Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR 150 TL HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-6 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GittiGidiyor'dan 2 - 3 Temmuz 2015 tarihinde tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişe 150 TL hediye çeki kazanabilirsiniz.

Kazandığınız 25 TL tutarındaki hediye çekini, bir sonraki 125 TL ve üzeri bir alışverişinizde, 50 TL tutarındaki hediye çekini bir sonraki 250 TL ve üzeri alışverişinizde, 150 TL tutarındaki hediye çekini ise bir sonraki 500 TL ve üzeri alışverişinizde geçerli olacaktır.

Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra (Onayınızın ardından para satıcıya aktarılınca) kazandığınız hediye çeki GittiGidiyor kullanıcı adınıza tanımlanacaktır. Alışveriş süreci tamamlanan kullanıcıların kazandığı hediye çekleri 31 Temmuz 2015 tarihinde yüklenecektir.

31 Temmuz tarihinde kullanıcı adına yüklenen hediye çekleri 1 - 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.

30 Temmuz tarihine kadar satın aldıklara ürüne onaya vermeyen kullanıcılar hediye çeki kazanma hakkını kaybedecektir.

Bu kampanya kullanıcı bazındadır. Her kullanıcı sadece bir kez hediye çeki kazanabilir

2 - 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılan alışveriş, bu tarihten sonra veya herhangi bir zamanda iptal edilirse kullanıcı, hediye çeki kullanım hakkını kaybedecektir.

Kampanya, 16 Haziran - 16 Temmuz 2015 Garanti Bonus kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Garanti Bonus kampanyası haricinde hediye çeki kampanyası başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz

GittiGidiyor, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu kurguyu iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

• Geçen kampanyadan kazandığımız çeki kullansak yine çek kazanabilirmiyiz acaba bilen varmı?

Kampanya, 16 Haziran - 16 Temmuz 2015 Garanti Bonus kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Garanti Bonus kampanyası haricinde hediye çeki kampanyası başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Ne demek İstiyor Acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble1 -- 2 Temmuz 2015; 1:31:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Geçen kampanyadan altın alanlara çek yüklendi mi?

Geçen kampanyadan telefon aldım çek yüklendi acaba o çeki kullansam tekrardan çek yüklerlermi?

Orijinalden alıntı: trouble1

quote:

Geçen kampanyadan telefon aldım çek yüklendi acaba o çeki kullansam tekrardan çek yüklerlermi?

evet aynı cevabı arıyorum, kazanılan çekle 1000 lira üstü geçse kartımdan kazanabilir miyim? olmadı yarın sorcam müşteri hizmetlerine.yazarım

Orijinalden alıntı: milliadam

quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

quote:

evet aynı cevabı arıyorum, kazanılan çekle 1000 lira üstü geçse kartımdan kazanabilir miyim? olmadı yarın sorcam müşteri hizmetlerine.yazarım

Alıntıları Göster
    Muhtemelen çek kullanımdan sonra ödenen miktara göre çek yüklemesi yapılacaktır.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de 125/25 gelmiş bakalım bişeyler..
    Uygun bir harddisk fırsatı gören varsa haber edebilir mi? 1 - 2 tb farketmez..

Orijinalden alıntı: ali222

Yuzde 5 7 10 indirimler yalan oldu. Bari altlimitsiz kullanilsa cekler
    kampanyanın ilk günü 17 haziranda alışveriş yaptık ve 19 haz.da kargo gelince onayladım. çekim yüklenmedi hala..
    acaba bugünçeki yüklenn arkadaşlar ne zaman ürünü onaylayıp işlemi tamamlamışlardı?

Orijinalden alıntı: nabiaga

kampanyanın ilk günü 17 haziranda alışveriş yaptık ve 19 haz.da kargo gelince onayladım. çekim yüklenmedi hala..
    acaba bugünçeki yüklenn arkadaşlar ne zaman ürünü onaylayıp işlemi tamamlamışlardı?
    Bende dün onayladım acaba ne kadar bekleriz bi ürün almam lazım umarım çok bekletmezler.

Orijinalden alıntı: xbr

Bende dün onayladım acaba ne kadar bekleriz bi ürün almam lazım umarım çok bekletmezler.

Alıntıları Göster
    GG aştı kendini. Geçen gün 23 Haziran kampanyasından 150 TL kazanmıştım, Çekin 8 Temmuz'da yüklenmesini bekliyordum. Bu sefer de yapmışlar aynı kampanyayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

GG aştı kendini. Geçen gün 23 Haziran kampanyasından 150 TL kazanmıştım, Çekin 8 Temmuz'da yüklenmesini bekliyordum. Bu sefer de yapmışlar aynı kampanyayı.

Alıntıları Göster
    geçen aydan bana da dün yüklendi 150 tl'lik çek. Çeklerin yüklenmesiyle ilgili 1-4-7 temmuz gibi tarihler geçiyordu yanılmıyorsam ve hepsinin son kullanımı 10 temmuz.
    Ben de merak ediyorum şimdi yapacağım 1500tl'lik bir alışverişte 150 liralık çekimi kullanırsam, yeni çek de gelir mi?

• quote:

Bu kanpanya daha cazipti.

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Bu kanpanya daha cazipti.

Alıntıları Göster
    bende3 şöyle sorayım kimse sormamış 50/10 çekini kullansam yine çek gelir mi
    kendimi atv programında Nihat hatipoğluna "Bilgisayar oyununda zombileri öldürüyorum günah mı hocam?" sorusunu soran barzolar gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

bende3 şöyle sorayım kimse sormamış 50/10 çekini kullansam yine çek gelir mi
    kendimi atv programında Nihat hatipoğluna "Bilgisayar oyununda zombileri öldürüyorum günah mı hocam?" sorusunu soran barzolar gibi hissettim

Alıntıları Göster
    adam bariz yazmış Kampanya, 16 Haziran - 16 Temmuz 2015 Garanti Bonus kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Garanti Bonus kampanyası haricinde hediye çeki kampanyası başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    eğer o soruyu gerçekten sorduysa o barzo zaten zombiden beter bi durumdadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: righteous@

eğer o soruyu gerçekten sorduysa o barzo zaten zombiden beter bi durumdadır
    GG'dan gelen mesaj:

Daha önce kazandığınız hediye çeki ile yapacağınız alışverişinizde, bugün ki hediye çeki kampanyasından faydalanmayacağınızı belirtmek isteriz.

Hediye çekleri birleştirilememektedir.

GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri:
    http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

GG'dan gelen mesaj:

Daha önce kazandığınız hediye çeki ile yapacağınız alışverişinizde, bugün ki hediye çeki kampanyasından faydalanmayacağınızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

EGER öyleyse gittigidiyor gerçekten ayıp eder.

Orijinalden alıntı: ruhha

quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

GG'dan gelen mesaj:

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

EGER öyleyse gittigidiyor gerçekten ayıp eder.

Bana bir hayli saçma geldi, bu şekilde alışveriş yapacak birisini 3-4 ay kendilerine bağlayabilecekken, aksine müşteri kaybederler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.