Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Milliyetçi biriyim ama bazen yine de ülkemden nefret ediyorum. Saati 5 lira olsun yine farketmez ama bi macli internet kafe olsa ne güzel olur neyse ben en iyisi hızlı internet arıyım çünkü wmware imaj dosyası ek dosyalar falan filan derken bu hızla günlerimi alır ben yapana kadar wintool güncellenir ya da ne bilim apple duruma el atar. Aslında 7.1.2 deyken hiç geçmicektim 8.1 e şimdi uğraş dur. Bizim ülkede adamlara mac bilgisayar lazım soruyorum adam nası bişey oyun mu diyo.Neyse iyi gceler cevabın için ben yatıyorum yarın çok işim var :)
  • Beyler iphone 4s almalı mıyım .cihaz kutudan ios kaçla cıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

sonuç hakkında alıntılarsan sevinirim hocam kolay gelsin

Hocam maalesef benim macte iPad 2 olmadi windows toolsu bekleyecegim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Beyler iphone 4s almalı mıyım .cihaz kutudan ios kaçla cıkar

sifir cihazsa
    16-32-64 gb alirsaniz ios 5 ile cikar 6.1.3e guncelleyebilirsiniz
    8 gb ise ios 7 ile cikar
  • Ben de denemiştim hocam sabah olmamıştı ipad 2.4 olmayacak herhalde tihmstar twitter adresinde okumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Ben de denemiştim hocam sabah olmamıştı ipad 2.4 olmayacak herhalde tihmstar twitter adresinde okumuştum

Hocam olurda bende bu sefer kloaderi açar açmaz hata verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kutunun arkasında sürümü yazıyor diye hatırlıyorum. Eğer yazmıyorsa kutunun ön yüzündeki görselden hangi sürüm olduğunu anlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

sifir cihazsa
    8 gb ise ios 7 ile cikar

Eminmisiniz hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

sifir cihazsa
    8 gb ise ios 7 ile cikar

Eminmisiniz hocam

32-64 gb için eminimde
    16 gblar ios 6 çıktığındada üretildiği için ondan emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

Milliyetçi biriyim ama bazen yine de ülkemden nefret ediyorum. Saati 5 lira olsun yine farketmez ama bi macli internet kafe olsa ne güzel olur neyse ben en iyisi hızlı internet arıyım çünkü wmware imaj dosyası ek dosyalar falan filan derken bu hızla günlerimi alır ben yapana kadar wintool güncellenir ya da ne bilim apple duruma el atar. Aslında 7.1.2 deyken hiç geçmicektim 8.1 e şimdi uğraş dur. Bizim ülkede adamlara mac bilgisayar lazım soruyorum adam nası bişey oyun mu diyo.Neyse iyi gceler cevabın için ben yatıyorum yarın çok işim var :)

Valla bende internet kafe acsam koymam oraya yazik ederler mac lere
    Dusunsene 9-10 yasindaki veletlerin mac os da oturup cs1.6 oynadiklarini 😂 yada kral oyun barbi giydirme , gorsem psikolojim bozulur olmasin bence boyle daha iyi
    Ama kutuphanelerde falan olabilir
    Birde hocam hizli yaparim diyorsaniz gidin applestore a orda yapin 😂😂 saka maka eger giderseniz pcnizide goturun orda super hizli internet var 5 dk da indirirsiniz 5-6 gb ise en fazla yarim saat 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

Valla bende internet kafe acsam koymam oraya yazik ederler mac lere
    Dusunsene 9-10 yasindaki veletlerin mac os da oturup cs1.6 oynadiklarini 😂 yada kral oyun barbi giydirme , gorsem psikolojim bozulur olmasin bence boyle daha iyi
    Ama kutuphanelerde falan olabilir
    Birde hocam hizli yaparim diyorsaniz gidin applestore a orda yapin 😂😂 saka maka eger giderseniz pcnizide goturun orda super hizli internet var 5 dk da indirirsiniz 5-6 gb ise en fazla yarim saat 👍

Evet aslında dogru 2 günde 5-6 milyarlık bilgisayarlar mahfolur. Kütüphanelere ugrarım artık ne biliyim bakarım bi yerlere ya da hızlı bi internet bulcaz baska care yok apple bu işe el atmaz dimi yoksa kalcaz son sanşımız da boşa gitcek.

• VMware ile düşürebildim sonunda. Harika ya.
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

VMware ile düşürebildim sonunda. Harika ya.
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Güle güle kullanın hocam jailbreak yapmayıda unutmayın

• Ben jailbreak yapmadim korkuyorum 8.4 den sonra 9 cikar iste ne bileyim dusme durumu ortadan kalkar sonra. Telde bi sorun olur 9 a gunceller filan kafayi yerimdiye ,yapmadim ama garanti bundan sinra hersurumde jb olduktan sonra dusebilir deseler bi dusunurum
    Bide zaten eskiden hep classic basliklik tweakleri yukluyordum suan orjinali var
    Airblue
    Ve ios6 icin olmazsa olmaz batterydoctorpro icin dusunulebilir

• Biraz temiz kullanayım, sonra affetmem zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Biraz temiz kullanayım, sonra affetmem zaten.

Hocam jbyi kesinlikle yapın bazı cihazlarda güncelleme iniyor ve boşu boşuna yer kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 2 Temmuz 2015; 6:42:14 >
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.Siz paylaştıkça içim gidiyor resmen
  • şimdi biz ios6 ya düştük.. aslında şimdi orjinal olarak shsh alamazmıyız bir ara ifatih gibi bir programla üzerindeki sürümün shsh i alınıyordu....
  • İphone 5'te olmuyormu ?
  • Arkadaşlar şöyle bir yöntem daha belirmiş.. yapamaynlar bir incelesinler.

(İFenix ten alıntıdır.)

Downgrade to iOS 6.1.3 for iPhone 4s, on WINDOWS!

1) Do jailbreak on your iPhone with the TaiG Tool for 8.3 or 8.4;
    2) Go ahead on Cydia and install: OpenSSH, Apple File Conduit 2 and MTerminal (All working);
    3) Download and Install this Program on Computer -http://4pda.ru/pages/go/?u=http%3A%2F%2Fslproweb.com%2Fdownload%2FWin32OpenSSL-1_0_2c.exe
    4) Download this ZIP file, and extract it t your Desktop -https://mega.co.nz/#!WJcjzDTQ!k-dNLSPzQdByIFuSAl-Pal2dbAzC8FTzGOQzSEaon9U
    5) Open this folder and copy the "kloader" and "pwnediBSS" files to your iPhone via iTools or iFunbox to the "/" directory;
    6) After that, open MTerminal on iPhone and put this commands:
    -> cd ..
    -> cd ..
    -> su
    -> alpine
    -> chmod +x kloader
    -> ./kloader pwnediBSS
    7) Now your iPhone should be on DFU Mode;
    8) Go to "cmd" on Windows and type:
    -> cd C:\Users(YOUR NAME\Desktop\4S 6_1_3 Downgrade Windows\libimobiledevice
    (NOTE: DONT FORGET TO PUT YOUR NAME ON THE COMMAND!)
    9)And now, put this last command:
    idevicerestore -e custom.ipsw
    10) Sit and Wait the Magic happens!!

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.