Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

quote:

Orijinalden alıntı: ender

Doğruluğunu Garantılemek adına yapamayan arkadaşlarımızdan aşağıdaki şu işlemleri denemelerini istiyorum.. eğer oluyorsa... herkese güzel bir yeni yöntem olacaktır

Downgrade to iOS 6.1.3 for iPhone 4s, on WINDOWS!

1) Do jailbreak on your iPhone with the TaiG Tool for 8.3 or 8.4;
    2) Go ahead on Cydia and install: OpenSSH, Apple File Conduit 2 and MTerminal (All working);
    3) Download and Install this Program on Computer -http://4pda.ru/pages/go...Win32OpenSSL-1_0_2c.exe
    4) Download this ZIP file, and extract it t your Desktop -https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U
    5) Open this folder and copy the "kloader" and "pwnediBSS" files to your iPhone via iTools or iFunbox to the "/" directory;
    6) After that, open MTerminal on iPhone and put this commands:
    -> cd ..
    -> cd ..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) Now your iPhone should be on DFU Mode;
    8) Go to "cmd" on Windows and type:
    -> cd C:\Users(YOUR NAME\Desktop\4S 6_1_3 Downgrade Windows\libimobiledevice
    (NOTE: DONT FORGET TO PUT YOUR NAME ON THE COMMAND!)
    9)And now, put this last command:
    idevicerestore -e custom.ipsw
    10) Sit and Wait the Magic happens!!

4 aşamada verdiğiniz linkte inen bir dosya yok ya da indirecek bir dosya ben mi göremedim acaba bir site açılıyor sadece ?

https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U

4S 6_1_3 Downgrade Windows.zip diye bir dosya ınecek

yeni yolu deneyen varmı 4s de oluyor mu _?

926 mb bu dosya, ipsw dosyası içinde mi? Niye bu kadar büyük?

evet ipsw içinde....
    whtsapp
    viber
    facebook
    hiç birinde sorun yok...

•  Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Geçmiş olsun :)

Basit mi? sıkıntı çıkarmadı anlaşılan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Oldu mu hocam windowsla

• patron sanırım bu yöntemle hallettin.. biraz verdigim adımları detaylandırarak anlatırsan ılk sayfaya ekleyeyım.
  • quote:

quote:

oldukça basit hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarlan.3

Oldu mu hocam windowsla

evet oldu :)
    Bi anlatım bekliyoruz hocam işteyim şimdi akşam eve gidince ilk işim 6 ya düşmek gördüğünüz sorunları da söylerseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

oldukça basit hocam :)

Hocam, yine JB ve OpenSSH gerekiyormu? Basit bir şekilde tarif edermisiniz? MacBook'da bir kere denedim olmamıştı...

• İpad mini 1 de bu yöntem çalışıyor mu? 4S ile aynı işlemciyi A5 i kullanıyor. Birde geri dönenler yazılım desteği konusunda sıkıntı yaşamıyor mu? Youtube gibi temel programlar ios 6 da çalışıyor mu?

• kef 14 hocam evet open ssh ve jb gerekiyor
    şimdi hazırlıyorum sayfaya yazcam arkadaş ilk sayfaya ekler :)
  • 1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jb'li bir hale getiriyoruz (Benimkisi 8.3 jb'li idi)
    2) Cydia dan OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz
    3)http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Fslproweb.com%2Fdownload%2FWin32OpenSSL-1_0_2c.exe bu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak open ssh işaretleyin
    4)https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U sonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın
    5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını ifunbox itools veya tongbu ile iphone nun içine(file System) atın (dizin yerine '/' yapın jailbreak dosyalarının olduğu kısım gelmesi lazım )
    6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin:
    -> cd
    -> cd
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın
    8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd yazıp boşluk bırakın ve zip dosyasından çıkan libimobiledevice dosyasını cmd nin içine sürükleyin
    9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin (komuttlarda boşluklar var dikkat edin)

Dostlar bu şekilde yaptım bilmediğimiz birşeyi yanlış ifade ettiysek affola, takılanlar sorsun yardımcı olurum.

• quote:

Hocam whatsapp gibi uygulamalarda desteklememe sorunu yaşadınız mı ?

Deneme amaçlı Facebook ve whatsapp indirdim. Whatsapp şa herhangi bir uyarı vermeden indirdi ama Facebook da indirirken güncel sürüm iOS 7 istiyor ana isterseniz iOS 6 ya uygun sürümü indirebilirsiniz diye uyarı verdi. Tamam dedim ve indirdi Facebook u da. Sadece whatsapp güncel olmadığı için sesli arama yok. Onun dışında bi sıkıntı ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

Hocam whatsapp gibi uygulamalarda desteklememe sorunu yaşadınız mı ?

Deneme amaçlı Facebook ve whatsapp indirdim. Whatsapp şa herhangi bir uyarı vermeden indirdi ama Facebook da indirirken güncel sürüm iOS 7 istiyor ana isterseniz iOS 6 ya uygun sürümü indirebilirsiniz diye uyarı verdi. Tamam dedim ve indirdi Facebook u da. Sadece whatsapp güncel olmadığı için sesli arama yok. Onun dışında bi sıkıntı ile karşılaşmadım.

çoğu kişide ipsw dosyası var kalan diğer dosyaları rar halinde ekleyip link verir misiniz boşuna 920 mb indirmeyelim
    kloader dosyasını yanlış yere yükledim herhalde, terminalde no such file or directory şeklinde hata mesajı veriyor...

• quote:

kloader dosyasını yanlış yere yükledim herhalde, terminalde no such file or directory şeklinde hata mesajı veriyor...

evet hocam yanlış yere koymuşsunuz
  • quote:

quote:

evet hocam yanlış yere koymuşsunuz

ana dizine kopyaladım, system için kopyaladım, var/mobile içinede attım. neresi bunun yeri?

• mami9686 kullanıcısına yanıt
    Hocam Isparta'nın interneti öyle upload yapacak bir durumda değil 6mbit internet var bende o yüzden o dediğinizi yapmam çok zor.

Edit: Alıntıyı yanlış yaptınız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 2 Temmuz 2015; 12:01:40 >
  • quote:

1) Öncelikle cihazımızı ios 8.3 veya 8.4 e jb'li bir hale getiriyoruz (Benimkisi 8.3 jb'li idi)
    2) Cydia dan OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal tweaklerini kuruyoruz
    3)http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Fslproweb.com%2Fdownload%2FWin32OpenSSL-1_0_2c.exe bu dosyayı indirin ve kurun ilk başta uyarı verecek evet deyin bir de windows dosyası mı openssh mi diye soracak open ssh işaretleyin
    4)https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U sonra bu dosyayı indirip rar içinden masaüstüne çıkartın
    5)kloader ve pwnediBSS dosyalarını ifunbox itools veya tongbu ile iphone nun içine(file System) atın (dizin yerine '/' yapın jailbreak dosyalarının olduğu kısım gelmesi lazım )
    6) iphone dan mterminali açın ve sırasıyla şu kodları girin:
    -> cd
    -> cd
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) telefonu şimdi dfu moda aldınız bilgisayara bağlayın
    8) windows dan çalıştır yerine cmd yazıp enter a tıklayın cd yazıp boşluk bırakın ve zip dosyasından çıkan libimobiledevice dosyasını cmd nin içine sürükleyin
    9) son olarak idevicerestore -e custom.ipsw komutunu girin (komuttlarda boşluklar var dikkat edin)

Dostlar bu şekilde yaptım bilmediğimiz birşeyi yanlış ifade ettiysek affola, takılanlar sorsun yardımcı olurum.

Hocam son adımda pc de libeay32.dll diye hata veriyor sizde böyle bir hata verdi mi?

Edit: win32open ssl i kurarken Windows u seçtim düzeldi şuan kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 2 Temmuz 2015; 12:08:06 >

• hayır hocam büyük ihtimalle 3 aşamada sıkıntı yaşadınız tekrar kurun o programı
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.