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
  • Bu 1070 ftw her 439 oluşunda bana birşeyler oluyor. Ya place your order da duruyorum ya bugün olduğu gibi verip iptal ediyorum. Oyun oynamaya fırsat bulamadığımdan kart almanın şu an anlamı yok.genede ftw cazibesi çekiyor beni.1060 ftw çıksa da hayırlısıyla da alsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben kışın kasa toplayacağım 0 dan 1.1 milyar gibi bütçe ayırdım ekran kartına aklımda olurda düşerse 1060 veya rx 480 var çoğu kişiler dx12 desteği oldugu için 480 dediler benimde aklım oraya kaydı sizin fikriniz nedir

Stoğa girdi almak isteyenlere duyurulur.

Bende FTW den yana kullandım tercihimi :)

Umarım hayırlı olur.

SC ile arasında ciddi PCB ve kompenent farkı var. Fiyat da aynı olunca düşünmeye gerek yok bence.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • limitofthemind kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende 1080 FTW aldım ZERO CW :) EVGA 10 numara 5 yıldız kart üretiyor.

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • FTW parasına SC alan mağdurlar derneği açsak daha çok üyesi olur bence :)
    9800x3d - h150i pro - x870 e tomahawk - rtx 5070 ti - tz5 royal neo 32 GB - exceria plus g3 2 tb - 750d airflow - 1000w strix platinum - 5*fn073 - rival 5 - cynosa v2 - void elite wireless - arena 3 - xg27aqdmg - razer ıskur
  • Arkadaşlar selamlar , 3D mark sonuçları ve stress testi , sıcaklık değerleri , ram , işlemci her şeyi kontrol ettim her şey normal . Biosları güncelledim vs . fakat AIDA64 gpu stress testinde malesef mavi ekran hatası alıyorum.

Hata kodum : DPC Watchdog Violation . Kartım asus strix 1070 normal değerlerde overclock yapmadım hiçbir şeye . Core i7 6700k işlemci var bu da standart fabrika hızda .

Benzer ekran kartına veya sisteme sahip bir arkadaş rica etsem AIDA 64 ile sadece GPU Stress testi yapabilir mi ? 5 dk yapsa yeterli benim için . Programdan mı kaynaklı durum , sistemimde mi problem var anlayamıyorum .
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ETS 2'nin intro'da dinledim gram sesi çıkmıyor numıssızın. Birde atitool diye program var onunlada denedim 7000 fps'de iken az bişey duyuluyor. 7000fps'dede dedim o kadarda olsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.