Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
781.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam ETS 2'nin intro'da dinledim gram sesi çıkmıyor numıssızın. Birde atitool diye program var onunlada denedim 7000 fps'de iken az bişey duyuluyor. 7000fps'dede dedim o kadarda olsun.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    3570K işlemci uyarsa size yaparım, program (AIDA 64 Extreme) yüklü bende? Kart MSI 1070

Olaylar olaylar Yaptım: (Yani istediğiniz buydu sanırım)

6 Dakika yaptım, sorun çıkmadı.
    Sizde sorun çıkma sebebi (belki) fanların çalışmamasından kaynaklanabilir. (Stres testinde fanlar oto çalışmıyor 60 dereceyi bulsa da kart nedense?) Fanı manüel %50-70 arası bir değere alıp tekrar deneyin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 15 Ağustos 2016; 23:04:52 >

• Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Yaparsanız çok iyi olur . Teşşekür ederim sonucu bekliyorum .
    Doğru yapmışım
    Sizi yukarıdaki mesajıma alayım
  • 08G-P4-6274-KR ve 08G-P4-6276-KR arasında ne fark var? Ya bir tane kart yap geç git. Ne çok allengiri var bu işlerin. Haydaaa bir de bu varmış: 08G-P4-6173-KR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 15 Ağustos 2016; 23:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Hayırlı olsun. Bende 1080 FTW aldım ZERO CW :) EVGA 10 numara 5 yıldız kart üretiyor.

Bir yerde incelemesine baktım 1080 ftw'nin max 70 derecede yalnız fan %60 ile çalışıyordu. Tabi bu kaç db eder o konuda bilgi veremedi incelemeyi yapan arkadaş ya da ben gözden kaçırdım.

Zotac amp extreme %30da çalışarak kartı o derecelerde tutuyor ortalama 40db ile ama son kullanıcının yorumu daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler zahmet oldu. Ben fan ayarını yapıp bir kez daha deneyeyim bakalım .
    Ne demek, her zaman. Evet fanlar sorun olabilir. Benim GPU sıcaklık değerine bakın uçmaya başladığında noluyor deyip fan hızına baktım 62-64 derece olmasına rağmen fan çalışmadı. Bende manüele getirip %70 yaptım..
  • En uygun Evga 1070 FTW buradan alınır heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx-1070-ftw-8gb-gddr5-256bit-acx-3-0-nvidia-ekran-karti.html

Malesef sorun devam ediyor aynı hata kodu ile bugun 5. mavi ekranı aldım sanırım bu programın testinde. Başka hiçbir sorun yok oyunlarda ya da günlük kullanımda çok tuhaf gerçekten . Bununla ilgili dogru yerde bir konu açsam iyi olacak .
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Şunu izleyip yorum yapmanızı bekliyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=G_aER_SE-bQ
    3DMark yaptınız mı? Birde onu deneyin?
    3d mark time spy , fire strike'dan falan sağlam çıkıyor mavi vermeden . Hatta 3d mark stress testi de yaptım hiçbir şey olmadı. Geçerli sonuç veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

08G-P4-6274-KR ve 08G-P4-6276-KR arasında ne fark var? Ya bir tane kart yap geç git. Ne çok allengiri var bu işlerin. Haydaaa bir de bu varmış: 08G-P4-6173-KR

Abi bunlar Evga'nın ürünlerinde kullandığı kodlar. Yelpaze geniş olunca isimlendirme ile beraber kodları da kullanıyor.

Mesela 1070 serisinde şuan en üst modeli FTW ve kullanılan kod 6276 dır. FTW DT modeli var birde 6274 kod numaralı. Bu ne diyeceksin?

FTW DT modelinde PCB normal FTW ile aynı. Kısaca herşeyi ayni yalnız DT ibaresi saat hızları düşük olan modeli temsil ediyor. Nedenini bilmiyorum ama GPU ların kötü oluşu geliyor akıllara.

Birde kodu 6173 olan var. Buda FTW nin alt modeli olan SC. Saat hızlarında çok az fark var lakin kullanılan PCB farklı. Faz sayısı FTW den daha az olan bir ürün.

Evga resmi sitesindeki listeden bakarsan aralarındaki farkları rahatlıkla görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

En uygun Evga 1070 FTW buradan alınır heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx-1070-ftw-8gb-gddr5-256bit-acx-3-0-nvidia-ekran-karti.html

1300tl ye amazondan 15 gün once EVGA GTX 1070 SC Superclocked modelini aldım.
    Coil whine sorunu yok cok sukur.

BENCHMARK TESTİ: ( işlemci ye ve ekran kartına henuz Overclock yapmadan aldığım puan.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Ağustos 2016; 23:48:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustanak

Şunu izleyip yorum yapmanızı bekliyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=G_aER_SE-bQ

Tatatatatannnn duydumu tıpa takıp kaçacaksın.

İndirim zamanları bile önce bindirip sonra indiren firmadır.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Skor gayet normal olması gerektiği gibi. Cw olmayışı da sevindirici :) hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Güle güle kullanın. Skor gayet normal olması gerektiği gibi. Cw olmayışı da sevindirici :) hayırlı olsun.

tesekkurler hocam.
    sistemi kurduk battlefield 1 ve forza horizon 3 ü beklemeye çekildim artık.
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun
    Battlefield 1'i de biraz araştırıyorum. Key olarak en güvenilir ve ucuzu sanırsam GikiA
    Ah şu kartlarla geleydi Battlefield 1 pre order key falan
    aynen hocam super olurdu kartla geleydi bf1 hediye kuponu..
    bende kinguinden 132tl ye aldım battlefield1 i g2a dan.
    forza horızon 3 cok pahalı ama alıcam gibi ..
    bu 2 oyun oyunlar adamı heyecandan öldürür..
  • 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.