Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mobile in içinde de document olması lazım oraya da kopyalayın ben oraya da kopyaladım
  • Nereye kopyalanacaginida anlatimizda yazarmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Hocam direk jailbreak dosyalarının olduğu yere kopyaladım sonra var/mobile/document in içine kopyaladım
  • Telefon kendi kendine ios 8.4 sürümünü indirdi. Kurmadım tabi. Cihazı şu an JB yapılı ama indirme işlemini JB yapmadan önce yapmış. Gereksiz yere yaklaşık 2gb alanımı kaplıyor telefonda. Ben bunu nasıl silebilirim? iOS 7 de en azından Ayarlar-Kullanım kısmından silebiliyorduk ama bunda öyle bi işlem yapamıyorum.

Edit: No Update tweaki hile çözdüm sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 2 Temmuz 2015; 12:21:37 >
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğiniz gibi 3. aşamadaki programı hatalı kurmuşum. Şu an ben de sağlıklı geçiş yapmış oldum.
  • İpad 2 ye de gelsede bizde yapsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger populer konudaki gerekli dosyalari indiriyorum. 5 dosya var yaklasik, biri 5gb, mac os x imaji sanirim.

Simdi bu yontemi yapmak zor mu ? Windows varken windows yontemini mi uygulamaliyim. Ama zamanim sinirli. Simdi 5gnlik dosya %60da falan. Bu yontem cok mu uzun.

Ve maalesef telefondan girdigim icin su an bilgisayarim olmadigi icin fazla arastirma imkanim yok, ios 8.3 yuklu ipadimi 8.4e guncelliyip mi jb yapiyim. 8.4icin hsngi jb anlatimini kullanmam gerekiyor lutfen link atar misiniz

• Bu yontemle deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

İpad 2 ye de gelsede bizde yapsak

İpad 2 icinde gecerli zaten? Ben mi yanlis biliyoeum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

mobile in içinde de document olması lazım oraya da kopyalayın ben oraya da kopyaladım

Tamam, şuan kurulum başladı, bakalım sonuna kadar gidecek mi, dün akşam macos da yarıda kesilmişti...

• Gözünüz aydın hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Bu yontemle deneyin

Saglikli bir turkce aciklamasi var mi? Ve son mesajlardaki dosya yapistirma islemi bu yontemle mi alakali?

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    güzel haberlerinizi bekliyorum hocam
    Hocam bende hallettim, çok sağolun, şimdi sıra jb yamaya geldi, ben bunu nasıl jb yaparım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Hocam bende hallettim, çok sağolun, şimdi sıra jb yamaya geldi, ben bunu nasıl jb yaparım...

İp4sinizde mi hallettiniz ipad2nizde mi.

İpad 2 icin 6.1.3 ipswsini nerde bulabilirim baslikta 4s ipad-2 yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

İp4sinizde mi hallettiniz ipad2nizde mi.

İpad 2 icin 6.1.3 ipswsini nerde bulabilirim baslikta 4s ipad-2 yaziyor

iPhone 4S'i, yarında iPad2'yi denerim,

Teşekkürler hocam sağolun, birde telefon otomatik 8.4 yazılımını indiriyor arkaplanda onu kapatmanın yolu yok mu hocam?
  • kef 14 hocamhttp://www.mmcn.org/p0sixspwn-ios-6-1-3-6-1-4-6-1-5-untethered-jailbreak-a5 bu siteden yaptım ben çok basit adımları dikkatli bir şekilde uygulayın
  • SALIGIA kullanıcısına yanıt
    öyle olmuş galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Teşekkürler hocam sağolun, birde telefon otomatik 8.4 yazılımını indiriyor arkaplanda onu kapatmanın yolu yok mu hocam?

jb ile mümkün hocam sofware update killer adında bir tweak var
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.